W miarę możliwości proszę o podzielenie się wrażeniami, cenami (karnety na wyciągi, wypożyczalnie, jakieś wyżywienie?) i podanie jakiegoś kontaktu
Strona 1 z 1
Zima w górach Pomożecie? :)
Napisano 19 October 2009 - 18:15
Właśnie zaczynam planować zimowy wypad w góry. Z tym, że ma to być impreza na studencką kieszeń. Może ktoś z was jest w stanie mi polecić jakąś miejscowość w której można by wynająć domek dla 6-10 osób, pojeździć na desce/nartach, spokojnie poegzystować przez jakiś tydzień w harmonii z przyrodą, a wieczorami popijać nieśpiesznie piwko wlepiając ślepia w ogień trzaskający wesoło w kominku?
Zależałoby mi raczej na jakiś mniejszych miejscowościach gdzieś na uboczu, choć jeśli macie coś sprawdzonego w zimowych kurortach to też nie pogardzę 
W miarę możliwości proszę o podzielenie się wrażeniami, cenami (karnety na wyciągi, wypożyczalnie, jakieś wyżywienie?) i podanie jakiegoś kontaktu
Napisano 19 October 2009 - 20:47
Jęśli interesuje Cię Zakopane, to mogę poszukać tel do domku pod Nosalem. Bardzo blisko kompleksu narciarskiego.
Napisano 20 October 2009 - 19:17
hmm Zakopane to chyba jednak zbyt drogie i zbyt tłoczne
Choć jak masz gdzieś pod ręką to z chęcią bym zadzwonił
Napisano 02 January 2010 - 19:02
Jak już się zdecydujesz na miejscowość to noclegów szukaj na http://www.ciekawenoclegi.pl ale możesz już teraz zacząć szukać taniego noclegu w domku
www.CiekaweNoclegi.pl -Noclegi w Polsce, Hotele Sopot, kwatery Łeba, apartamenty Kołobrzeg, noclegi Zakopane.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie