Cześć!
Na wakacje wyjedzam do Bulgarii. Co myslicie o tym kraju? czy ktos tam byl na wakacja? jacy są tam ludzie? czy sa lubiani tam polacy?
Strona 1 z 1
BUŁGARIA
Napisano 07 June 2009 - 14:27
osobiscie nie bylem - ale wiele pozytywow slyszalem, tez chetnie poslucham tych co byli, bo wlasnie planujemy wakacje
Napisano 18 June 2009 - 11:55
Świetny wybór! A gdzie dokładnie się wybierasz, Słoneczny Brzeg czy raczej Złote Piaski? Kraj mi się podobał z uwagi na jego zróżnicowanie krajobrazowe ale nie tylko bo tamtejszą rozrywkę też można chwalić a chwalić, podobnie jak tradycyjną bułgarską kuchnię która osobiście przypadła mi do gustu. Kiedy lecisz?
Napisano 13 July 2009 - 09:37
W takim razie już Ci zazdroszczę! bułgarskie plaże słyną z tego że są wyjątkowo czyste zresztą sporo z nich zostało wyróżnionych błękitną flagą więc musi to o czymś świadczyć. W samym Słonecznym Brzegu nie brak atrakcji nocnego życia wszelkie bary, puby i dyskoteki zapraszają do zabawy! Jeśli chodzi o kuchnie to przeważają potrawy lekkostrawne, obfitujące w warzywa i bez wątpienia będziesz miała okazję spróbować sałatkę szopską którą polecam! Ogólnie podróż bardzo mi przypasowała i z chęcią bym ją powtórzyła dlatego uważam że nie ma na co czekać i chyba sobie coś zarezerwuje z tych zimowych katalogów
Zdaj obowiązkowo relacje z podróży!
Zdaj obowiązkowo relacje z podróży!
Napisano 07 August 2009 - 09:21
Bułgarskie kurorty to jedna wielka impreza ;-) To coś rzadko spotykanego, koniecznie napisz coś po powrocie.
Napisano 30 November 2009 - 01:48
Kiedyś byłem w Bułgarii z ok-tours i powiem, że świetnie się bawiłem - raz, że fajnie wycieczka była przygotowana, po drugie spoko ludziska byli ze mną na wycieczce (z niektórymi do dzisiaj utrzymuję kontakt), a po trzecie to wspaniały kraj - ciekawa kultura, niezłe plaże i trzeba im przyznać, że dobre imprezy mają w tych kurortach
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie