Kto na trenera Reprezentacji Polski !!!
Napisano 19 September 2009 - 16:59
Jak wiadomo na kolejne dwa mecze eliminacji MŚ został wybrany Stefan Majewski !!! którego ja akurat nie lubię i myślę że nie zostanie Trenerem naszych !!!
Ja widzę tylko dwie kandydatury a mianowicie Franciszka Smudy i Henryka Kasperczaka !!! ze wskazaniem na Franca !!!
Napisano 20 September 2009 - 20:06
Napisano 20 September 2009 - 21:44
Jest "łatwy", i Lato oraz całe PZPN będą mogli nim dyrygować. Podejrzewam, że skład na mecze będzie wybierał Englem z Piechniczkiem, zamiast Majewskiego.
Smuda? Smuda nie będzie trenerem, bo umiałbym się postawić tym gagatkom, którzy czają się na pieniądze, a nie dobro drużyny. Piechniczek z resztą nie przepada za "Franzem", więc wątpie, że akurat go wybiora.
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 21 September 2009 - 01:42
Najlepiej, gdyby się podjął za darmo, w ramach hobby po pracy..!
Napisano 21 September 2009 - 16:03
Jednego mlodego pokazywali w wiadomosciach nie wiem czy by chcial grac za darmo ale wymieniłby cały skład. Jestem ciekaw czy za darmo ktos by sie tego podjał ale mysle ze nie ma rzeczy niemozliwych w tym wypadku napewno jakis by sie zgłosił albo juz to zrobił.
Napisano 22 September 2009 - 01:53
A jak powymienia już wszystkich, to zostaną ci z trzeciej ligi.. i ich też się nie da nauczyć
Napisano 22 September 2009 - 02:08
Myślę, że jest to fizycznie niemożliwe, bo z każdym dniem mamy coraz więcej piłkarzy, dobrych piłkarzy, którym marzy się kadra, a nie "standardowe" ustawienie przez trzy lata, bez osiągów
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 22 September 2009 - 02:15
To muszą ich bardzo cenić, skoro tak kryją przed światem
Napisano 26 September 2009 - 20:03
Napisano 27 September 2009 - 17:24
Jak wiadomo kibice chcą Smude na trenera ,ale to nie my niestety decydujemy ! i myślę tak jak nAGER ze Smuda nie będzie trenerem bo poprostu nie da sobie w kaszę dmuchać ! a to nie pasuje klice z PZPN . Myśle że Majewski zostanie obym się mylił oj obym się mylił !
Napisano 04 October 2009 - 13:00
Napisano 03 November 2009 - 20:57
A jednak Franz został trenerem reprezentacji

Logowanie