Forum Lagata.pl: jaki wybrac rower ? :) - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

jaki wybrac rower ? :)

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   block13ers 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 40
  • Rejestracja Sun, 20 Aug 06

Napisano 20 August 2006 - 11:35

witam mam taki problem chcem w najblizszym czasie kupic sobie rower i mam problem nie wiem jaki wybrac na rower mam preznaczone 1500 zł doradzcie mi jaki narazie upatrzylem tylko jeden Wheeler'a 900 kto ma jakis inny do zaproponowania ? smile.gif

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Lukas_79 

• Ikona Forum
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Administrator
  • Postów 7465
  • Rejestracja Sun, 07 May 06

Napisano 20 August 2006 - 11:39

bardzo dlugo jezdzilem na wheelerku - tylko model nizszym i i nie dam zlego slowa powiedziec na sprzecik - ja go moge tylko polecic smile.gif
Dołączona grafika

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Nerwus 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 3

Napisano 21 August 2006 - 23:43

Ja bym proponował złożyć rower "samemu" oddzielnie kupić każdą cześć, może wyjdzie troszke drożej ale można złożyć coś czego się oczekuje, wybór ram i osprzętu jest teraz ogromny... więc czemu kupować coś co jest z góry ustalone i nie podlega zmianom?
LET'S GET WASTED - RIDE OR DIE!

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   klin86 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 738
  • Rejestracja Wed, 31 May 06

Napisano 22 August 2006 - 12:41

CYTAT(Nerwus)
Ja bym proponował złożyć rower "samemu" oddzielnie kupić każdą cześć, może wyjdzie troszke drożej ale można złożyć coś czego się oczekuje, wybór ram i osprzętu jest teraz ogromny... więc czemu kupować coś co jest z góry ustalone i nie podlega zmianom?

Osobiście się zgadzam, jednak złożenie roweru wymaga pewnych narzędzi, których nie każdy posiada. Poza tym minimalną ilość wiedzy np. dot. regulacji. Jeśli ktoś choc trochę lubi majstrować i ma podtawowe narzędzia to polecam samodzielny m0ntarz, natomiast jeśli ma to za nas zrobićserwic, to wolałbym kupić fabrycznego gotowca.

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   block13ers 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 40

Napisano 26 August 2006 - 14:35

a co myslicie o rowerze gary fisher wahoo ? zacheca mnie to do zakupu tego roweru ze ma dozywotnia gwarancje na rame smile.gif

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   klin86 

• Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 738
  • Rejestracja Wed, 31 May 06

Napisano 28 August 2006 - 14:46

CYTAT(block13ers)
a co myslicie o rowerze gary fisher wahoo ? zacheca mnie to do zakupu tego roweru ze ma dozywotnia gwarancje na rame smile.gif

Marka jest solidna (choć u nas mało znana), osprzęt jest przyzwoity, a gwarancja na ramę to faktycznie dobra rzecz, w końcu osprzęt sięzużywa, a rama może być używana kilkanaście lat...Myslę, że jest to przyzwoity rower za tę cenę.
Krótki opis roweru

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   booster1987 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 69
  • Rejestracja Fri, 15 Sep 06

Napisano 15 September 2006 - 23:18

Jeszcze jest pytanie czy chcesz rower do jezdzenia do szkoły czy pracu czy chccesz cos zeby wyskoczyc tez w teren posmigac trohce po MTB czy chcesz cos bardziej do Streetu,dualu czy tez dirtu??

Ale osobiscie doradzam kupno Unibike Evolution lub Evolituin Disc,oto sa linki do tych rowerów:

Evolution

Evolution Disc

Ja sam smigam na Unibike Everest Pro i jestem bardzo zadowolony z tej Marki aha i Evolution dostał nagrode "ZDOBYWCA NAGRÓD - STOSUNEK CENA DO JAKOŚCI" wiec chyba nie musze mowic czy rower jest wart tej ceny ;]

Opcje tematu:

Strona 1 z 1