Forum Lagata.pl: Zwalczaj Nowy Porządek Świata - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (88 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Zwalczaj Nowy Porządek Świata

Ankieta: Sonda na temat postu (36 użytkowników oddało głos)

Czy ten post przekonał Cię, że zbliża się Nowy Porządek Świata ?

1. Tak (6 głosów [16.22%])

Procent z głosów: 16.22%

2. Nie (31 głosów [83.78%])

Procent z głosów: 83.78%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   maxer57 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 3
  • Rejestracja Sun, 05 Jul 09

Napisano 06 July 2009 - 12:18

Już niedługo, w 2012 roku czeka nas nowy porządek świata. Tajna grupa bankierów zza kulis wydarzeniami na świecie, chcą oni wprowadzić Nowy Porządek Świata - globalne państwo policyjne z jedną religią i jedną . W "nowym świecie" ma być tylko 600 milionów mieszkańców, reszta ludzi zostanie zlikwidowane! Mało tego, każdemu, kto przeżyje zostaje wszczepiony do śledzenia każdego twojego na ziemi! Możesz powstrzymać Nowy Porządek Świata! Parę filmów, które musisz obejrzeć:
* Zwalczaj Nowy Porządek świata
* EndGame
* Pełny obraz
Polecam także stronę

Użytkownik maxer57 edytował ten post 06 July 2009 - 12:25

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   ANIOŁ 

• Dziecko Nocy
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 4719
  • Rejestracja Thu, 20 Nov 08

Napisano 06 July 2009 - 12:48

Może sam post by mnie nie przekonał,ale ogladałem już pare filmów na ten temat, a stronka jest mi dobrze znana jes.gif
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   deora 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa VIP
  • Postów 1443
  • Rejestracja Thu, 20 Dec 07

Napisano 07 July 2009 - 00:11

Wyświetl postUżytkownik maxer57 dnia 06 July 2009 - 12:18 napisał

Już niedługo, w 2012 roku czeka nas nowy porządek świata. Tajna grupa bankierów zza kulis wydarzeniami na świecie, chcą oni wprowadzić Nowy Porządek Świata - globalne państwo policyjne z jedną religią i jedną . W "nowym świecie" ma być tylko 600 milionów mieszkańców, reszta ludzi zostanie zlikwidowane! Mało tego, każdemu, kto przeżyje zostaje wszczepiony do śledzenia każdego twojego na ziemi! Możesz powstrzymać Nowy Porządek Świata! Parę filmów, które musisz obejrzeć:

Ja rozumieć, że polska języka być trudna mowa, ale to już chyba gruba przesada.

Na innym forum napisałeś tak:

Już niedługo, w 2012 roku czeka nas nowy porządek świata. Tajna grupa bankierów steruje zza kulis wydarzeniami na świecie, chcą oni wprowadzić Nowy Porządek Świata - globalne państwo policyjne z jedną religią i jedną walutą. W "nowym świecie" ma być tylko 600 milionów mieszkańców, reszta ludzi zostanie zlikwidowane! Mało tego, każdemu, kto przeżyje zostaje wszczepiony czip do śledzenia każdego twojego ruchu na ziemi! Możesz powstrzymać Nowy Porządek Świata!
Polecam obejrzeć ... itd.

Może to nie jest rewelacja stylistyczna, ale przynajmniej wiadomo o co chodzi.
Ja nie wierzę.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10316
  • Rejestracja Wed, 13 Jun 07

Napisano 07 July 2009 - 00:38

deora napisał:

Ja rozumieć, że polska języka być trudna mowa, ale to już chyba gruba przesada.

Facet pisał to w szoku najwyraźniej, albo przyjął zasadę, że forma ma przystawać do treści :D

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   t.oskar 

• Patriarcha
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 17753
  • Rejestracja Wed, 07 May 08

Napisano 07 July 2009 - 11:02

Nowy porządek świata miał nas czekać po 7 listopada 1917 roku, ("gdy związek nasz bratni, ogarnie ludzki ród") gunsmilie.gif
I w pewnej części świata na jakiś czas się to udało. mrugato2.gif

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10316

Napisano 07 July 2009 - 13:33

No tak, my tu gadu-gadu, a tytuł tematu brzmi "zwalczaj".
Niestety nie wiadomo czy sami mamy nakreślać plan naprawy, czy Maxer wpadnie tu w najbliższym czasie z rozporządzeniami jak tej apokalipsie zapobiec D.gif

Użytkownik Prince edytował ten post 07 July 2009 - 13:34

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937
  • Rejestracja Sat, 09 Oct 10

Napisano 09 October 2010 - 23:06

Witam,post mnie nie przekonał bo przekonany jestem już od dawna-dawna,i coraz bardziej męczy mnie przekonywanie innych ,maxer57 dobrze napisał,ma dobre zamiary wiec nie czepiajcie się pisowni-żebyście tacy byli do działania przeciwko temu całemu złu,który wycelowany jest w nas i nasze dzieci to może świat byłby trochę lepszy i lepiej by się nam żyło.Jak wam zależy chociaż trochę na życiu to obejrzyjcie te filmy co zapodał i zastanówcie się nad tym,o co w tym do cholery chodzi.Jóź nie długo ci z was co nie wierzą w ufo i aliens -uwierzą nawet jeśli nie chcą o tym słyszeć,myśleć i są sceptycznie nastawieni.Aliens -Repitalianie są wśród nas żyją na ziemi i co najważniejsze z ukrycia wychodzą już przerobieni genetycznie podobni do nas-można jedynie poznać ich po oczach,są tak umysłowo rozwinięci ze uczą się w porównaniu do nas w mgnieniu oka naszych:języków,gestów itp.Czego od nas chcą?-chcą przejąc nasza planetę są cholernie źli i przebiegli,żywią się ludzkim cierpieniem,chcą nas zniszczyć bo nie jesteśmy tacy jak oni.Łatwo sobie można wyobrazić i przedstawić realia nas dotykające w rzeczywistości:GMO-genetycznie zmodyfikowana żywność która wywołuje bezpłodność(słyszeliście zapłodnienia inwit-ro) i zmienia nasze DNA-na mutacje,wywołuje przeróżne choroby skoro robactwo tego nie chce jeść to jaki to ma wpływ na nas?,dodają do każdego pożywienia pełno trucizn:aspartam,benzoesan sodu,acesulfam K,skrobia modyfikowana,stearynian magnezu i wiele innych.Tematów jest znacznie więcej :szkoły co one nas uczą tabliczki mnożenia pisania wymowy a reszta to same bzdury i my mamy być rozwijająca się cywilizacją -fizyka już nie aktualna ,algebra na cholerę zaśmiecali nam tym głowę,jedynie chemia-oczywiście tablica pierwiastków jest znacznie szersza,ciut matmy,historia w której nawet nie było o innych cywilizacjach nie było o tym co teraz wiem z netu,ogólnie podsumowując to więcej nauczyłem się po za szkoła niż w szkole,i chyba dla tego jakoś podświadomie uciekało się z lekcji bo bzdety do głowy nie chciały wchodzić-dziś mogę dodać ze nie wchodzi do głowy to co nas nie interesuje.Także programy nauczania niweczą nasz rozwój umysłowy-czas uciekł na bzdurach podczas którego mogliśmy nauczyć się wiele przydatnych do życia wiadomości dzieci szybko się uczą czyż nie?Dalej Medycyna konwencjonalna-skalpel i wycinać to co jest chore lub przyszywać zamienniki,przepisywać chorym farmaceutyki które maja w sobie odpowiedzialna witaminę za dana chorobę a reszta składu to nic innego jak trucizny wywołujące u pacjenta następne choroby te które są opisane w skutkach ubocznych.Uwierzcie mi ze do zdrowego i prawidłowego funkcjonowania organizmu nie potrzebujemy nic innego jak witamin,minerałów i składników odżywczych-CZEMU TEGO NIE UCZYLI NAS W SZKOŁACH-dodam iż sam siebie wyleczyłem z samobójczej depresji co jest najgroźniejsza znaną chorobą.Także wszystko jest wspak -odwrotnie niż powinno być:Kościoły niszczą nasza wiarę:Jezus tak naprawdę był wysłannikiem dobrej obcej cywilizacji plejadian którzy chcieli nam dać wskazówki jak mamy postępować co zrobiliśmy ukrzyżowaliśmy go.Bóg jest jeden-stworzyciel wszechświata-od 12 roku życia przestałem chodzić do kościoła,dziś kościół to mój wróg zasłaniają się bogiem tcząc szatana(fałszywa flaga)Jan Paweł 2był dobrym człowiekiem wiemy to,ale również był pod fałszywa flagą tylko z jednego powodu NIE MIAŁ WYJŚCIA-dojdziecie do tego czytając jego życiorys-on całe życie uciekał od zła wylądował jako święty w samym centrum zła dopiero jak zrobili z niego papieża to pojął-dlatego tak bardzo kochał ludzi rożnych narodowości bo w nich widział nadzieje-i bardzo często przemawiał do nich.Kościoły powoli tracą wiernych i będą tracić to również ich broń jak Media które maja za zadanie nas cały czas ogłupiać i zabawiać to samo jest w necie samo ogłupianie jakieś gierki-pierdoły teraz powstały rożne programy zbierania punkcików,albo aukcje przebijane za nagrody oni mogą wam kupić co tylko chcecie za wasz cenny stracony czas.Jest to w pełni dopracowany system który ma na celu ogłupić,zabrać nasz cenny czas,byście nie wiedzieli i nie interesowali się tym co powinniście się interesować.Jesteśmy eksploatowani praca-dom,praca-dom,coraz więcej pracy-dom-spanie tak wygląda nasze życie-co powiecie ze od 1905r mamy darmową energie"free energy",darmowy prąd który zasili wasze mieszkania i wasze urządzenia a nawet zasili pojazd-po co to ukrywali a no po to zebysmy cały czas tyrali na siebie na nich zęby mieli z nas kasę za która dziś nas niszczą-uśmiercają nie potrzebne nam elektrownie,rafinerie.Jedynie co nam potrzebne to żywność każdy miałby swój ogródek gdzie uprawiał by co każdy by chciał,a ziemi starczyło by dla każdego,bowiem 6miliardów ludzi zmieściło by się na teren samej Australii.Zygać się chce gdy pomyśle jak nas pięknie urobili a my nadal jak głupcy oszukujemy się i nie dopuszczamy myśli ze tak się naprawdę dzieje i już od paru ładnych lat nie wielu z nas próbuje nam to powiedzieć-lecz jak mogli to uczynić gdy net był jeszcze nie rozwinięty ze każdy miał go w domu,przez media nie da rady takie informacje nie przenikają przez ich instytucje.Weźmy Banki co o nich wiecie?karty kredytowe?tak z grubsza jest dana ilość wyprodukowanych iluminackich pieniędzy jeżeli to pożyczą ludziom na procent to osoby które go spłacą muszą tez spłacić procent,procent który nie jest wyprodukowany w pieniążkach stąd bierze się ciągły dług gdzie potem zajmują ci posiadłości i wszystko co masz jesteś bankrutem jak ci się noga podwinie jesteś bezdomny- tak działają!Zmierzając w temat rozwoju umysłu:zadajmy sobie pytanie co jest zakazane przez prawo które kto ustala ten kto ma kasę tak? wiec najbardziej zakazanymi substancjami na ziemi są substancje psychodeliczne potem narkotyki heroina,marihuana-lek na stwardnienie rozsiane,na silny stres i wiele innych chorób.Wiec subs.psychodeliczne tak naprawdę rozwijają nasz umysł pokazują nam świat w prawdziwym świetle-w wyższych wymiarach,rozwijają naszą szyszynkę-czemu o tym nas nie uczono?Dlatego podświadomie młodzi ludzie uciekają do narkotyków-narkotyków które są przerabiane chemicznie i nie czyste stosując w zły sposób powoduje uzależnienia.To co wiem opisałem wam z grubsza materiału jest o wiele więcej mi zajęło poznawanie go 7 miesięcy, samym dowodem jest wygląd naszego realnego życia w porównaniu do życia np: plejadian gdzie jeden troszczy się o drugiego żyją w miłości i pokoju,dzieci są mądrzejsze od rodziców gdzie postępuje rozwój z pokolenia na pokolenia maja wszystko darmo-nie ma żadnego systemu monetarnego,rozwijają się technologicznie nie z musu lecz z chęci.Jesteśmy tacy głupi ze zapomnieliśmy jak żyć sterują nami jak chcą do tego stopnia ze nienawidzimy się na wzajem,jeden zabija drugiego za parę złotych a oni tym się żywią.Pytanie do was kiedy widzieliście coś na tv co by was podbudowało,napełniło miłością,bo ja widziałem tylko same negatywy,głupie reklamy i ogłupiające programy i zabierające czas seriale oraz w kółko powtarzające się! filmy hehe DLATEGO WYRZUCIŁEM TELEWIZOR- i uwierzcie mi da się bez niego żyć poczułem tylko ULGĘ!.Tak czy tak kosmologia jest moim zainteresowaniem a w tv wciąż powtarzali filmy w kółko z tym samym pytaniem "czy jesteśmy sami we wszechświecie?" i nadal to puszczają.do 2009 i chyba dalej to puszczają a w necie jest Disclasure film rządowy z 2001 odtajniający sprawę UFO po aferze jaka wyszła w mieście Phoenix gdzie nad tym miasteczkiem przeleciał cholernie wielki obiekt UFO ze ślepy by tylko nie zauważył,od razu ludzie zaczęli dzwonić i żądali odpowiedzi ,jak i odpowiedzi o światłach znajdujących się na górach gdzie rząd publicznie sobie w tak poważnej sprawie zażartował z ludzi przyprowadzając lalkę obcego.
Także przypomnijcie sobie najlepszego prezydenta U.S.A -Kennediego najważniejsze jest to co powiedział przed śmiercią gdy został zlikwidowany prze FBI lub CIA na rozkaz iluminatów-repitalian u władzy.Zapodam tytuł filmu który znajdziecie na YOUTUBE---

"Prezydent który powiedział prawdę"
lub
"J.F.Kennedy człowiek który przeciwstawił się bestii"

Jeszcze jedno co chce wam napisać: Filmy sc-fi-pokazują nam jaka będzie nasza przyszłość,są to realne i powoli spełniające się wizje pokazujące nam w formie fikcji, zauważyłem to ciut czasu temu,znajdują się w filmach od przynajmniej 1978r po dziś np:ONI,Knowedling -w każdym bądź razie jest ich mnóstwo.Reżyser jest bogaty i czerpie swe źródło z realnych wiadomości przekazanych przez bogatych przyjaciół.

-Film z 1997r warty obejrzenia jego załamanie na tle nerwowym jest niepokojące ale chyba bardziej to co on mówi:

"Dziwny telefon pracownika Strefy 51 do radia"

-A ten film bije wszystkie na łep -najgorsze oczy których można spodziewać się na naszej ziemi,film musiałby być sfałszowany przez kręcącego w samej tv ona cały czas jest w ruchu zamyka i otwiera oczy nie możliwe do sfałszowania chyba ze przez jakiegoś eksperta w tej dziedzinie oceńcie sami.

"MUST SEE!! Reptilian EYES annunaki genetic modification or Hybrid"

-Troszeczkę Historii jakiej nie było na lekcjach,te wielkoludy to anunaki do 36 metrów wysokości,najmniejszy z nich potrafią perfekcyjnie skakać maja zbudowane specyficznie kończyny dolne,zauważcie ze on ma bron czyżby historia lubiła się powtarzać western anunaki.

"Mona Lisa 16 mm Film "
"RACE OF GIANTS found in India"
"Ukryta archeologia"
"REAL ALIEN EL CHUPACABRAS NEW!!! NUEVO UFOs " -tutaj mamy właśnie tego małego skoczka stad wiem ze to nie np:
z gry komputerowej

-Coś o szczepionkach,mówi nam gdzie nas tak naprawdę mają i jak bardzo rząd nas kocha

"Alex Jones - Szczepionki które uczynią Cię posłusznym"

-Coś na apetyt
"Jedzenie - ostateczny sekret ujawniony. GMO"
"Codex Alimentarius (Napisy PL) "-musicie to obejrzeć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-Tutaj mamy prawdziwego w niewoli Aliens nazywają się szarzy,jest to wojskowy film z przecieku

"ALIENS CAUGHT ON CAMERA !! REAL OR HOAX _ !! demonic ACTIVITY !!(Medium)"

-tutaj mamy na ksiezycu rozwalony statek miedzygwiezdny o strukturze meteorytu rozwalony podczas wojny repitalianskiej z plejadanami 9600lat temu

"Apollo 20 Alien Spaceship on The Moon CSM Flyover "

-Czy wiecie kto to śpiewa? ja wiem jest znany przeczytajcie i posłuchajcie co śpiewa już od dawna był świadomy
piosenka z 1972r
"Tank Man (napisy PL)"

-trochę o psychodelikach

"Joe Rogan about DMT - napisy PL"

-To co nas czeka na kocówce filmu pociągi do auszfic jak za 1 i 2 wojny światowej według przepowiedni Wangi 3 wojna wybuchnie za 31 dni licząc od dziś,sa tez obozy fema i trumny już przyszykowane dla całej Ameryki

"H5N1 - EMERGENCY UPDATE "
"NWO - It's Time To WAKE UP! (napisy PL)"
"Trumny, krematoria i ponure wizje "

-Życiorys Papierza J.P 2 i prawda o kościołach
"Watykanu Porządek Świata NWO"

-Disclasure -odtajnienie ufo o którym wcześniej wspomniałem trzeba dodać www przed
"vimeo.com/9234425 "

-w skrócie i na temat NWO
"Nowy Porządek Świata The Final Push for World Government - PL"

- Mocny film mówi nam ze wojskowi tez się budzą ze snu
"U.S. Soldiers Are Waking Up (Napisy PL)"

-Dowiedzmy się kim tak naprawdę jesteśmy i co jest naszym celem
"Największe odkrycie wszechczasów! [PL Napisy]"

-Trochę nagrań NASA-filmy nie do podważenia nawet dla sceptyków
"Nasa STS-37 with Nearby Moving Object "
"STS-80 Space Shuttle - napisy PL "
" Statki miedzygwiezdne " film mocny jednego astronoma amatora który potrafi zrobić porządny teleskop ,co one tam robią,czekają na co?to zaawansowana technologia zmiennokształtne Ufo -matki czyżby stad się wziol film transformers
"2012 ufo aliens nibiru nasa extra terrestres 2009 "
"UFO - Krótki Film z Kamer NASA"
"UFO - Tajne Transmisje NASA - Dowód na istnienie UFO ! ! !"
"Ufo caught on Live Tv News! Turkey!"
"UFO Fleet Guadalajara Mexico"
"UFO swarms_ Incredible footage"

-O jedzeniu i witaminach

"witaminy - ukryte fakty 1 z 3 "

-TV

"Telewizja Kłamie! Zobacz fakty! "`

-Kręgi w zbożu i informacje od dobrej cywilizacji
"The Crop Circle Ship PL-kregi "

-Zobaczcie co wyprawiają rządzący nami u władzy
"Dark.Secrets.Inside.Bohemian.Grove"

Po tym co napisałem i po obejrzeniu tych wszystkich filmów nie można pozostać sceptykiem bez ogródek kto stwierdzi inaczej musi naprawdę mieć wyprany mozg,pozdrawiam
Nauc siee chytać a dotrze do tiebie ze dobree jest napisane

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 09 October 2010 - 23:51

Nawet jeśli zjednoczymy swoje myśli mamy za mało czasu by ich pokonać ,spójrzcie oni maja wszystko -bron wszelkiego rodzaju niewidzialna,chemiczna ,nuklearna,laserowa,harp,biologiczna ,ostatnio słyszałem ze potrafią tworzyć kule ognia,śledząc ich widzę ze wyprzedzają nas o parę możliwych ruchów jak w grze w szachy przewidując nasze możliwe posunięcia.Także bez ofiar się nie obędzie,ludzie się budzą oni o tym wiedza wiec nastąpi coś co nam w tym przeszkodzi i zniszczy nasze plany uwolnienia się od tyrana,tym czymś będzie 3 Wojna światowa wywołana jak zwykle jakąś mniejsza.Według Wangi zniszczona ma być cala Europa ,przypomnę ze zacznie się za 31 dni dokładnie 10Listpada 2010.Wszystko już na to zaczyna wskazywać -waluty spadają ,kryzys gospodarczy,politycy już publicznie gadają ze będzie wojna,w swoim odczuciu odbieram negatywna energie dotycząca naszej przyszłości,czuje ze coś się wydarzy nie długo coś zez będę musiał spierdzielać z Polski,przypomina mi się o pewnym człowieku który został wyśmiany i uznany za dziwaka przez ludzi ponieważ budował bunkier przetrwania pod ziemia ,ostatnio przeczytałem w ciekawostkach ze gościu normalnie mieszkanie wybudował 6 metrów pod ziemia-czyżby na ta ewentualność.Po za tym obydwie Ameryki południowa jak i północna jest pełna tuneli i bunkrów w całych swych wielkościach.Za dużo się dzieje .Nasz polak jasnowidz Jackowski tez mówi o 3 wojnie światowej i to właśnie tak samo jak Wanga-co nam pozostaje ?wiara ze uda nam się uciec gdy zrzuca nam na głowy niespodziewanke w zlej postaci a są do tego zdolni zawsze mordowali dobrych,nie winnych ludzi-jedno pocieszenie to ze nie mogą nas zabić jesteśmy energia żyjemy wiecznie!!!!!!!!!!!I wszystko we wszechświecie jest całością!

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 10 October 2010 - 00:51

Jednym jedynym wyjściem jest nie podjecie działań przez żołnierzy- nie wykonywanie rozkazu wyżej postawionych-po prostu nie iść na żadną wojnę ,jeśli wszyscy tak zrobią wojen nie będzie jeśli choć paru pójdzie wojna się zacznie.
Iluminaci o to również zadbali,maja swoich wytrenowanych morderców,porywali dzieci z ulicy bezdomne i wyszkolili ich w sposób :maszyny do zabijania,specjalne jednostki wojskowe-utajnione :słychać tylko krzyki w filmie"dziś chcemy zabić"raczej nie jest to normalne zjawisko.Maja również spec-ops -specjalnie wyszkoleni coś w rodzaju uniwersal soldier ze zdolnościami paranormalnymi :jak uderzenie z odległości nie dotykając celu fizycznie to oni polecieli na Marsa walczyć z obcymi-i oni się boja lecieć na Marsa ponownie wiec z jaka potęgą walczą zostaje tajemnica owiane -już brzmią moje słowa jakbym naoglądał się filmów może lepiej zapodam konkret film,on przedstawi wam lepiej.www przed :

vimeo.com/5892371
vimeo.com/7610150
vimeo.com/9390570
Czy wygadują bzdury?czy to jest realne-owszem jest realne i jest prawdziwe ,mamy własne bazy na księżycu od 1954r w porozumieniu z szarymi,wszystko przed nami jest utajnione przed zwykłymi ludźmi jak my to z naszych podatków to zbudowali przez nasze cierpienia przez cierpienia ludzkości ,bowiem wojny to najlepszy zysk.Trwa wojna Obcych od 10000tys lat a ludzie na ziemi nie wiedza co się dzieje -to jest dopiero komedia.Piramidy to nie żadne grobowce wszystkie są postawione w punktach energetycznych ziemi i zostały postawione po wielkim zderzeniu się naszej planety z jakaś inna mniejsza wodna dlatego ziemia jest wklęsła i jest to zasłonięte oceanami dlatego wyjątkowo mamy dużo wody pod dostatkiem.Po za tym piramidy są postawione dla stabilności planety,możliwe również jest ze razem ze Stonehenge tworzą jakiś obcy dla nas mechanizm zabezpieczający lub tez niszczący planetę ,z tego co mi wiadomo ziemia jest w 3 wymiarze jest w najsłabszym wymiarze nazwany przez wyższe cywilizacje czyśćcem .Nadal nie wiemy czy zostaliśmy stworzeni przez obcych na pewno nam w tym pomogli to wiemy na pewno ponieważ jest dziura w historii prehistorycznej i za szybki skok ewolucji w bardzo krótkim czasie.Czy kiedykolwiek to zrozumiemy?tylko jedynie w wyższym wymiarze w który przejdziemy w roku 2012 pod koniec wchodząc w równik galaktyczny który podkręci nasze Dna jak my podkręcamy procesor w naszym kompie zostaniemy obdarzeni specjalna energia (eterem)dlatego nas się boja,kończy im się czas na nasze unicestwienie okazaliśmy się bardziej odporni na ich chemikalia i wszelkiego rodzaju trucizny,wirusy z laboratorium(aids,czarna febra,ah1n1-ptasia-krowia grypa i wiele innych )dlatego tak jasna sprawa jest III WOJNA ŚWIATOWA!która ma na celu zniszczenie Europy-Nie zapominajmy ze zabili nam Prezydenta i wciąż trwa dochodzenie czyżby tu miał nastąpić gwoźdź programu 3wojny wiemy ze został odstrzelony jak i pozostali co przeżyli kręcącego film tez zamordowali po cholerę to przedstawienie w dochodzeniu jeżeli sprawa jest jasna a ślady morderstwa posprzątane.

Użytkownik menix edytował ten post 10 October 2010 - 01:07

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10316

Napisano 10 October 2010 - 01:23

Menix - Ty jesteś pewien, że połknąłeś dziś leki..?

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   ANIOŁ 

• Dziecko Nocy
  • Wyświetl galerię
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 4719
  • Rejestracja Thu, 20 Nov 08

Napisano 10 October 2010 - 03:51

Wyświetl postUżytkownik Prince dnia 10 October 2010 - 01:23 napisał

Takich filmów to ja nie miałem nawet po koktajlu Tramalowo-Alkoholowym :D :lol:
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Miłujący prawde 

• Zasłużony
  • Grupa VIP
  • Postów 2291
  • Rejestracja Fri, 28 Dec 07

Napisano 10 October 2010 - 09:38

"Zwalczaj Nowy Porządek Świata" sądzę, że wielu nie wie o co tu chodzi i dlaczego ma zwalczać coś o czym nic nie wie.
A jeśli ten nowy porządek jest zdecydowanie lepszy?
Czy ten porządek, który teraz mamy i w którym żyjemy jest najlepszy i nie wymaga korekt?
Czytasz taką opinię:
"Prawda to kraina bez dróg. Żadna organizacja, żadna religia, żaden nauczyciel nie mogą do niej doprowadzić. Ludzie patrzą na świat przez pryzmat swoich myśli i swojej przeszłości. Tym samym jesteśmy niewolnikami myśli i czasu. Myśl jest zawsze ograniczona i nigdy nie odpowiada całkowicie rzeczywistości, prowadzi więc do cierpienia. Świadomość uczy odróżniania tego, co rzeczywiście jest, od tego co na ten temat myślimy i w konsekwencji do prawdziwej wewnętrznej wolności. Wszelkie autorytety, religie, ideologie powodują jedynie budowanie kolejnych fałszywych konstrukcji myślowych. Tylko świadomość i obserwacja pozwalają dostrzec ich iluzję.
Jiddu Krishnamurti"

Dzisiaj większość ludzi ten pogląd na prawdę reprezentuje i akceptuje.
Cóż więc ludzie robią, jak wygląda ich życie - jako efekt i konsekwencje takiej postawy?
Zamykają się w sobie, żyją w samotności, budują swój nierealny świat.
Skazują siebie na zagładę właśnie przez nowy porządek, odrzucając poznanie w tej kwestii.
Gdyby Bóg uznał, iż ten aktualny porządek jest dobry, to nie niszczyłby go.
Jest on jednak zły i niereformowalny.
Człowiek bowiem został stworzony przez Boga do ciągłego działania, szczególnie w sferze szukania i znalezienia prawdy.
Odrzucając takie działania akceptują ten aktualny system rzeczy.
Czytasz:
Przeklęty mąż, który pokłada nadzieję w człowieku, który w ciele upatruje swą siłę, a od Jahwe [od Jehowy] odwraca swe serce! Jest podobny do dzikiego krzaka na stepie. Nie dostrzega, gdy przychodzi szczęście.
Wybiera miejsca spalone na pustyni, ziemię słoną i bezludną
” (Jer. 17:5, 6).

A przecież wielu dostrzega i alarmuje, że nigdy dotąd nie było w całym świecie tylu ciężkich problemów.
W dodatku problemy te w miarę upływu czasu tylko coraz bardziej się komplikują.
Przecież taka jest rzeczywistość, wbrew wszelkim obietnicom bądź zapewnieniom dyktatorów i innych przywódców świata, zapowiadających ludziom świetlany „nowy porządek”.
Chociaż udało się dokonać w tym świecie niektórych powierzchownych zmian, ale w dalszym ciągu otacza nas ten sam „stary porządek”, a wraz z nim wojny, ucisk, niesprawiedliwość, nienawiść rasowa i narodowa, niedożywienie milionowych mas ludzkich, przemoc, niepewność, ból, choroby, starość i wreszcie zejście do grobu.
Potrzeba nam czegoś z gruntu innego. Potrzebny jest nam prawdziwie „nowy porządek”.
Czy Ty to rozumiesz?
Każdy człowiek kierując naturalnym pragnieniem przetrwania, chciałby - powinien chcieć, żeby „nowy porządek” nastał już za naszego pokolenia. Wtedy każdy i my odniesiemy z tego trwały pożytek.
Realnie jednak odpowiedzmy: Kto zdoła go ustanowić?
I znowu, ludzkość miała już za sobą tysiące lat doświadczeń, gdy starożytny myśliciel napisał w natchnieniu:
(Psalm 146:3-7) "Nie pokładajcie ufności w dostojnikach ani w synu ziemskiego człowieka, do którego nie należy wybawienie. Duch jego uchodzi, a on wraca do swej ziemi; w tymże dniu giną jego myśli.  
Szczęśliwy ten, któremu pomocą jest Bóg Jakuba, którego nadzieja jest w Jehowie, jego Bogu,  
Twórcy nieba i ziemi, morza — i wszystkiego, co w nich jest, Tym, który trwa w wierności wobec prawdy po czas niezmierzony,  który sprawuje sąd na rzecz oszukanych, który chleb daje głodnym. Jehowa uwalnia związanych
".
Dlatego ten biblijny "nowy porządek" będzie w całości dziełem samego Boga - Jehowy, który mówi::
Oto Ja stwarzam nowe niebiosa i nową ziemię”. — Izaj. 65:17.
Czy o takim "nowym porządku" myślałeś?
Czy go znasz?
Dlaczego miałbyś go zwalczać, bez poznania?
Pozdrawiam

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 10 October 2010 - 12:15

Wyświetl postUżytkownik Prince dnia 10 October 2010 - 01:23 napisał

Przez takich mądrali jak ty jest jak jest-prawda jest wyśmiewana weź coś na doping umysłu i spróbuj nam dorównać.
Pierw obejrzyj te filmy które podałem dopiero potem wypowiadaj się ,nie obejrzałeś filmów to jakbyś nie czytał mojego postu.Kiedyś ludzie w czasach starożytnych walczyli o wolność,dziś głowę chowają w piasek dlatego nastają czasy niewolnictwa -a w pełni nastąpi to gdy pozwolimy na NWO.

Żydzi się bali,nie walczyli,nie buntowali się i gdzie wylądowali? W piecu albo mydło z nich zrobili,ci co nie walczą są łatwiejszym celem!i ułatwiają im działania-są słabym ogniwem który trzeba wyeliminować.

-ten film dla przybliżenia na YOUTUBE
NWO - It's Time To WAKE UP! (napisy PL)(Medium)

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Andres 

• Przetrwały
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 357
  • Rejestracja Mon, 09 Aug 10

Napisano 10 October 2010 - 14:34

Wyświetl postUżytkownik menix dnia 09 October 2010 - 23:51 napisał

3 Wojna światowa wywołana jak zwykle jakąś mniejsza.Według Wangi zniszczona ma być cala Europa ,przypomnę ze zacznie się za 31 dni dokładnie 10Listpada 2010.

Chcesz powiedzieć, że 10 listopada 2010 roku zacznie się 3 wojna światowa? Ale wojna między kim? miedzy ludźmi, czy między nami a Obcymi? (coś na wzór filmu "Wojna światów" ?)

Wiele już teorii słyszałem, jedna przebijała drugą, trzecia czwartą, itd... ale muszę przyznać, że ta o Nowym Porządku Świata jest chyba najbardziej oryginalna ;) Coś mi się obijało wcześniej o uszy na temat NWO, ale bliżej się tym nie interesowałem. Nawet nie mam zamiaru rozwodzić się teraz nad tym czy to wszystko prawda czy może masz niepokolei z głową :D (bez urazy) Zadziwiają mnie dwie rzeczy w tym wszystkim co napisałeś... Jedna to taka, że mimo tak długiego wywodu, natłoku informacji które podałeś, mimo tego całego bełkotu jaki przeczytałem od pierwszej do ostatniej literki - przy ogólnym spojrzeniu na ten szmir jako całość... - wydaje się on (aż sam nei wierze, że to piszę) nawet spójny i logiczny! heh, naprawdę ;)

Druga sprawa, zastanawia mnie to, że cały post jest pisany od siebie, a nie przeklejany po tysiąckroć (chociaż prawdopodobnie już wcześniej na jakimś forum, forach go pisałeś, więc nie powstał on tutaj spontanicznie na tym forum, bo zawiera za dużo informacji, odnośników, itd - więc musiałeś sporo pracy w to włożyć żeby go przygotować) - reasumując zastanawia mnie w tym to, że nie mogę Cię uznać za pospolitego spamera, bo w Twych postach nie ma żadnego odnośnika do innej strony, portalu, poradnika, bloga, itp... i to jest ciekawe ;)

Sprawa trzecia... po tym wszystkim co przeczytałem dochodzę do wniosku, że... Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz. Sam nie wiem co myśleć o tym wszystkim, bo to jest tak nieprawdopodobne, że po prostu nie może być prawdą :D Cóż, pozostaje poczekać do 10 listopada i się samemu przekonać czy "coś" się wydarzy :D

PS: ale plus dla Ciebie, bo dawno nie czytałem posta, którego autor mimo tak wielu kontrowersji w nim poruszanych wkłada tyle pracy by udokumentować swą tezę. W tej kwestii bijesz na głowę nawet Miłującego Prawdę ;)

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 10 October 2010 - 18:04

W moim wcześniejszym poście jest napisane wojna z obcym trwa cały czas nie od roku a wyraźniej od setek lat by to zrozumieć musicie obejrzeć filmy o powstaniu systemu monetarnego i narodzinach władzy inaczej nie będziecie wiedzieć o czym pisze i uważać to za jakieś bzdety.III Wojna Światowa to jedynie krok w wielkiej grze,ludzie się budzą,aliens czuja się zagrożeni ze stracą władze wiec wojna opóźni rewolucje światowa o następny wiek-100lat.Po za tym wchodzimy w równika galaktyczny w 2013 wejdziemy w wyższy wymiar i będziemy widzieć bodajże o 72 kolory więcej już rodzą się dzieci ze zdolnościami nadprzyrodzonymi:telepatia,jasnowidzenie pamiętające swoje wcześniejsze wcielenia.Eter zmodyfikuje nasze Dna i przejdziemy w wyższy wymiar nie wiem czy od razu czy za jakiś czas.Żeby to zrozumieć musicie pogrzebać co nie co.Repitalianie-iluminaci dawniej templariusze a jeszcze dawniej piraci stosują metodę na przykładzie:"jeżeli wrzucimy żabę do wrzątku to wyskoczy ,ale jeżeli będziemy podgrzewać stopniowo to ją ugotujemy"

Do końca nigdy nie będzie nikt z nas pewien daty III wojny światowej,możemy jedynie polegać na jasnowidzach-wyróżniających się działaniem 6 zmysłu,w moim przypadku mogę je jedynie potwierdzić swoim nie pokojem ze coś jednak się stanie-wydarzy-bowiem zbyt dużo zakumulowało się wydarzeń na najbliższe lata i zbyt dużo się dzieje(chodzi o cały świat nie patrze jedynie na Polskę-weźmy np: islamistów co oni wyprawiają? a no oni dobrze wiedzą co i wiedzą z kim walczą mają najsilniejsza i według mnie prawidłową wiarę w jednego Boga stworzyciela-przywódca ich powiedział ze nie muszą wszczynać wojen i zabiją nas ilością-zanurzając się głębiej w temat według statystyk 1 biały przypada na 30 rodzących się islamistów i w ciągu 20 lat będziemy małą kropką w porównaniu do nich.Po za tym będąc w Anglii miałem okazje i styczność z nimi dowiedziałem się ze oczyszczają swój organizm z toksyn regularnie,sumując jest to najsilniejszy-zjednoczony naród który ma nas za wrogów bowiem wyznajemy inne religie.Ostatnio przeczytałem ze ktoś jakiś święty z Kalifornii miał spalić Koran -wywołał by tym święta wojnę z islamem-kto wie jak potężna.

Wcześniejszy długi post napisałem spontanicznie i z chęci od siebie i z posiadanej wiedzy którą chciałem się podzielić wspierając ludzka świadomość-wiec tutaj się pomyliłeś trochę posiedziałem nad postem bo 2 godz +1 godz na znalezienie tytułów filmów z moich zebranych ostatnich zasobów-łączna całość to (30gb)i wciąż rośnie oczywiście samych konkretów a nie bajek.Nie znajdziesz tego postu na żadnym innym forum są podobne i o wiele krótsze.A jeżeli chcesz strony nie ma problemu mam ich trochę,ale skoro nie macie czasu by poznać prawdę i obejrzeć te filmy co podałem wcześniej to nie ma sensu ich podawać.Materiału wkleiłem wam odrobinę z ostatniej wypalonej płyty DVD.

Sami musicie znaleźć w swoim życiu czas i chęci do poznania prawdy a pomorze wam w tym całym chaosie wasze doświadczenie życiowe sami zrozumiecie ze to co mówią jest prawdą.Ja jedynie mogę wam pomóc-naprowadzić i ułatwić,wasz umysł sam musi zdecydować co jest prawdą i odróżnić dobro od zła.Prawdy nie podadzą wam na tacy dbają o to by nie przenikała do ludzkich umysłów wiec nie puszcza jej w tv.Sami musicie ją odnaleźć-prawda zawsze jest ukrywana!!OD zawsze na ziemi było zło jak i dobro,w innych układach słonecznych jest albo dobro albo zło wiec łatwo się domyślić ze zło chce przejąc nasza ziemie.Grywam w szachy uwielbiam tą grę i rozumiem strategie graczy można ja przyrównać do wydarzeń wprowadzanych w nasze życie przez repitalian jesteśmy sterowani,w tej grze jak na razie przegrywamy dlatego mamy piekło na ziemi .Ziemia cała jest w ich znakach każdy prawie pomnik ,budowla jest ich znakiem .Problem w tym ze wolno ja rozgrywają a my za szybko zapominamy np: 1,2 Wojna światowa,9/11 itp.Wolno rozgrywają ale po cichu zabezpieczają się na ewentualne nasze ruchy które w naszym przypadku okazały by się z góry przegrane.Dążą z całej pary ku końcówce naszej wolności i życia NWO będzie szach-matem.

Napisze wam ze z tą wiedzą która posiadam zmieniła mój świat-trzeba jednak mieć otwarty umysł by ja posiąść,radia jak i tv nie mogę już słuchać to jakie oni bzdury oszustwa zakłamane wygadują publicznie,choć radio jest mniej zainfekowane od TV,śmiać mi się chce gdy słyszę reklamy:weź beli se,kobiety wybrały beli se bo są mądre czy coś innego zapewne środek przeciwbólowy który pozbawia kobiet żelaza w organizmie który brak wywołuje raka np:piersi.
Na samych 4 środkach farmaceutycznych zarobili w ciągu roku bodajże 4 000 000 000 000 dolarów lub euro,nie pamiętam już to można sobie wyobrazić jakie pieniądze przynosi ludzkie cierpienie.Weźmy pod uwagę ze farmaceutyków jest parę tysięcy które wypisują krzywo nauczeni Lekarze.Medycyna niekonwencjonalna jest prawidłowa medycyną nauki z pokolenia na pokolenie oczywiście zamordowana jeżeli lekarzowi powiesz ze raka wyleczysz witaminą B17 to się wkur.....a byli by bez pracy.Ja osobiście leczę się sam lekarze nie są mi potrzebni-zawsze byli tylko od ewentualnej diagnozy i do wydawania zwolnień .Mogę pisać w nieskończoność na te tematy poszerzając je co chwila ale czy ktoś będzie chciał to czytać lepiej jest to obejrzeć zatem zachęcam was do do obejrzenia filmów.Pozdro

Użytkownik menix edytował ten post 10 October 2010 - 18:23

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Spitygniew 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 1203
  • Rejestracja Sun, 10 Oct 10

Napisano 10 October 2010 - 18:42

Wyświetl postUżytkownik maxer57 dnia 06 July 2009 - 12:18 napisał

Już niedługo, w 2012 roku czeka nas nowy porządek świata. Tajna grupa bankierów zza kulis wydarzeniami na świecie, chcą oni wprowadzić Nowy Porządek Świata - globalne państwo policyjne z jedną religią i jedną . W "nowym świecie" ma być tylko 600 milionów mieszkańców, reszta ludzi zostanie zlikwidowane! Mało tego, każdemu, kto przeżyje zostaje wszczepiony do śledzenia każdego twojego na ziemi! Możesz powstrzymać Nowy Porządek Świata!

To jest i tak lepsze niż wersja z końcem świata 2012 :lol: Ciekawe czy jest możliwość wyboru miedzy tymi dwiema możliwościami? :huh:

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 10 October 2010 - 18:55

Dodam iż trafiłem na te wiadomości przypadkowo szukając sposobu wyleczenia się z przewlekłej samobójczej depresji -i znalazłem sposób ( pomyślałem ze jeżeli mi coś dolega to musi mi czegoś brakować w organizmie wiec zacząłem szukać informacji,można powiedzieć ze net ratował mi życie)-wyleczyłem się po 2 miesiącach brania witamin zapomniałem o chorobie -nie wiem czy znacie ja jak bardzo jest groźna? i dosięga coraz więcej ludzi ,1/2 popełnia samobójstwa.Zacząłem oglądać terapie Garsona i inne,film faceta wsadzonego za rozprowadzanie witaminy B17 w pestkach moreli na raka,kobietę z Francji która poszła siedzieć za rozprowadzanie witaminy c-moja myśl (co jest kurna grane)i tak z kroku na krok zagłębiałem się w gałęzie prawdy.Pojawiło się pytanie co jest odpowiedzialne za przyczynę mojej choroby odpowiedz teraz jest dla prosta chemikalia i wyjałowiona żywność jaka spożywamy codziennie w zmniejszonym krytycznym składzie składników odżywczych w nich zawartych(i obudziłem się),zaczęły pojawiać się następne pytania na które musiałem poznać odpowiedz aż w końcu w dalszym etapie natrafiłem i byłem zszokowany wiadomościami w necie na tematy mnie zawsze interesujące na temat ufo i obcych cywilizacji -mówiłem co oni pierdzielą przecież w tv cały czas powtarzali pytanie czy jesteśmy sami we wszechświecie,a tu w roku 2008 oglądam film z roku 2001 z odtajnieniem rządowym całych spotkań bliskich kontaktów i tak z filmu na film -jest w tych zbiorach filmów wiele głupich i nie potrzebnych tworzonych przez śmieszków podróbek jednak daje się odczytać i wyjąc te prawdziwe.Ludzie z Nasa jak i sami astronauci nie wytrzymali presji zamknięcia im ust i tajności wcześniej czy później po wielkich aferach prawda wym kła się z pod kontroli.Oczywiście do jeszcze wolnego netu.Dziś nawet Polska chce się rozwijać w kierunku kosmologi już chcą wysłać prymitywna mała sondę-nawet ta wiadomość leciała w tv- co jest dziwne .Zadajcie sobie pytanie co ich tak bardzo ciągnie do kosmosu :)Odpowiedz macie w filmach prosto z NASA wymienione w 1 moim poście.:)

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10316

Napisano 10 October 2010 - 19:05

menix napisał:

Przez takich mądrali jak ty jest jak jest-prawda jest wyśmiewana weź coś na doping umysłu i spróbuj nam dorównać.

Oj chłopie, Ty nic nie ogarniasz - ja jestem lekarzem i należę do spisku :loldev: Chciałbyś, żebym Cię poparł i kręcił na siebie bicz..? :hahahaha

menix napisał:

Dodam iż trafiłem na te wiadomości przypadkowo szukając sposobu wyleczenia się z przewlekłej samobójczej depresji -i znalazłem sposób

No to faktycznie Ci przeszło... szkoda, że w coś gorszego :D

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   menix 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 937

Napisano 10 October 2010 - 19:30

Spitygniew

To nie będzie żaden koniec świata to będzie koniec świata jaki znamy w naszych umysłach,fakt faktem poniesiemy duże straty bo dużo ludzi umrze ale garstka przetrwa,ci co przetrwają wejdą w wyższy lepszy wymiar i zaczną żyć w nowej już erze w erze świadomości czyli to będzie 5 te słonce.Stąd bunkry podziemne schrony na całym terenie Ameryk i Szwecji-gdzie skryją się najbogatsze cwele Era ryb czyli era miłości skończy się zacznie się era wodnika -świadomości.Nie wiemy do końca co się tak naprawdę wiąże z wejściem w równik galaktyczny na pewno wejście w wyższy wymiar pytanie czy będzie przebiegunowanie ziemi -czy będzie ono gwałtowne czy jednak powolne wiąże się ono z wystąpieniem oceanów z poruszeniem i przemieszczaniem się skorup ziemskim które spowodują wybuch wulkanów świat zginie w ciemnościach brak światła a zarazem pożywienia przeżyją ci co się zabezpieczyli.Zmiany następują w całym naszym układzie słonecznym na każdej z planet Merkury już dawno zmienił kierunek obrotu bo jest mniejszy i bliżej słońca ,są zmiany na marsie na Jowiszu.Na naszej ziemi również zaczynają pojawiać się się olbrzymie dziury w rożnych krajach świata wchłaniające skrzyżowania ulic wraz z kamienicami na nich stojących-pod publikę tłumacza to ze ścieki i woda podmywa teren -bzdury ja wiem swoje,wybuchły już 2 czy 3 wulkany ostatnio przecież samoloty nie mogły latać parę spadło rozbiło się.Ze słońcem tez się coś dzieje nie tak dostaje nasz układ słoneczny eter z samego środka galaktyki stad te zmiany a oni wmawiają nam ze podnoszenie się temperatury na ziemi i topnienie lodowców to nasza zasługa i chcieli wprowadzić podatek na wydychane przez nas CO2 hahaha którym żywią się rośliny.Nie mogę się doczekać pełnej świadomości wszystkich ludzi życia bez wojen ,nienawiści,morderstw ,gwałtów,ciągłej tyrani i gonitwy za niepotrzebną walutą która tylko powoduje i przyczynia się do samego zła ,nie mogę się doczekać równości każdego człowieka na ziemi, szacunku jednego do drugiego, braku kurestwa,pokoju,zdrowia,i drogi w prawidłową stronę rozwoju i ewolucji człowieka itp,itd

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Spitygniew 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 1203
  • Rejestracja Sun, 10 Oct 10

Napisano 10 October 2010 - 19:41

Osobiście to mi ryba co będzie, jak jesteś w niższej grupie możesz to mieć wszystko w du*ie.

Ale chciałbym cię zmartwić, nie takie anomalie ludzkość już przeżyła, tak że jak nas diabli nie wezmą to znów się podniesiemy i będziemy toczyć wojny i mordować się wzajemnie. Niestety tacy jesteśmy i eksterminację many we krwi. Podobno Bóg nas takimi stworzył na swój obraz i podobieństwo. Ale jak Cie podniecają stany lękowe to i owszem czemuż nie, możemy się straszyć. :mruga :lol:

Opcje tematu:

• (88 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »