Napisano 09 October 2010 - 23:06
Witam,post mnie nie przekonał bo przekonany jestem już od dawna-dawna,i coraz bardziej męczy mnie przekonywanie innych ,maxer57 dobrze napisał,ma dobre zamiary wiec nie czepiajcie się pisowni-żebyście tacy byli do działania przeciwko temu całemu złu,który wycelowany jest w nas i nasze dzieci to może świat byłby trochę lepszy i lepiej by się nam żyło.Jak wam zależy chociaż trochę na życiu to obejrzyjcie te filmy co zapodał i zastanówcie się nad tym,o co w tym do cholery chodzi.Jóź nie długo ci z was co nie wierzą w ufo i aliens -uwierzą nawet jeśli nie chcą o tym słyszeć,myśleć i są sceptycznie nastawieni.Aliens -Repitalianie są wśród nas żyją na ziemi i co najważniejsze z ukrycia wychodzą już przerobieni genetycznie podobni do nas-można jedynie poznać ich po oczach,są tak umysłowo rozwinięci ze uczą się w porównaniu do nas w mgnieniu oka naszych:języków,gestów itp.Czego od nas chcą?-chcą przejąc nasza planetę są cholernie źli i przebiegli,żywią się ludzkim cierpieniem,chcą nas zniszczyć bo nie jesteśmy tacy jak oni.Łatwo sobie można wyobrazić i przedstawić realia nas dotykające w rzeczywistości:GMO-genetycznie zmodyfikowana żywność która wywołuje bezpłodność(słyszeliście zapłodnienia inwit-ro) i zmienia nasze DNA-na mutacje,wywołuje przeróżne choroby skoro robactwo tego nie chce jeść to jaki to ma wpływ na nas?,dodają do każdego pożywienia pełno trucizn:aspartam,benzoesan sodu,acesulfam K,skrobia modyfikowana,stearynian magnezu i wiele innych.Tematów jest znacznie więcej :szkoły co one nas uczą tabliczki mnożenia pisania wymowy a reszta to same bzdury i my mamy być rozwijająca się cywilizacją -fizyka już nie aktualna ,algebra na cholerę zaśmiecali nam tym głowę,jedynie chemia-oczywiście tablica pierwiastków jest znacznie szersza,ciut matmy,historia w której nawet nie było o innych cywilizacjach nie było o tym co teraz wiem z netu,ogólnie podsumowując to więcej nauczyłem się po za szkoła niż w szkole,i chyba dla tego jakoś podświadomie uciekało się z lekcji bo bzdety do głowy nie chciały wchodzić-dziś mogę dodać ze nie wchodzi do głowy to co nas nie interesuje.Także programy nauczania niweczą nasz rozwój umysłowy-czas uciekł na bzdurach podczas którego mogliśmy nauczyć się wiele przydatnych do życia wiadomości dzieci szybko się uczą czyż nie?Dalej Medycyna konwencjonalna-skalpel i wycinać to co jest chore lub przyszywać zamienniki,przepisywać chorym farmaceutyki które maja w sobie odpowiedzialna witaminę za dana chorobę a reszta składu to nic innego jak trucizny wywołujące u pacjenta następne choroby te które są opisane w skutkach ubocznych.Uwierzcie mi ze do zdrowego i prawidłowego funkcjonowania organizmu nie potrzebujemy nic innego jak witamin,minerałów i składników odżywczych-CZEMU TEGO NIE UCZYLI NAS W SZKOŁACH-dodam iż sam siebie wyleczyłem z samobójczej depresji co jest najgroźniejsza znaną chorobą.Także wszystko jest wspak -odwrotnie niż powinno być:Kościoły niszczą nasza wiarę:Jezus tak naprawdę był wysłannikiem dobrej obcej cywilizacji plejadian którzy chcieli nam dać wskazówki jak mamy postępować co zrobiliśmy ukrzyżowaliśmy go.Bóg jest jeden-stworzyciel wszechświata-od 12 roku życia przestałem chodzić do kościoła,dziś kościół to mój wróg zasłaniają się bogiem tcząc szatana(fałszywa flaga)Jan Paweł 2był dobrym człowiekiem wiemy to,ale również był pod fałszywa flagą tylko z jednego powodu NIE MIAŁ WYJŚCIA-dojdziecie do tego czytając jego życiorys-on całe życie uciekał od zła wylądował jako święty w samym centrum zła dopiero jak zrobili z niego papieża to pojął-dlatego tak bardzo kochał ludzi rożnych narodowości bo w nich widział nadzieje-i bardzo często przemawiał do nich.Kościoły powoli tracą wiernych i będą tracić to również ich broń jak Media które maja za zadanie nas cały czas ogłupiać i zabawiać to samo jest w necie samo ogłupianie jakieś gierki-pierdoły teraz powstały rożne programy zbierania punkcików,albo aukcje przebijane za nagrody oni mogą wam kupić co tylko chcecie za wasz cenny stracony czas.Jest to w pełni dopracowany system który ma na celu ogłupić,zabrać nasz cenny czas,byście nie wiedzieli i nie interesowali się tym co powinniście się interesować.Jesteśmy eksploatowani praca-dom,praca-dom,coraz więcej pracy-dom-spanie tak wygląda nasze życie-co powiecie ze od 1905r mamy darmową energie"free energy",darmowy prąd który zasili wasze mieszkania i wasze urządzenia a nawet zasili pojazd-po co to ukrywali a no po to zebysmy cały czas tyrali na siebie na nich zęby mieli z nas kasę za która dziś nas niszczą-uśmiercają nie potrzebne nam elektrownie,rafinerie.Jedynie co nam potrzebne to żywność każdy miałby swój ogródek gdzie uprawiał by co każdy by chciał,a ziemi starczyło by dla każdego,bowiem 6miliardów ludzi zmieściło by się na teren samej Australii.Zygać się chce gdy pomyśle jak nas pięknie urobili a my nadal jak głupcy oszukujemy się i nie dopuszczamy myśli ze tak się naprawdę dzieje i już od paru ładnych lat nie wielu z nas próbuje nam to powiedzieć-lecz jak mogli to uczynić gdy net był jeszcze nie rozwinięty ze każdy miał go w domu,przez media nie da rady takie informacje nie przenikają przez ich instytucje.Weźmy Banki co o nich wiecie?karty kredytowe?tak z grubsza jest dana ilość wyprodukowanych iluminackich pieniędzy jeżeli to pożyczą ludziom na procent to osoby które go spłacą muszą tez spłacić procent,procent który nie jest wyprodukowany w pieniążkach stąd bierze się ciągły dług gdzie potem zajmują ci posiadłości i wszystko co masz jesteś bankrutem jak ci się noga podwinie jesteś bezdomny- tak działają!Zmierzając w temat rozwoju umysłu:zadajmy sobie pytanie co jest zakazane przez prawo które kto ustala ten kto ma kasę tak? wiec najbardziej zakazanymi substancjami na ziemi są substancje psychodeliczne potem narkotyki heroina,marihuana-lek na stwardnienie rozsiane,na silny stres i wiele innych chorób.Wiec subs.psychodeliczne tak naprawdę rozwijają nasz umysł pokazują nam świat w prawdziwym świetle-w wyższych wymiarach,rozwijają naszą szyszynkę-czemu o tym nas nie uczono?Dlatego podświadomie młodzi ludzie uciekają do narkotyków-narkotyków które są przerabiane chemicznie i nie czyste stosując w zły sposób powoduje uzależnienia.To co wiem opisałem wam z grubsza materiału jest o wiele więcej mi zajęło poznawanie go 7 miesięcy, samym dowodem jest wygląd naszego realnego życia w porównaniu do życia np: plejadian gdzie jeden troszczy się o drugiego żyją w miłości i pokoju,dzieci są mądrzejsze od rodziców gdzie postępuje rozwój z pokolenia na pokolenia maja wszystko darmo-nie ma żadnego systemu monetarnego,rozwijają się technologicznie nie z musu lecz z chęci.Jesteśmy tacy głupi ze zapomnieliśmy jak żyć sterują nami jak chcą do tego stopnia ze nienawidzimy się na wzajem,jeden zabija drugiego za parę złotych a oni tym się żywią.Pytanie do was kiedy widzieliście coś na tv co by was podbudowało,napełniło miłością,bo ja widziałem tylko same negatywy,głupie reklamy i ogłupiające programy i zabierające czas seriale oraz w kółko powtarzające się! filmy hehe DLATEGO WYRZUCIŁEM TELEWIZOR- i uwierzcie mi da się bez niego żyć poczułem tylko ULGĘ!.Tak czy tak kosmologia jest moim zainteresowaniem a w tv wciąż powtarzali filmy w kółko z tym samym pytaniem "czy jesteśmy sami we wszechświecie?" i nadal to puszczają.do 2009 i chyba dalej to puszczają a w necie jest Disclasure film rządowy z 2001 odtajniający sprawę UFO po aferze jaka wyszła w mieście Phoenix gdzie nad tym miasteczkiem przeleciał cholernie wielki obiekt UFO ze ślepy by tylko nie zauważył,od razu ludzie zaczęli dzwonić i żądali odpowiedzi ,jak i odpowiedzi o światłach znajdujących się na górach gdzie rząd publicznie sobie w tak poważnej sprawie zażartował z ludzi przyprowadzając lalkę obcego.
Także przypomnijcie sobie najlepszego prezydenta U.S.A -Kennediego najważniejsze jest to co powiedział przed śmiercią gdy został zlikwidowany prze FBI lub CIA na rozkaz iluminatów-repitalian u władzy.Zapodam tytuł filmu który znajdziecie na YOUTUBE---
"Prezydent który powiedział prawdę"
lub
"J.F.Kennedy człowiek który przeciwstawił się bestii"
Jeszcze jedno co chce wam napisać: Filmy sc-fi-pokazują nam jaka będzie nasza przyszłość,są to realne i powoli spełniające się wizje pokazujące nam w formie fikcji, zauważyłem to ciut czasu temu,znajdują się w filmach od przynajmniej 1978r po dziś np:ONI,Knowedling -w każdym bądź razie jest ich mnóstwo.Reżyser jest bogaty i czerpie swe źródło z realnych wiadomości przekazanych przez bogatych przyjaciół.
-Film z 1997r warty obejrzenia jego załamanie na tle nerwowym jest niepokojące ale chyba bardziej to co on mówi:
"Dziwny telefon pracownika Strefy 51 do radia"
-A ten film bije wszystkie na łep -najgorsze oczy których można spodziewać się na naszej ziemi,film musiałby być sfałszowany przez kręcącego w samej tv ona cały czas jest w ruchu zamyka i otwiera oczy nie możliwe do sfałszowania chyba ze przez jakiegoś eksperta w tej dziedzinie oceńcie sami.
"MUST SEE!! Reptilian EYES annunaki genetic modification or Hybrid"
-Troszeczkę Historii jakiej nie było na lekcjach,te wielkoludy to anunaki do 36 metrów wysokości,najmniejszy z nich potrafią perfekcyjnie skakać maja zbudowane specyficznie kończyny dolne,zauważcie ze on ma bron czyżby historia lubiła się powtarzać western anunaki.
"Mona Lisa 16 mm Film "
"RACE OF GIANTS found in India"
"Ukryta archeologia"
"REAL ALIEN EL CHUPACABRAS NEW!!! NUEVO UFOs " -tutaj mamy właśnie tego małego skoczka stad wiem ze to nie np:
z gry komputerowej
-Coś o szczepionkach,mówi nam gdzie nas tak naprawdę mają i jak bardzo rząd nas kocha
"Alex Jones - Szczepionki które uczynią Cię posłusznym"
-Coś na apetyt
"Jedzenie - ostateczny sekret ujawniony. GMO"
"Codex Alimentarius (Napisy PL) "-musicie to obejrzeć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Tutaj mamy prawdziwego w niewoli Aliens nazywają się szarzy,jest to wojskowy film z przecieku
"ALIENS CAUGHT ON CAMERA !! REAL OR HOAX _ !! demonic ACTIVITY !!(Medium)"
-tutaj mamy na ksiezycu rozwalony statek miedzygwiezdny o strukturze meteorytu rozwalony podczas wojny repitalianskiej z plejadanami 9600lat temu
"Apollo 20 Alien Spaceship on The Moon CSM Flyover "
-Czy wiecie kto to śpiewa? ja wiem jest znany przeczytajcie i posłuchajcie co śpiewa już od dawna był świadomy
piosenka z 1972r
"Tank Man (napisy PL)"
-trochę o psychodelikach
"Joe Rogan about DMT - napisy PL"
-To co nas czeka na kocówce filmu pociągi do auszfic jak za 1 i 2 wojny światowej według przepowiedni Wangi 3 wojna wybuchnie za 31 dni licząc od dziś,sa tez obozy fema i trumny już przyszykowane dla całej Ameryki
"H5N1 - EMERGENCY UPDATE "
"NWO - It's Time To WAKE UP! (napisy PL)"
"Trumny, krematoria i ponure wizje "
-Życiorys Papierza J.P 2 i prawda o kościołach
"Watykanu Porządek Świata NWO"
-Disclasure -odtajnienie ufo o którym wcześniej wspomniałem trzeba dodać www przed
"vimeo.com/9234425 "
-w skrócie i na temat NWO
"Nowy Porządek Świata The Final Push for World Government - PL"
- Mocny film mówi nam ze wojskowi tez się budzą ze snu
"U.S. Soldiers Are Waking Up (Napisy PL)"
-Dowiedzmy się kim tak naprawdę jesteśmy i co jest naszym celem
"Największe odkrycie wszechczasów! [PL Napisy]"
-Trochę nagrań NASA-filmy nie do podważenia nawet dla sceptyków
"Nasa STS-37 with Nearby Moving Object "
"STS-80 Space Shuttle - napisy PL "
" Statki miedzygwiezdne " film mocny jednego astronoma amatora który potrafi zrobić porządny teleskop ,co one tam robią,czekają na co?to zaawansowana technologia zmiennokształtne Ufo -matki czyżby stad się wziol film transformers
"2012 ufo aliens nibiru nasa extra terrestres 2009 "
"UFO - Krótki Film z Kamer NASA"
"UFO - Tajne Transmisje NASA - Dowód na istnienie UFO ! ! !"
"Ufo caught on Live Tv News! Turkey!"
"UFO Fleet Guadalajara Mexico"
"UFO swarms_ Incredible footage"
-O jedzeniu i witaminach
"witaminy - ukryte fakty 1 z 3 "
-TV
"Telewizja Kłamie! Zobacz fakty! "`
-Kręgi w zbożu i informacje od dobrej cywilizacji
"The Crop Circle Ship PL-kregi "
-Zobaczcie co wyprawiają rządzący nami u władzy
"Dark.Secrets.Inside.Bohemian.Grove"
Po tym co napisałem i po obejrzeniu tych wszystkich filmów nie można pozostać sceptykiem bez ogródek kto stwierdzi inaczej musi naprawdę mieć wyprany mozg,pozdrawiam
Nauc siee chytać a dotrze do tiebie ze dobree jest napisane