Forum Lagata.pl: Zwalczaj Nowy Porządek Świata - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (88 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 86
  • 87
  • 88
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Zwalczaj Nowy Porządek Świata

Ankieta: Sonda na temat postu (36 użytkowników oddało głos)

Czy ten post przekonał Cię, że zbliża się Nowy Porządek Świata ?

1. Tak (6 głosów [16.22%])

Procent z głosów: 16.22%

2. Nie (31 głosów [83.78%])

Procent z głosów: 83.78%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1741 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937
  • Rejestracja Sat, 09 Oct 10

Napisano 06 May 2012 - 18:37

Pocałujcie wy mnie wszyscy w du.... idźcie sobie popływać jak spitygniew :D

Nauc siee chytać a dotrze do tiebie ze dobree jest napisane

#1742 Użytkownik nie jest zalogowany   Spitygniew 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 1203
  • Rejestracja Sun, 10 Oct 10

Napisano 06 May 2012 - 21:22

Wyświetl postUżytkownik menix dnia 06 May 2012 - 18:37 napisał

Pocałujcie wy mnie wszyscy w du.... idźcie sobie popływać jak spitygniew :D

Nareszcie wydukałeś coś normalnego :t_bravo:

Podgląda w kąpieli - świntuszek. Podnieca cie to :?: :w00t:

Użytkownik Spitygniew edytował ten post 06 May 2012 - 21:22

#1743 Użytkownik nie jest zalogowany   gwiazdeczka 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 111
  • Rejestracja Tue, 10 Aug 10

Napisano 07 May 2012 - 14:17

Uszy do góry menix, prorokom zawsze na tym swiecie było ciężko :D , nie łam sie i dalej realizuj swoja misje :menix:

#1744 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 07 May 2012 - 20:28

Ja mam ogólnie neutralny stosunek na te 70% populacji ,jak tłumaczy Joanna Rajska ,to są istoty płytkie umysłowo w hiper fizyce te istoty nazywane są z prekursupem.
Te istoty nie posiadają swiadomosci i jak mówiłem wcześniej będą ząmbiec po Marcu 2013 -po samiutkim wzniesieniu.
Takie osoby zaczną się dławić psychicznie i fizyczniepo po jakiś 2 latach bo nie przejdą w 4 gęstość ukl.słonecznego (nie przystosowali się a nawet nie próbowali)
Dlatego ponieważ to 70% mają dużo repitalianskich programów w sobie na przykładzie repitalian :oni stąd od razu uciekną bo nie zniosą tego cierpienia ,dlatego ci co nie pozbędą się repitalianskich programików to tak samo jak repitalianie ale w mniejszym stopniu będą cierpieć-to już wiecie co to ząbienie dla was oznacza.

Jesteście istotami niższymi i od was nie można więcej wymagać ani oczekiwać zrozumienia co dopiero coś przekazać by to zostało przyjęte -życzę wam przyszłego miłego życia ,w tym życiu się już nie odnajdziecie -idziecie w kierunku rozpadu .
Kto nie chce się rozwijać ewoluować wtedy zaczynają się cofać ku rozbiórce tak jak rasa repitalianska która walczy by przetrwać i utrzymać swoja rasę atakują takie światy jak ten by takie jak wy duszyczki początkowe nie rozwinięte zajmować -przechwytywać .
Taka jest natura rdzenia kto się nie przystosuje do wysyłanego programu tego zegna jest dla takich oddzielny pokoik we wszechświecie-a macie sporawe zadatki.Ale dla was to pieprzenie wiec czekajcie dopóty się przekonacie-wasz los w waszych rekach -a mnie to wisi co się z wami stanie .
Kazdy z osobna ma swoją kreacja -niestety.
Ja jestem istota wyższą z korpusem ,która ewoluuje właśnie z poziomu 4 przeszedłem na 5 i 6 jednocześnie
Byłem jednocześnie na 4,5,6 teraz odpadł mi poziom 4 który pożegnałem ,a wy się meczcie w 2-gim bierzcie udział w wygłupach swoimi zabawkami,możecie sobie gdakać do bólu,do wasz los nie mój ,tylko jak w piekiełku się znajdziecie to dopiero na odczuwaniu będziecie skupieni ,będziecie stękać przy schyleniu sie po mydełko,tam już wam nie będzie do śmiechu-jak tutaj :D
Jak wy kpicie z poważnych rzeczy w najważniejszych czasach ewolucji na ziemi,to mi pozostaje nic innego jak machnąć ręką.
Dużo młodych ludzi z prekorsupem interesują się tym i zadają pytania Jackowi jak i Joannie w jakiś sposób próbują to zrozumieć ,ale wy .........szkoda prądu.

To macie tutaj,powodzenia

Wyświetl postUżytkownik gwiazdeczka dnia 07 May 2012 - 14:17 napisał

Uszy do góry menix, prorokom zawsze na tym świecie było ciężko :D , nie łam się i dalej realizuj swoja misje :menix:

Ja się nie łamie ,mi jest przykro ze większa połowa populacji zasili szeregi repitalianskie.
Nigdzie indziej nie pójdą a to dlatego bo zostaną odrzuceni w naturalny sposób po tym życiu z tego świata przez rdzeń.
Oni myślą ze życie to tylko przyjemności nic więcej nie istnieje,no cóż za to zapłacą ja im życzę przyjemnego doświadczania piekiełka.

#1745 Użytkownik nie jest zalogowany   Anette 

• Ikona Forum
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 6295
  • Rejestracja Wed, 20 Oct 10

Napisano 07 May 2012 - 20:48

Wyświetl postUżytkownik menix dnia 07 May 2012 - 20:36 napisał

Ja się nie łamie ,mi jest przykro ze większa połowa populacji zasili szeregi repitalianskie.

Czemu Ci przykro? :huh:

#1746 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 07 May 2012 - 20:52

Brzmi bardzo apetycznie ,jestem ciekaw jak bardzo cieknie ludziom ślinka na taką wieść ,bo mi na ta wieść zbiera się do wymiotów
http://zmianynaziemi...ludzkimi-genami

Słonce będzie miało 4 bieguny przez transformacje był artykuł na któryś z tych stron,potwierdzeniem jest bardzo szybkie opalanie się ludzi ze skutkiem natychmiastowej ciemnej karnacji opalenizny.
Jest nad aktywność słoneczna z powodu tej transformacji -wy tego nie zauważyliście nadal hahaha hihihi ,jedno potwierdza drugie ale przecież dusze z prekursorem nie potrafią łączyć elementów układanki.
Bawcie się dobrze-miłej zabawy!!!
Wy myślicie ze dla kogo ja pisze???analizuje, tłumacze w prosty sposób dla otrzymywania waszych kpin ,dziękuje ja już tego nie potrzebuje.
Jacek jest bardziej przekonywujący ,Joanna nie ma tego talentu ,opowiada zbyt na luzie ,co ma odzwierciedlenie w odbiorze przez słuchaczy -ale to nie oznacza ze wygaduje bzdury.
To jest to o czym zapomnieliśmy przez wieki także nie dziwi mnie wasza reakcja ,tylko dziwi mnie wasz sposób podejścia.
Bu hahahah bu hahaha ufo buhahaha aliens bu hahaha repitalianie bu hahahaha plejadianie buhahahaha

Są podawane liczby obcych cywilizacji Jacek z Joanna podają 300000w naszej galaktyce amerikano podają 400000,nie ważne kto się myli i tak nie spamiętacie pierwszych 20.
Są różnorakie rasy jakie możecie sobie wyobrazić,cywilizacje które nie prowadzą wcielania się w słabsze wymiary i nie doświadczają ,nie uczą się jest narażona na atak nowo poznanych cywilizacja po za galaktycznych ,a komunikacja już nie jest taka prosta tłumaczy to Joanna w którymś ze swoich filmów
Są wśród nich rasy jak turlaki które zasiewają życie na światach

Wy znów popieracie ze jesteście sami kurna we wszechświecie tak jak was zaprogramowano,daje wam się odpowiedz na wszystkie zagadki występujące na tym świecie ,a wy co ?? nie widzicie tego .
Tajemnice rozszyfrowane na tacy :opętania,duchy,ewolucja istot ,trójkąty bermudzkie itp .Naziemne:indoktrynacja,medycyna itp itd ..... blabla bla wy tego nie dostrzegacie ,żyjcie w swojej klatce.

Użytkownik menix edytował ten post 07 May 2012 - 21:18

#1747 Użytkownik nie jest zalogowany   Spitygniew 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 1203

Napisano 07 May 2012 - 21:28

Wyświetl postUżytkownik menix dnia 07 May 2012 - 20:52 napisał

Bawcie się dobrze-miłej zabawy!!!
Wy myślicie ze dla kogo ja pisze???analizuje, tłumacze w prosty sposób dla otrzymywania waszych kpin ,dziękuje ja już tego nie potrzebuje.

Ja cię proszę, nie odchodź. To forum bez ciebie nie będzie takie samo. O tym temacie na tym forum i o tobie krążą legendy na innych forach. Myślę że powinieneś dostać tytuł honorowy "Ikony Forum". :b)

Nie dziękuj, czasem muszę zrobić coś dobrego by nie iść do piekła. :boks2

#1748 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413
  • Rejestracja Tue, 14 Apr 09

Napisano 07 May 2012 - 21:32

Ja wolę zasilać szeregi reptalian, wolę sprzyjać zwycięzcom :tak:

#1749 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 08 May 2012 - 07:12

dzieciaki ,
przymszy czyżbyś był tego wyboru świadom :devil2: hahaha ,tak czy siak życzę ci spełnienia twoich pragnień :hehe: ,trzymajcie się ciepło.

Nie mam czasu dalej pisać wszedłem na poziom który dla was jest nie osiągalny a dla mnie cholernie ciężki ,ale i tak tego nie zrozumiecie :boks2

#1750 Użytkownik nie jest zalogowany   Spitygniew 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 1203

Napisano 08 May 2012 - 18:20

Wyświetl postUżytkownik menix dnia 08 May 2012 - 07:12 napisał

wszedłem na poziom który dla was jest nie osiągalny a dla mnie cholernie ciężki ,ale i tak tego nie zrozumiecie

Ja pierdziu, menix ty doszedłeś do wniebowstąpienia :?: Jak już tam będziesz to nie zapomnij o Lagacie i tych co cię tu kochają. :pop:

Napisz jak wygląda ostatni level. :old:

#1751 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413

Napisano 08 May 2012 - 19:18

Jakie wniebowstąpienie? Menixior po prostu wskoczył z podłogi na dywan i to jest ten jego wysoki poziom :tak:

#1752 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10316
  • Rejestracja Wed, 13 Jun 07

Napisano 14 May 2012 - 00:38

Dla wszystkich czytelników mam tragiczną wiadomość - menix został porwany :szokujace:
Uprowadziły go zmutowane karaluchy na zlecenie jaszczurów :straszne:
Oto rysopis podejrzanego:

Dołączona grafika

Za wskazanie, gdzie ukrywa się sprawca, przewidziano nagrodę - dwumiesięczne wczasy w Drewnicy. Dom wypoczynkowy bez klamek zaprasza - noclegi i wyżywienie gratis :wacko:

#1753 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 18 May 2012 - 21:33

Dzieci kukurydzy w swoim świecie :wysmiewacz:
Nie jesteście warci informacji,tak samo nawet by istnieć !!!!!!!
Wasza ewolucja dobiegła końca teraz się cofa do samo rozbiórki -PRAWIDŁOWO!!!!! :hehe:
A Moderatorowi za popierdzielenie linków w moich postach życzę samych najlepszych doznań w 2013 roku (H W D)

#1754 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413

Napisano 18 May 2012 - 21:45

W 2014 my, Przymszykianie, przejmujemy władzę na tej planecie! :menix:

#1755 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 19 May 2012 - 01:24

Wyświetl postUżytkownik Przymszy dnia 18 May 2012 - 21:45 napisał

W 2014 my, Przymszykianie, przejmujemy władzę na tej planecie! :menix:

hahaha będziesz zapierdalał w polu z kukurydzą GMO ,sługusie repitalianskich szmat :diablo:

#1756 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7413

Napisano 19 May 2012 - 01:59

Nie pisz do mnie tak brzydko, bo się powieszę i będzie Ci smutno :tak:

#1757 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 19 May 2012 - 02:10

Małe negatywne programiki ,znaczące mniej niż ZERO.
Się rozwijacie ale nie w tą stronę co trzeba a takich rdzeń nie lubi,a w ogromie kosmosu macie delikatnie mówiąc przesrane :wysmiewacz:
Ja wam na prawdę dziękuje za pokazanie mi swojej pozycji tutaj na ziemi,wasze dziecięce osobowości są nafaszerowane negatywnymi programikami do szpiku kości ,honoruje wasz wybór w tym życiu.
Ta inkarnacja wraz z poprzednimi jest waszym wyborem i stroną w którą chcecie się rozwijać,matrix 3 gęstości was jednym słowem wydymał,za 5 może 7 lat zdechniecie jak psy i to będzie wasz koniec w tym ukl.słonecznym.
Zasłużenie spędzicie kolejne życia w bardziej negatywnych miejscach w galaktyce ,myślicie ze życie to zabawa to myślcie dalej w ten sposób już nie macie odwrotu ,ewidentnie widzę wasze działania przeciw swiadomosci i prawdzie.

Tutaj nie ma tłumaczenia ze spałem lub się spóźniłem albo nie wiedziałem -idziecie tam gdzie zasługujecie i wybieracie tym jacy jesteście .
Fale eteru wzmocniły w was negatywy bo pozytywów wcale nie macie,nie długo poczujecie na sobie skutek 5-7 lat i do widzenia ,nie zależnie ile latek macie kto ma 20 odejdzie stąd w wieku 27 ,nie ma ze boli ,wibracje pozytywne ziemi was unicestwią ,w czasie funkcjonowania wszechświata jest to widziane w trybie natychmiastowym -bachory kukurydzy :hehe: :hehe:.
Dzieci które przyszły na świat przechodzą automatycznie,dzieci które mają już świadomość jacy są ,są już skazani na którąś ze stron na którą zasługują/zasłużyli.

Ludzie na ziemi podzielą się na dwie grupy: negatywnych i pozytywnych.
Ludzie pozytywni mocno się rozwiną a negatywni zdębieją do dechy nie będą wiedzieć po co żyją i samoistnie będą popełniać samobójstwa
Negatywni nie będą czuć smaku życia i prawdziwej wolności dla takich będzie to przepaść nie do przeskoczenia ,będziecie żywymi trupami ,żarcie nie będzie wam smakować chyba ze GMO ale takiego już nie będzie ponieważ istoty z korsupem wyżej rozwinięte w końcu przejmą stery.
Koniec wasz jest bliski !!!,ziemia się oczyści ze szkodników i zainfekowanych głupców ,w 4 gęstości nie ma dla nich miejsca tutaj .

Ziemia nie pozwoli wam tutaj być ,gdy zawyje globalnie charakterystycznym dźwiękiem jaki słyszycie w danych rejonach świata dziś ,to będzie początek odliczania waszego czasu końca :wysmiewacz: :wysmiewacz:.
Bawcie się dobrze ,pieprzcie o bzdurach ,rządźcie sobie na tym drętwym forum róbcie co chceta ,ja to mam gdzieś -to jest to co mnie najmniej obchodzi
:wysmiewacz:

O ile przetrwacie 3 dni ciemności :wysmiewacz: :wysmiewacz: ,możliwe jest ze przyjdą was zabrać wasi przyszli opiekunowie hahahaha
Coś bym dopisał ale nie zamierzam was ostrzegać to będzie wasz wybór ,w końcu on do was należy -powodzenia hahahaha,szkoda ze nie będę mógł zobaczyć waszych pełnych strachu min hahahaha proponuje wam zrobić zapas pieluch i pampersów hahaha.

Najważniejsze jest w tym ze ja nie żartuje w poważnych sprawach ,przekaz się urzeczywistni od a do z w 10latkach ,te 4 latka będą najważniejsze ze wszystkich przeszłych -zobaczycie na samych sobie ze to co pisze jest dla was ,jedno czego chce :byście to tylko przeczytali -od tego będziecie już tego świadomi ziszczenia się i tym sposobem pomagam wam odejść w stronę która wybraliście i na która sobie zasłużyliście swoim czynami i bytem . :diablo: :diablo: :diablo:

Dźwięki które są nagrywane i ludzie nie wiedzą skąd pochodzą są dźwiękami planety ziemi która przyszykowuje się do przejścia w 4 gęstość,związane są z z falami eteru ,nie długo ostatnia i ciągła fala a potem oczekiwane wzniesienie-nie mogę się doczekać.

Ostatnio przeszły dwie planety ten proces tylko tam mieli gładkie przejście bo planety nie były w tak ciężkim matrixie jak tutaj ,tam cywilizacje były skupione i świadome procesu jedna przeszła w 22 minuty a druga nie co ciężej około 37minut .
U nas będzie to trwało wydaje się znacznie dłużej-zobaczymy

Użytkownik menix edytował ten post 19 May 2012 - 02:42

#1758 Użytkownik nie jest zalogowany   Spitygniew 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 1203

Napisano 19 May 2012 - 10:39

menix - zaadaptowałeś się już na tym wyższym poziomie , czy jednak powstrzymano cię przed tym :?:

#1759 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 20 May 2012 - 17:35

Zapytać możesz,chust cię obchodzi :D

#1760 Użytkownik nie jest zalogowany   Spitygniew 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 1203

Napisano 20 May 2012 - 23:53

Wyświetl postUżytkownik menix dnia 20 May 2012 - 17:35 napisał

Zapytać możesz,chust cię obchodzi :D

Wiedziałem że wrócisz. Jestem na wyższym poziomie niż ty i mam tą wiedzę. :b)

Opcje tematu:

• (88 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 86
  • 87
  • 88