Próbowałaś wystawiać je na allegro ?
Moje hobby wieczorne
Napisano 24 May 2011 - 11:25
Wieczorami chodząc po stronach internetowych natknęłam się na fajny konkurs, w którym można wygrać przewodnik turystyczny! Lostravelos.com rozdaje je w swoim konkursie! Wystarczy tylko zarejestrować się na portalu Lostravelos.com i zostawić komentarz na stronie konkursowej – reszta dzieje się sama
Bez pytań, bez zdrapek, bez problemu - łatwy sposób by wygrać. Szczegóły podane są na stronie: konkurs
Napisano 06 December 2011 - 16:48
Ja niestety wieczorami leveluję sobie grzecznie w battlestar galactica online, względnie udaję stratega w the west
I tak niemalże co wieczór.
...dobre gry na przeglądarkę nie są złe...
Napisano 17 January 2012 - 00:37
Ten naszyjnik i kolczyki robione na szydełku są świetne. Pierwszy raz widzę coś takiego - mam nadzieję, że dostanę podobne na allegro. Dzięki za fotki, proszę o jeszcze. A może znajdzie się tu ktoś, kto umie takie cuda robić?
www.wybierzhobby.pl i Złap Bakcyla
Napisano 18 January 2012 - 12:32
Moja dobra znajoma zajmuje się taki robótkami.
Później wystawia na allegro. Jeśli chodzi o mnie uwielbiam wszelka biżuterię, ale jesli chodzi o te ,cuda, , zupełnie nie są w moim stylu, jeśli już wybrałabym parę par kolczyków, które noo powiedzmy że bym założyła.
Później wystawia na allegro. Jeśli chodzi o mnie uwielbiam wszelka biżuterię, ale jesli chodzi o te ,cuda, , zupełnie nie są w moim stylu, jeśli już wybrałabym parę par kolczyków, które noo powiedzmy że bym założyła.
Użytkownik myaka edytował ten post 18 January 2012 - 12:32
Zauważyłaś, że książka po kilkakrotnym przeczytaniu staje się o wiele grubsza, niż była? Jakby za każdym razem coś zostawało między kartkami: uczucia, myśli, odgłosy, zapachy... A gdy po latach zaczynamy ją kartkować, odnajdujemy w niej nas samych, młodszych, innych...
http://www.karmimypsiaki.pl/home
http://www.karmimypsiaki.pl/home
Napisano 20 January 2012 - 12:25
ja nie zajmuję się robótkami, ale chciałabym polecić wam mój blog, piszę na nim artykuły związane z dodowymi finansami, porady dla osób zaciekawionych tematem oraz inne ciekawostki, zapraszam na moją Sprawdz finanse.

Logowanie