Puszysta dziewczyna
#1 Gość_lukasz84rok_*
Napisano 27 July 2009 - 22:53
Mam na imię Łukasz, mam 25 lat i mieszkam w Warszawie. Jestem spokojnym i miłych chłopakiem, jestem wrażliwy, romantyk mocno stąpający po ziemi. Chcę założyć rodzinę, chcę w przyszłości dobrym mężem i dobrym tatą. Poznałem dziewczynę jest niewiele ode mnie starsza , jej jedną wada jest to, że jest puszysta a mieszka też w Warszawie. Powiem tak, że to że jest puszysta mnie przeszkadza. Chce dać szansę dziewczynie ponieważ od jakiegoś czasu nie mam dziewczyny i czuje się samotny. Może to ona ma dobre serce, jak ja zapytałem jakie ma serce odpowiedziała pełne miłości. Nie chce patrzeć na wygląd , wiem że nie jest ładna, ale każdy ma prawo do szczęścia i miłości. Mam pewien problem, nie wiem jak mam się zachować i jak powinnam postąpić. Chce jej dać szansę, bo uważam , że na nią zasługuje. chce by ona myła szczęśliwa . Nie mogę tez patrzeć jak dziewczyna płacze i cierpi. Często piszemy ze sobą sms-y i się spotykamy. Może czas pokaże co będzie, może czas sprawi, że ja pokocham, może czas sprawi że się do niej przyzwyczaić i do jej wyglądu też. Przecież do wszystkiego można się przyzwyczaić. Może jak byśmy spróbowali seksu i oddali byśmy siebie nawzajem, może by to nas do siebie zbliżyło. Nie potrafię ją zostawić, ponieważ
1- czuję pustkę i samotność
2- Nie potrafię segregować ludzi a nie potrafię ją skrzywdzić i nie potrafię ją zostawić, bo i co bym jej powiedział.
Dla mnie każdy ma takie samo prawo, i każdy jest równy, a ja nie potrafię powiedzieć , że mnie się nie podoba i że nie jest w moim typie.
Nie potrafię ja wykorzystać i nigdy ja nie zdradzę , nigdy ja nie okłamię i nie wykorzystam.
Naprawdę nie mogę jej zostawić, chyba że ona zostawi mnie , ale ja taki nie jestem
Pozdrawiam Łukasz
Napisano 28 July 2009 - 21:28
O jakiej szansie piszesz? Litujesz się nad dziewczyną bo nie trafił Ci się nikt lepszy. Uważam, że jesteś egoistą, a ta puszysta jest tylko wypełnieniem pustki w Twoim życiu. Jak tylko pojawi się w Twoim zasięgu jakaś atrakcyjna lalka to bez namysłu zostawisz tę znajomą. Jeśli faktycznie nie chcesz jej skrzywdzić to daj jej spokój i nie baw sie uczuciami bo to nie piaskownica. Jeśli nie odpowiada Ci jej wygląd, to pózniej może być już tylko gorzej. Teraz dziewczyna ma jeszcze szanse na ułożenie sobie życia z kimś kto zaakceptuje ja taką jaka jest, a swoją litość pozostaw dla siebie, może ci się przydać jak będziesz polował na laskę, którą można sie pochwalić kumplom, nawet jak jest głupia.. bo tego nie widać.
Masz dwa problemy, ten drugi dotyczy okreslenia twojej płci.
Użytkownik magia edytował ten post 28 July 2009 - 21:36
Napisano 29 July 2009 - 01:14
Napisano 29 July 2009 - 01:36
Niedawno widziałem podział miłości na fazy następujące - zauroczenie, przywiązanie, litość..
Wychodząc z powyższego Twoja jest ultradojrzała
Napisano 29 July 2009 - 14:58
Użytkownik t.oskar edytował ten post 29 July 2009 - 15:00
Napisano 02 August 2009 - 22:01
A panowie nie ?
Napisano 03 August 2009 - 22:20
Napisano 04 August 2009 - 13:47
Ale temat brzmi Puszysta dziewczyna
P.S. Niektóre chudną, ale wtedy ich skóra wygląda jak suknia ze starszej siostry.
Napisano 04 August 2009 - 20:01
Ja coś o tym wiem
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 06 August 2009 - 11:54
Napisano 01 December 2009 - 16:22
Napisano 01 December 2009 - 18:03
Tylko ręki nie dam se uciąc czy koleś jest w ogóle dojrzały do zwiazku....bo jak przeczytałem ten jego post to mam mieszane uczucia
Napisano 01 December 2009 - 18:29

Ja kocham Dolcan - i to na życie całe
Ja kocham Dolcan - i nigdy nie przestane
Ja kocham Dolcan - z moich całych sił
Ja kocham Dolcan - dopóki będę żył
___
Yamaha F310
Napisano 01 December 2009 - 19:22
A jak nie da spokoju to dasz mu w zęby ?
Napisano 01 December 2009 - 19:48
Ten typ faceta jest chyba najgorszy na jakiego można trafić
Lituj się nad głodnym psem, a nie dziewczyną przy kości.
a dam...

Ja kocham Dolcan - i to na życie całe
Ja kocham Dolcan - i nigdy nie przestane
Ja kocham Dolcan - z moich całych sił
Ja kocham Dolcan - dopóki będę żył
___
Yamaha F310
Napisano 05 May 2010 - 18:53
A z tym to się nie zgodzę! To są jakieś stare stereotypy. Obecnie starsze panie dbają o siebie więcej niż niejedna małolata.
Porównajcie sobie 40-50 latki obecie wyglądające i te sprzed 50 lat. Teraz babcie są modne, szczupłe, uprawiają sporty. A kiedyś? Nie dbały o siebie,jadło sie zdrowo, czyli tłusto - bo kto dobrze nie wyglądał ten był biedny
Pokolenia się zmieniają.
Napisano 05 May 2010 - 19:13
jakos nie zauważyłem żebym tył z każdą wypita puszka piwa
muszę powiedziec że nie wszystkie !
Ale masz rację że teraz starsze kobiety dbaja o wygląd , nie raz jest na czym oko zawiesić na takiej 50-tce

Logowanie