Kiepscy to serial emitowany już pare ładnych lat. I choć czasem humor tego serialu szokuje to jednak jest w nim cos co przyciąga widzów. Myśle że w Ferdku Kiepskim, Paździochu, Boczku i innych bohaterach każdy z nas może znaleźć cos z siebie albo swojego otoczenia. Poza tym nikt tak trafnie jak oni nie umie wytknąć wady politykom i społeczeństwu. Zdania sa jednak podzielone więc chciałbym żebyście podzielili się ze mną swoimi opiniami o tym serialu. Bo ja osobiście myśle że jest świetny.
Strona 1 z 1
ŚWIAT WEDŁUG KIEPSKICH Zdania i opinie o serialu
Napisano 19 August 2009 - 12:01
Według mnie serial to jedna wielka żenada! Dziwie się, że tyle lat gości w tv! Proponuje wprowadzić coś bardziej inteligentnego i uczącego bo przecież dzieci na to wszystko patrzą
Napisano 20 August 2009 - 16:24
A ja tam go bardzo lubię. Chociaż przyznaje, że pierwsze odcinki były najlepsze.
Zmysłowe Piękno - blog propagujący zmysłowe piękno kobiecego ciała.
Napisano 16 January 2010 - 17:42
nie lubię tego serialu, i tak jak ktoś napisał, żenada i również jestem zdziwiona że ktokolwiek jeszcze to chc eogladać tak jak taniec z gwiazdami ale to inny temat
joanna-kosmetyka.blog.onet.pl
Napisano 16 January 2010 - 18:22
powiem tak nie które odcinki są do obejrzenia ! Ale większość to idiotyzm ! wolę inne seriale komediowe
Napisano 06 March 2010 - 02:58
Znam lepsze sitcomy, ale Kiepskich da się obejrzeć. oczywiście pierwsze odcinki, bo ostatnie to juz pełna fantastyka.
Napisano 06 March 2010 - 07:21
Czasem nawet smieszny,ale ogólnie to serial uważam dla patologicznych rodzin
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur
Napisano 06 March 2010 - 11:25
Dlaczego dla patologicznych? Moim zdaniem jest wrecz odwrotnie. "Patologiczni" z tego się tylko śmieją, inni patrzac szerzej widzą jak nie powinno się żyć. Czyli taka rozrywka dla mas. Pośmiać się można a i jakąs prawdę życiową sie wyłuska. :-)
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie