Strona 1 z 1
Test-Lab
Napisano 09 July 2009 - 20:38
Jeśli ktoś ma ochotę przetestować nową Pandę Global Protection 2010 to wystarczy wejść na stronę TEST_LABu, przejść przez ankietę oraz pobrać program:)
później podzielić się wrażeniami na forum:D
testy...
Napisano 09 July 2009 - 20:50
kiedys bylem nawet na szkoleniu z pandy - taki epizod mi sie trafil
pozniej intensywnie testowalem - mimo szkolenia i wszystkich zachwytow, slupkow, tabelek
i po tych testach srednio, bardzo srednio to wygladalo - to bylo ponad rok temu - i jakos teraz na testy ciezko mnie bedzie namowic
pozniej intensywnie testowalem - mimo szkolenia i wszystkich zachwytow, slupkow, tabelek
i po tych testach srednio, bardzo srednio to wygladalo - to bylo ponad rok temu - i jakos teraz na testy ciezko mnie bedzie namowic
Napisano 09 July 2009 - 21:47
Ja zrezygnowałem z jej usług kiedy zaczęła tak zamulać system, że o normalnej pracy nie było mowy
Napisano 09 July 2009 - 21:53
z tego co pamietam lzejszy byl norton - al epozbylem sie obu
obecnie mam kasperskiego - avast troche mi podpadl, ale poro czasu trzymal sie dzielnie
- avast ma niebywala zalete - jest darmowy - raz sobie nie poradzil
obecnie mam kasperskiego - avast troche mi podpadl, ale poro czasu trzymal sie dzielnie
Napisano 17 July 2009 - 02:55
Ja testuję sobie tę nową Pandę i poza podniesieniem jeszcze skuteczności na dodatek jest lżejsza. Chociaż chyba sobie jeszcze porównam z Nortonem i Kasperskym nowym, żeby mieć punkt odniesienia
Napisano 18 July 2009 - 15:02
hmm... zarejestrowałem się na tego test laba... nawet fajna ta nowa Panda2010 ... ale jeszcze muszę ją trochę pomielić
Napisano 08 August 2009 - 19:49
to nieźle - pewnie trochę softu od Pandy dostałeś na próbę
testy...
Napisano 18 December 2009 - 22:47
CYTAT(Diorek @ 9.07.2009, 19:38) <{POST_SNAPBACK}>
Jeśli ktoś ma ochotę przetestować nową Pandę Global Protection 2010 to wystarczy wejść na stronę TEST_LABu, przejść przez ankietę oraz pobrać program:)
pobrałem i zainstalowałem, ale niestety pogryzły się 2 AV: F-Secure z Pandą. nie wiedziałem co wybrać, bo wsumie F-Secure mi się kończył, ale poszukałem na necie i FS miał lepszye wyniki i opinie. więc zbytnie tej pandy nie wytestowałem ;p
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie