Forum Lagata.pl: Zwalczaj Nowy Porządek Świata - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (88 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Zwalczaj Nowy Porządek Świata

Ankieta: Sonda na temat postu (36 użytkowników oddało głos)

Czy ten post przekonał Cię, że zbliża się Nowy Porządek Świata ?

1. Tak (6 głosów [16.22%])

Procent z głosów: 16.22%

2. Nie (31 głosów [83.78%])

Procent z głosów: 83.78%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1521 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937
  • Rejestracja Sat, 09 Oct 10

Napisano 07 February 2012 - 05:03

Tutaj można zakupić Tytan
http://www.wolften.pl/
Elektrolizer tutaj
http://allegro.pl/ex...2103615597.html

Ponieważ ten elektrolizer ma końcówki aluminiowe i stalowe należy zakupić Tytan i sobie zamienić we własnym zakresie majsterkowania,aby osiągnąć lepsza wydajność jonizatora i uniknąć przenikanie do wody już oczyszczonej (przez osmozę)szkodliwych wydzielających się z tych prętów substancji metalicznych lub tez gazów.
Platyna by było warto oblać ale kogo na to stać.

Tym sposobem macie jonizacje wody i dłużej zdrowiej pożyjecie,teraz jesteście młodzi a wasza młodość bardzo szybko może się skończyć a to dlatego ze żyjemy w czasach eksterminacji -ludobójstw.
To wy młodzi powinniście bardziej się obawiać niż my starsi,my trochę przeżyliśmy i w jakiś sposób nim się nacieszyliśmy -(powiedzmy ze tak jest :cr )
Wasz los w waszych rekach,zacznijcie myśleć a nie jakieś gierki i gadanie o bzdurach,gdybym ja miał takie możliwości za młodu jak teraz wy macie ,nie szczycąc się bym dziś był jeszcze dalej hmmm dużo dalej .
To wy młodzi staniecie również do walki ,to wasz głos jest uważany za najważniejszy ,to wy jesteście następnymi pokoleniami

Jak dziś dajecie się wysterylizować litem w wodzie to następnych pokoleń nie będzie ,już jest przeolbrzymia tragedia przemilczana przez ludzi ,tłumaczona ciężkimi czasami bezrobociem i skażonym środowiskiem.
Nie będzie następnych pokoleń gdy nie będziecie umieć myśleć i się przed tym bronic.

Spokojna ręką ja jestem z tylu o jakieś najmniej 3 lata już to nie raz odczułem ze się spóźniłem,spóźniam i coś co teraz robię powinienem robić znacznie wcześniej.
Spóźniłem się w pomocy ,najbliższej mi osobie która mogla pożyć jeszcze długo.<_< <_<

Użytkownik menix edytował ten post 07 February 2012 - 05:29

Nauc siee chytać a dotrze do tiebie ze dobree jest napisane

#1522 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 07 February 2012 - 08:16

-

Użytkownik menix edytował ten post 07 February 2012 - 10:07

#1523 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 07 February 2012 - 21:22

MODYFIKACJA i POPRAWKI

Teraz pomyślałem ze jak zima się pojawia coraz później jest to spowodowane zwolnieniem obrotu planety ,wiec nie dosyć ze jest nadmiernie przechylona to na dodatek zwalnia swój ruch obrotowy ,zima może trwać dłużej niż myślimy bo do maja wcale mnie to nie zdziwi ,ale tez może ziemia się kołysać w prawo i lewo ,stad takie anomalia pogodowe w innych krajach znajdujących się bliżej równika raz zima raz powódź np:Bułgaria
To są zmiany przebiegunowania moi drodzy :D :D ,pokazuje to nam ze proces jest zapoczątkowany w jakimś procencie ,w jakim????
Od jakiś 2uch lat zima zaczęła się opóźniać,czyli następowało osłabienie obrotu ziemi.
Wciąż myślę i widzę swoje błędy wcześniejsze ,również myślę nad datą 21.12.2012 i jestem na 80% przekonany ze nie jest to data przystanku planet które ułożą się w rzędzie.

Te wszystkie pęknięcia na olbrzymich długościach w rożnych częściach świata : na biegunie północnym,w Niemczech przy morzu bałtyckim ,w Turcji i w innych krajach -są to przeolbrzymie pęknięcia skorupy ziemskiej spowodowane zmiana obrotu ziemi i nad aktywnością słoneczną (nad aktywność słoneczna zwalnia obrót ziemi bo napiera na pole magnetyczne ziemi a ta się przechyla tyczy się to wszystkich planet w naszym ukl.slonecznym) ta znów nad aktywność słoneczna przez wejście naszego ukl.slonecznego w drogę mleczna pełną eteru -świadomości-to bardzo prosty proces .Szkoda ze nie mogę wam podać foto ze zdjęciem galaktyki i z droga mleczna mieli byście obraz jak to wygląda.
Galaktyki w kosmosie również się obracają nie stoją w miejscu wszystko krąży .
Po środku wszechświata jest droga mleczna ,świetlana droga eteru -czystej energii i nasza galaktyka znajduje się przy niej ruch obrotowy i nasze miejsce w galaktyce właśnie zanurza się w niej.

2016 Słynne 3 dni ciemności na które już będę przygotowany,potem palenie ludzi wszystko jest możliwe (najgorsza będzie końcówka i początek gdy ruch kończą planety i gdy go zaczynają wtedy pole magnetyczne planet znika i wtedy życie na planetach jest najbardziej narażone.
Z drugiej strony natura krzywdy nie robi,skoro końcówka odbędzie się bez palenia słońcem to i początek).
Przed żarem słonecznym po zaniku pola magnetycznego chroni planety powłoka
a nasza jest dziurawa jak sito dzięki repitalianskim cwelom.
Czyli natura zrobi krzywdę tym co nie dbają o planetę na której mieszkają.Jak to idealnie jest obmyślone :D,dlatego cwele kryjówki sobie porobiły pod ziemia.
Narobili szkód gdy przyjdzie spić naważona piane uciekną ,schowają się pod ziemie przed żarem słonecznym.
Oby Polska znajdowała się wtedy na półkuli po drugiej stronie od słońca.
hahaha dlatego księżyc nie obraca się w kolo swojej osi i czemu wciąż widać tylko jedna jego polowe -jeden by powiedział ze dlatego bo tam są wilkołaki :D i wtedy miałby częściowa racje -macie odpowiedz czemu stoi w miejscu bo ci co na nim mieszkają nie lubią promieni słonecznych i wola się grzać od wnętrza planet stad filmy horrory gdzie znajduje się piekło -jadro planet jest piekłem czym głębiej w ziemi tym bliżej piekła ,dlatego cwele zamieszkują podziemia naszej planety a my o niczym nie wiemy .
Jak widzicie wszystko się zgadza fikcja wpajana przez lata okazuje się prawdą hahaha ,ale nam czachy wyprali.
Wiedziałem to znacznie wcześniej ale czekałem na odpowiednia chwile.
A potem nastanie śliczny świt roku 0001 NOWEJ ERY WODNIKA -świat będzie znów czysty od zła a wybrani w piątym wymiarze inni pozostaną na starej ziemi urodzą się ponownie i znów będą czekać 12 er zanim będą mieli szanse przejść o poziom wyżej,w wyższy wymiar o niższej gęstości o większych możliwościach w wyzwolonym i kreowanym przez siebie świecie Nowej Ziemi

Myślę ze ta data wyznaczona przez Majów jest datą zejścia mesjasza,i kontaktem wzrokowym z Nubiru,wtedy symulacja wcześniej wklejona była by prawdziwa i tu się myliłem co do niej
Teraz tak ,jeżeli koniec 2016 ma nastąpić proces ułożenia się planet w jednym rzędzie to wszystko by się zgadzało,czemu iluminaci chcą nas wyrznąć do tej daty i zniewolić itp wtedy nastąpi 3 dni ciemności,palenie ludzi żarem słonecznym .
Teraz proces będzie w stadium półmetku przebiegunowania bo od 2uch lat czyli 2009/2010 do 2016.
Chodzi o to ze jak jesteśmy dopiero na półmetku(prawie) i są tak wielkie zmiany na ziemi to jakie będą przy samym końcu,bo proces będzie się nasilał z każdym zwolnieniem obrotu ziemi aż do 0 dopóty nie stanie.
Tutaj przypisał bym do tego zwalniania obrotu ziemi obserwacje ze czas nam przyspiesza i mamy problemy z wyrobieniem się z czymkolwiek czym się zajmujemy od lat,czas nam po prostu szybciej ucieka.

Użytkownik menix edytował ten post 07 February 2012 - 21:36

#1524 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 08 February 2012 - 07:21

No i proszę o wilku mowa i to w Polsce w woj.Pomorskim
http://losyziemi.pl/...ziny/#more-9531

Czyżby to jest to co mi się śniło hmmmm deszczyk płonących kamieni nadchodzi no to zobaczymy ,na razie brak jakikolwiek podstaw,ale nas lubią straszyć,czarnymi
dziurami także.
http://innemedium.pl...z-czarna-dziure

Użytkownik menix edytował ten post 08 February 2012 - 07:49

#1525 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 09 February 2012 - 01:12

Nie rodzic decyduje ale państwo za rodzica ehhhhh
http://losyziemi.pl/...iedzy-rodzicow/

Oni tak sobie nie płyną na Iran ,może coś z tego być,na pewno ktoś sklei z tego małą wojnę która może się poszerzyć.
Trochę mnie to śmieszy ze na jeden kraj rzuca się tyle państw ,banda łysego wygwizdać ich.W świecie już wyszły z mody solówki ,dlatego czarno to widzę.
http://losyziemi.pl/...-bliski-wschod/

http://zmianynaziemi...racje-desantowa

http://zmianynaziemi...-stan-gotowosci

Wcale bym się nie zdziwił jakby w tą małą wojnę włączyła się Rosja i Chiny jak i Izrael-przeciw U.E i mielibyśmy fizyczna 3 WOJNĘ ŚWIATOWĄ.
Weście pod uwagę ze Polska tez miała przygotowania-jesteśmy jakby nie było w pieprzonej Unii Europejskiej i pierwsi na froncie z Rosją która będzie przeciwko nam -ja pierdziele teraz wszystko się układa w całość te wszystkie wcześniejsze wydarzenia.
Włączanie syren w Polsce i informacji wypływających do internetu o pojawiających się znakach wojskowych,ćwiczeniach.
http://zmianynaziemi...twierdzi-izrael
Już kraje są opowiedziane po której stronie są.
http://zmianynaziemi...ii-drona-rq-170

To może być jak z wieżami world trance center wystarczy ze zrobią to ,i tym sposobem USA zacznie 3 wojnę światowa
http://zmianynaziemi...oj-lotniskowiec

Zwróćcie uwagę ze USA ma jednostki na zaatakowanych wcześniej krajach -i były to wcześniejsze przygotowania, teraz to widać do czego.
Afganistan ,Pakistan ,Irak ,Libia teraz atakują Somalię no i Iran otoczony ze wszystkich stron ,wkurwia mnie USA!!!!!!!!plujmy sobie w twarz za wejście do U.E-bo jesteśmy po nie właściwej stronie

Taka jest wizja

A tak wygląda amerykański bezzałogowy DRON

Użytkownik menix edytował ten post 09 February 2012 - 02:16

#1526 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 09 February 2012 - 08:34

Najbardziej rzeczywisty -kontrowersyjny film jaki wyszedł POLECAM NAWET SCEPTYKOM-ujrzyjcie swoją bliską już przyszłość
Przypominam ze chodzenie po domach i spisywanie ludności odbywało się również w Polsce ,u nas jest to bardzo cicho wykonywane niż w USA.
Nie wyobrażam sobie to przeżyć raczej wątpię -kurwa jacy ludzie są głupie!!!!!!!!!!!.
Zapierdzielą nas wszystkich ,ludzie ludziom gotują ten los ,jak to kurna jest możliwe ?????właśnie przez wyprane mózgi!!!
W tym filmie macie wszelkie odpowiedzi po co? na co ? i dlaczego budowane są obozy FEMA.
Macie moja gwarancje ze odbędzie się to w tych 4 bardzo krótkich latach -GWARANTUJE WAM TO macie moje 1000% ze to się odbędzie,już nie długo się zacznie

Użytkownik menix edytował ten post 09 February 2012 - 08:43

#1527 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 10 February 2012 - 14:21

Zachipują własne dzieci i nadal nie będą wiedzieć gdzie są ich dzieci hahaha,widoczna jest rosyjska świadomość -pierdyknięte ludzie,sami poddają swoje dzieci najgorszemu scenariuszowi -ręce opadają.Ludzka głupota nie zna granic.

http://zmianynaziemi...c-wlasne-dzieci

Coraz więcej władzy, coraz więcej inwigilacji
http://zmianynaziemi...iwko-obywatelom

Ginie ich coraz więcej-trwa wymieranie gatunków
http://zmianynaziemi...rskich-brzegach

No i słynne 3 dni ciemności ,o jakieś nowe przepowiednie ciekawe ciekawe!!!
http://innemedium.pl...-nas-katastrofy

Użytkownik menix edytował ten post 10 February 2012 - 15:07

#1528 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 11 February 2012 - 23:54

Joanna Rajska daje do myślenia,jest o poziom wyżej ode mnie także muszę to przemyśleć.Wszystko wskazuje ze ma racje.
Trochę walą przerywkami ale to tylko dlatego żeby dać do myślenia i samemu sobie rozpracowywać,wielu z tego nic nie rozumie i nie zrozumie.

Polska jest spokojnym krajem ,nie ma tutaj zbyt wielkich tornad,i wielu innych zjawisk jak w innych krajach już wiem dlaczego u nas jest tak spokojnie -jesteś ciekaw zapytaj lub obejrzyj ale ona nie daje konkretnej odpowiedzi musicie sami ją chwycić a raczej wasz rozum.
Już wiem czemu amerykański polityk powiedział publicznie ze Polska jest największym zagrożeniem dla USA.Obydwa zagadnienia mają wspólną odpowiedz.

Poziom 4-y

cytat
POZIOM 4 - Filozof. Wiem, że nie wiem.

Człowiek ze średnio rozwiniętym corsupem, ale jeszcze nie samodzielny.

Włącza się już syntetyczne myślenie, przez co informacja zostaje przekształcona w wiedzę.

Umysł już jest "giętki" i ma spore możliwości. Człowiek ma dobrą pamięć i szybko się uczy. Potrafi "obracać" dużą ilością danych. Na początku wstępnej fazy czwartego poziomu możliwości syntezy są jeszcze ograniczone. Czasami może to wyglądać, tak jakby umysł działał podobnie do wyszukiwarki internetowej. Dużo wiedzy (czy raczej informacji), ale z wyciąganiem samodzielnych wniosków są jeszcze kłopoty. Raczej cytuje niż przetwarza dane.

Człowiek tutaj staje się już autentycznie kulturalny. Widać w nim szlachetność. Cechy te są już w tej chwili jego wewnętrznymi właściwościami, a nie jak było wcześniej - zewnętrznym blichtrem. Prawdziwa, jakościowa zmiana następuje w stanie zaawansowanym tego poziomu, kiedy zbliża się on do fazy destrukcji. Jest to faza przejściowa pomiędzy człowiekiem nastawionym materialistycznie a człowiekiem z rozwiniętą świadomością. To bardzo trudny moment ewolucji.

Pojawia się myślenie syntetyczne, które odsłania, do tej pory ukrytą prawdę. Prawdę o tym, że świat inaczej wygląda niż mu wpajano. Jest to bardzo bolesne odkrycie, które burzy dotychczasowe wartości i obala podstawowe filary mentalne.
System wartości człowieka staje się chaotyczny, przez co otoczenie odbiera go jako niewiarygodnego dziwaka.

Cała dotychczasowa wiedza na temat świata staje się wątpliwa, ponieważ nie odpowiada na zadawane już pytania o istotę rzeczy.

Pod koniec tej fazy rozwoju pojawia się możliwość syntetyzowania i dostrzegania faktów, których nie widzą ludzie na niższych poziomach (to, co ukryte pod podszewką).To z kolei naraża ich na oskarżenia o snucie teorii spiskowych.

Odczuwają potrzebę szukania wiedzy, która mogłaby odpowiedzieć na pytania dotykające istoty bytu. Czują już, że nie są tylko ciałem i umysłem, że istnieje coś więcej niż dostrzegają zmysłami. Czują, że jest coś poza światem widzialnym tylko nie potrafią tego jeszcze zidentyfikować i zracjonalizować. Przeczucie to nie jest na poziomie wiedzy, lecz wiary (intuicyjnego przekonania)
Dostrzegają już niedoskonałości polityczne i systemowe tego świata. Do tej pory zasady nim rządzące były przejmowane jako oczywiste.

Wzbudza to w nich dyskomfort psychiczny. Ludzie ci mogą być postrzegani jako wieczne smutasy, ponieważ stale przeżywają głębokie rozczarowanie kondycją moralną tego świata.

Mają ogromną potrzebę wytłumaczenia sobie rzeczywistości poprzez tworzenie idei i teorii. Jest to poziom filozofów i naturalnego filozofowania. Jednak człowiek tutaj nie potrafi jeszcze połączyć sprzeczności w jedną całość. Zadaje pytania, lecz rozwiązania nie potrafi jeszcze uchwycić. Dowodem tego stwierdzenia jest obraz filozofii europejskiej, która jest zbiorem wzajemnie sprzecznych teorii i pytań bez odpowiedzi. Jednak niemożność uzyskania logicznego obrazu całości nie jest właściwością świata a właściwością czwartego poziomu rozwoju.

Rozwija się wgląd we własną psychikę. Człowiek tutaj czuje potrzebę przemodelowania swojego świata wewnętrznego. Często szuka pomocy u psychologów i nauczycieli duchowych.

Na rozszyfrowanie tajemnic bytu nie daje odpowiedzi religia masowa. Szuka, więc źródłowej głębi duchowej poza nią, sprawdzając po swojemu różne prądy duchowe.

Na tym poziomie zaczyna się prawdziwy odbiór sztuki, ponieważ są już wykształcone odpowiednie właściwości umysłowe, takie jak wrażliwość, empatia, rozumienie. Zainteresowania zwykle dotyczą tych dziedzin i nauk, które pomogą w zrozumieniu świata. Często też człowiek wybiera zawód związany z tymi zainteresowaniami, choć może on być bardzo niepraktyczny. Ale poradzi sobie z każdą pracą, chociaż niekoniecznie musi go ona pasjonować.

Prawdziwy filozof jest tak pochłonięty dociekaniami, że nie ma czasu ani ochoty, na co innego. Rodzina np. nie leży w centrum jego zainteresowania. Nie jest to, bowiem główny temat tego poziomu rozwoju. W bliskich sobie ludziach szuka bratnich dusz i oczekuje od nich partnerstwa. Sam zresztą potrafi być dobrym, wyrozumiałym, i pełnym empatii partnerem.

Od tego poziomu rozwoju zaczynają się kłopoty z funkcjonowaniem w cywilizacji. Jest ona, bowiem reprezentowana głównie przez ludzi na poziomie drugim i trzecim. Zrozumiałe jest, zatem, że zasady w niej panujące są trudne do zaakceptowania przez ludzi na wyższych poziomach rozwoju.

Zaskoczyło mnie to.Jest to jeden z poziomów kreacji wewnętrznej człowieka -wewnętrzna ewolucja poprzez starania wielu żyć na ziemi.
To dowodzi ze Rajska Joanna ma racje ,bo to co jest napisane w tym poziomie dotyczy mnie i zgadza się w całości prócz jednego czy dwóch wątków .
To właśnie teraz przechodzę ,chce przejść na ten 4 poziom i odłączyć się od systemu jak tylko się da!!!!!!!!!!!
Dla chcących dowiedzieć się więcej trzeba obejrzeć i poszperać nie wszystko na tacy.

Użytkownik menix edytował ten post 12 February 2012 - 00:01

#1529 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 12 February 2012 - 22:30

Europejski sprzeciw dla ACTA
http://www.avaaz.org...internet_pl/?vl

Użytkownik menix edytował ten post 13 February 2012 - 04:03

#1530 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 13 February 2012 - 14:25

No to pięknie cięcia finansowe robię na maxa ,pora odstawić samochód,i zapierdzielać pieszo.

A to dopiero początek ,za bardzo nie przychodzi mi nic na myśl jak zabezpieczyć się żywnościowo na przyszłość gdy już nic nie będzie można kupić.
Tylko jedynie weki-kurna mać czarno widzę to wszystko -to będzie prawdziwa sztuka przetrwania.
Nie będzie co jeść ,nie będzie prądu ,ogrzewania i trzeba będzie ewakuować się z miast zanim porobią blokady.
W miastach będą szerzyć się epidemie,ludzie będą walczyć o ostatnia krople wody i pożywienia ,będą sami siebie wybijać -napady i podrzynanie gardeł.
Nie wiem ..........Trzeba liczyć co najmniej 1 rok i narobić sobie zapasu , by przetrwać,free generator ,na maxa wody -dużo czasu nie zostało a całkowicie przez inne tematy o tym zapomniałem :D :D :D
Jedyne rozsądne miejsce to wybudować sobie dom pod ziemią na typowym troszeczkę odludziu najlepiej w górach z zapasami i wszystkim innym do przetrwania.
Najlepiej jakby dom był izolowany z włazem przeciw wodnym -to nie wykonalne dla przeciętnego obywatela.
Nie wiem co o tym wszystkim myśleć :cały czas słyszę w umyśle wysprzedawaj wszystko i tak to szlak trafi.

Jackowskiego najnowsza przepowiednia -wizja Polski(nie wygląda ona dobrze wręcz tragicznie)
http://www.se.pl/wyd..._list_container

Whitney Houston -hmmm woda w płucach jasne popełniła samobójstwo ,brak otarć na ciele srele morele -to oczywiste ze została zamordowana .
W wodzie człowiek nie popełnia samobójstw -świadomość duszenia się nie mam takiego co by to potrafił.
Kobiety zazwyczaj się tną na żyłach,skaczą lub zażywają skoro była narkomanką to powinna od tego umrzeć,a z tego co mi wiadomo nie była ,na pewno coś wymyśla dla publiki.
http://www.se.pl/wyd...ach_227221.html

Użytkownik menix edytował ten post 13 February 2012 - 14:48

#1531 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 14 February 2012 - 17:56

Ważny film ,z powodu przeciążenia mojego umysłu w związku z transformacją i nad programem będę jedynie wklejał wam najważniejsze filmy bez żadnych już komentarzy chyba ze będę chciał wyrazić swoja opinie.
Chce wam przekazywać materiał bez manipulacji ,bowiem wiele pojawiło się działań zła by zmylić ludzki rozwój świadomości-tym którzy nie mają w sobie zakodowane czyli nie są lightworkers - i którym jest bardzo ciężko zapalić światełko i dojść do prawdy.

Bardzo szybko się mecze i wchodzę w status mi dotąd nieznany,dzieje się to samoczynnie ze mną albo nadążę albo nie podołam ze skutkiem podejrzewam śmiertelnym.

Użytkownik menix edytował ten post 14 February 2012 - 18:09

#1532 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 15 February 2012 - 07:49

dobre wieści
http://naturalnegeny...kiej-brytaniii/
http://naturalnegeny...-do-prezydenta/

#1533 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 18 February 2012 - 20:03

!
!

#1534 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 19 February 2012 - 21:14

Jak nigdy nie lubiłem Hiphopa,na dodatek w wydaniu amerykańskim tak teraz mi się podoba :menix: :menix: :menix:

Użytkownik menix edytował ten post 19 February 2012 - 21:15

#1535 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 21 February 2012 - 20:48

Prze-zajebisty film- gość jest rewelacyjny
Już od jakiegoś czasu przygotowuje się do przejścia z wegetarianizmu na weganizm,chyba nadszedł już czas.

Polecam wszystkim mięsożercom a nawet wegetarianom ,facet zna się na rzeczy i wie co mówi ,to jest pełna świadomość która emanuje z tego mądrego i walecznego człowieka.
http://www.youtube.c...1&v=t3DPCQjlanM

Z drugiej strony zbliża się okres światowego kryzysu i głodu na nie wyobrażalną skale .
Kolejny film martwych ryb na wodach Dubaju

http://zmianynaziemi...-okolicy-dubaju
Już czas robić zapasy żywności na co najmniej 3 lata to jest wymagane minimum ,przerażające scenariusze będą się nasilać ,żywności braknie gdy banki upadną i przestaną być wypłacalne-jest to proces nieunikniony przez zawalanie się systemu(podejrzewam ze nastąpi to jeszcze w tym roku!!!!ewentualnie iluminaci grający na czas -przedłużą do początku 2013 )
Gdy tylko to nastąpi ,przez brak dostępu do pieniędzy -wszystko stanie :transporty,nie będzie paliwa ,zaczną znikać ostatnie resztki żywności ze sklepów i się zacznie potężny głód i rozbój na ulicach.
Proces zaczyna przyspieszać trzeba brać pod uwagę ze nie wszystko jest przez nas zauważone ,i tylko 1/3 tego co się dzieje jest dostrzegana .
Nie znamy dokładnej daty ,ale jest to pewne na 1000% ,w połowie tego roku wycofuje wszystkie pieniądze jakie mam w bankach-później możemy sobie jedynie pomarzyć by je wycofać,PÓŹNIEJ BĘDZIE ZA PÓŹNO !!!
Jackowski już nam podał dokładne miesiące:październik,listopad 2012.
Już nadszedł czas!!!!!!

Jesteście gotowi ???????????Jak nie to już po was

Wciąż działają jak nam upierdzielić internet ,czas działać i się bronić ,proponowany jest program do anonimowego serfowania w sieci,zresztą czytajcie sami i sami podejmujcie decyzje.
http://zmianynaziemi...ernetu-w-polsce

Użytkownik menix edytował ten post 21 February 2012 - 21:47

#1536 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 21 February 2012 - 22:44

Maja już skurczysyny ufo ,i wcale się z tym zbytnio nie maskują,już nie!!!

http://innemedium.pl...nowym-meksykiem

#1537 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 22 February 2012 - 09:12

#1538 Użytkownik nie jest zalogowany   obserwator 

• Trwały
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 226
  • Rejestracja Mon, 21 Nov 11

Napisano 22 February 2012 - 12:39

To może być zwykły (właściwie niezwykły...) samolot stworzony przez Amerykańców. Już inżynierzy pracujący dla Rzeszy, a więc wiele lat temu, osiągali fantastyczne wyniki na ich maszynach. Niektóre z nich też przypominały UFO. A kto wie co się z tymi inżynierami stało po wojnie, tak samo jak ze wszystkimi zapiskami i badaniami, które prowadzili.
Uczę się na wojownika.

#1539 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 22 February 2012 - 14:38

Obserwator

Mają technologie anty grawitacji ,to nie jest żadna tajemnica coraz szerzej widać to na co dzień w amerykańskiej tv która zabawia ogłupionych ludzi ,i którzy się cieszą bo widzą nie zwykły fenomen czy sztuczkę:człowiek chodzący po wodzie ,fruwający itp,a głupie amerykany krzyczą "on jest wspaniały,kocham go itp" :hehe:
Wcześniej zapodawałem film o latających samochodach ,był materiał w warsztacie policyjnym -to wszystko jest technologia anty grawitacji pytanie tylko jedno skąd ja mają ???,skoro nie ma kontaktów z obcą pozaziemską cywilizacją ,niech zadadzą sobie to pytanie niedowiarkowie.

Dlaczego do kąpieli się nie rozebrał?gorąco jak cholera a on w bluzie :) bo pod ubraniem ma urządzenie -proste

Użytkownik menix edytował ten post 22 February 2012 - 15:06

#1540 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 22 February 2012 - 15:47

Dostarczanie ludziom ogłupionym coraz to więcej nowej rozrywki,(bo stara się przejadła i nie cieszy) ,taki jest cel:by zabawiać nas bzdurami byśmy nie wiedzieli po co żyjemy .
Wiele ludzi nie wie po co żyje,twierdzą żyje bo istnieje :)i tyle co wiedzą z tego co nazywają istnieniem.
Ameryka to kraj w którym bardzo to zjawisko jest zaawansowane ,wystarczy ze kraj o niższym rozwoju zniszczenia i ogłupienia spojrzy na nich i już chce mu się śmiać.
To są ludzie z pustymi czajnikami wychowani na fastfudach,przynajmniej większość zwykłych ubogich ludzi,bo są tez bardzo mądrzy amerykanie świadomi -nie kazdego zeżarł system ,zostały pojedyncze egzemplarze którzy są mądrzejsi nawet od polaków i bardziej rozwinięci po przez bardziej rozwinięty kraj w którym żyją.

Zauważ ze pierw technologia rozwija się w USA a potem trafia dopiero na export do słabiej rozwiniętych kraji np: osmoza.
Wszystko wypływa naradza się w USA -większość technologii inne z nich ściągają i wpisują made in ........(swoje państwo).

Świat nie zanurzy się w anty-grawitacji,chyba ze uda nam się wywalczyć naszą wolność ,ludzkość znajduje się na bardzo ostrym zakręcie,bez walki nie będziemy mieć darmowej energii i ludzkość nie pójdzie w końcu w dobrym kierunku jak ma nóż cały czas na gardle i się boi bo żyje w systemie pełnej nie woli i faszyzmu.
Dopóty nie zostaną zamknięte drzwi nie otworzą się w pełni następne.Z moich obserwacji uchyliły się jedne drzwi i na tyle ile się otworzyły zamykają się te pierwsze.
Dopóty nie zamkniemy tych drzwi które chcemy zamknąć nie otworzymy drugich w pełni ,przez to nie możemy nabrać prędkości ewolucji cywilizacyjnej.
Po tym filmie można wywnioskować co i we wcześniejszych ,ze ktoś nam nie pozwala być dobrze rozwijającą się cywilizacją.
Któż to taki dobrze wiecie mówiłem i pisałem to tysiące razy.
To ci sami co zmieniają nam ładunek elektryczny na plusowy gdzie sami stanowią ten ładunek w który próbują nas zmienić.

Opcje tematu:

• (88 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Ostatnia »