Strona 1 z 1
dobry hotel w Toruniu poszukiwany :)
Napisano 29 September 2009 - 20:17
poszukuję dobrego i niedrogiego hotelu w Toruniu, najlepiej jakby był gdzieś w centrum, chcę zrobić w nim szkolenie dla 20-stu pracowników, a później żeby można wyjść na starówkę i gdzieś na luzie posiedzieć i pogadać
znacie jakieś takie miejsce ?? pomocy . . .
Napisano 29 September 2009 - 22:10
Ale zawsze jak ktoś podpowie to lepiej;) ile chcesz wydać za nocleg? jak koło 100 zł to jest fajny hotel na Popiełuszki w Toruniu - jednogwiazdkowy Etap. Bylem w weekend ze znajomymi, ładne pokoje, z łazienką i tv i klimą.
Na pewno też znajdziesz coś z większą ilością *, droższego - tak jak @magia pisze, Google na pewno pomoże;)
Na pewno też znajdziesz coś z większą ilością *, droższego - tak jak @magia pisze, Google na pewno pomoże;)
Spaleni innym słońcem
Napisano 04 October 2009 - 17:22
pewnie, że szukałem na Google, ale spytać też zawsze można
też znalazłem ten Etap i raczej się na niego zdecyduję, to będzie odpowiedni kompromis między wydatkami a luksusem w pokojach, najważniejsze że pokoje są z łazienkami, klimą i wi-fi
mam nadzieję, że szkolenie się uda i wszyscy będą zadowoleni też i z czasu wolnego
Napisano 04 October 2009 - 18:38
CYTAT(maroo @ 29.09.2009, 22:10)
Ale zawsze jak ktoś podpowie to lepiej
CYTAT(loczek @ Dzisiaj, 17:22)
ale spytać też zawsze można
Czuję, że wynajmiecie wspólny pokój, tylko uważajcie bo tam etapami karaluchy atakują.
Napisano 04 October 2009 - 19:44
już się umówiłem z kolegą Loczkiem na privie i jedziemy razem na nocleg do tego Etapu do Torunia
Magia, może wpadniesz do nas? we dwóch będzie nam smutno bez ciebie...
Spaleni innym słońcem
Napisano 04 October 2009 - 20:59
CYTAT(maroo @ Dzisiaj, 19:44)
już się umówiłem z kolegą Loczkiem na privie i jedziemy razem na nocleg
Wiedziałam, że zakończy się romansem.
CYTAT(maroo @ Dzisiaj, 19:44)
Magia, może wpadniesz do nas? we dwóch będzie nam smutno bez ciebie...
Przyjaciel zapewni Ci w nocy takie atrakcje, że wszystkie pierniki w Toruniu zmiękną.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie