"Czerwony baron"<- ogladal ktos? Ja ostatnio kupilem to na dvd i jestem pod wrazeniem, niezle sceny batalistyczne. Polecam.
Strona 1 z 1
"The Red Baron"
Napisano 15 April 2011 - 10:29
Użytkownik GIZIO 1966 dnia 21 February 2011 - 22:19 napisał
Z mojej kolekcji filmów wojennych.
"Czerwony Baron"-film opowiada o jednym z najlepszych pilotów wszech czasów,legendarnym Czerwonym Baronie-Manfred von Richthofen.I wojna światowa.
"Stalingrad"-Opowiada o historycznej bitwie o miasto Stalingrad podczas II wojny światowej.Reżyser filmu pokazał historie bitwy oczami młodych niemieckich żołnierzy.
"Zaginiony Batalion"-film oparty na faktach.Październik 1918 roku,ostatnie tygodnie I wojny światowej.Amerykański batalion zostaje otoczony w lasach Argonne we Francji.Młodzi
żołnierze mają tylko dwie opcje:podać się lub zginąć.Wybierają trzecią.
Jeżeli ktoś lubi kino tego gatunku to gorąco polecam.
"Czerwony Baron"-film opowiada o jednym z najlepszych pilotów wszech czasów,legendarnym Czerwonym Baronie-Manfred von Richthofen.I wojna światowa.
"Stalingrad"-Opowiada o historycznej bitwie o miasto Stalingrad podczas II wojny światowej.Reżyser filmu pokazał historie bitwy oczami młodych niemieckich żołnierzy.
"Zaginiony Batalion"-film oparty na faktach.Październik 1918 roku,ostatnie tygodnie I wojny światowej.Amerykański batalion zostaje otoczony w lasach Argonne we Francji.Młodzi
żołnierze mają tylko dwie opcje:podać się lub zginąć.Wybierają trzecią.
Jeżeli ktoś lubi kino tego gatunku to gorąco polecam.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie