Nie wiem czy ktos z Was widzial ten filmik, ale mnie powalil na kolana (w dobrym tego slowa znaczeniu).
Ten material stworzyli ludzie, ktorzy rozpoczeli akcje "koniecpzpn" - gdzie ponad 200 000 kibicow poparlo protest i akcje, zeby nie przychodzic na stadion.
Ocencie sami:
http://www.youtube.com/watch?v=D_0quX-uy4Q...layer_embedded#
Strona 1 z 1
Coś pięknego... [video]
Napisano 19 October 2009 - 23:38
Love is the fruit of friendship <3
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 20 October 2009 - 11:44
Widziałem juz ten filmik wczesniej bo ktos z przyjaciol na yt dodal go do ulubionych
No coz cały PZPN
Ale moim zdaniem nie tylko PZPN tylko jeszcze piłkarze maja swoje firmy i graja w polskiej reprezentacji a graja jak widac tak widac tragicznie ! jedynie tylko pobieraja pensje za gre a nie za wygrane mecze
Nasuwa sie pytanie czy potrzebni nam sa w reprezentacji do gry biznesmeni czy zwykli piłkarze
No coz cały PZPN
Ale moim zdaniem nie tylko PZPN tylko jeszcze piłkarze maja swoje firmy i graja w polskiej reprezentacji a graja jak widac tak widac tragicznie ! jedynie tylko pobieraja pensje za gre a nie za wygrane mecze
Nasuwa sie pytanie czy potrzebni nam sa w reprezentacji do gry biznesmeni czy zwykli piłkarze
Użytkownik SpelCast edytował ten post 20 October 2009 - 11:46
Napisano 20 October 2009 - 16:10
Cała akcja nie ma szansy powodzenia bez silnego poparcia ze strony rządu. Media już rozdmuchały sprawę ale to jest chyba za mało.
Jeśli ktoś jest bardzo zainteresowany tym tematem, to polecam:
http://www.utd.pl/pilka-nozna-f15/koniec-pzpn-t1190.html
Dodam, że idea jest na prawdę dobra i z pomysłem realizowana. Kibice są za akcją, PZPN udaje, że wszystko jest ok. Parodia jednym słowem.
Jeśli ktoś jest bardzo zainteresowany tym tematem, to polecam:
http://www.utd.pl/pilka-nozna-f15/koniec-pzpn-t1190.html
Dodam, że idea jest na prawdę dobra i z pomysłem realizowana. Kibice są za akcją, PZPN udaje, że wszystko jest ok. Parodia jednym słowem.
Napisano 20 October 2009 - 18:36
Tak mówiąc to wybory do PZPN powinny być przeprowadzane jak wybory do sejmu ! czyli przez nas kibiców ! wiem wiem utopia !
w tej chwili nasza piłka jest już na samym dnie , więc gorzej już być nie może ! teraz trzeba się odbić ! ale jak Majewski zostanie trenerem i nic się nie zmieni w PZPN , to długa droga do tego odbicia !
w tej chwili nasza piłka jest już na samym dnie , więc gorzej już być nie może ! teraz trzeba się odbić ! ale jak Majewski zostanie trenerem i nic się nie zmieni w PZPN , to długa droga do tego odbicia !
Napisano 20 October 2009 - 19:26
CYTAT(jack66 @ 47 minut temu)
w tej chwili nasza piłka jest już na samym dnie
Ja sie z tym nie zgodze poniewaz sadze ze nasza pilka jest juz od kilkunastu lat na dnie a nie tylko w tej chwili ale powiedzmy ze jacku masz racje bo ten niby awans do mś miał być
Napisano 20 October 2009 - 19:35
CYTAT(SpelCast @ 6 minut temu)
Ja sie z tym nie zgodze poniewaz sadze ze nasza pilka jest juz od kilkunastu lat na dnie
masz rację ! ale ostatnie miesiące pokazały że leżymy na tym dnie coraz dłużej ! więc trzeba się odbić
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie