- (4 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Piróg i Piasek ?
Napisano 14 May 2009 - 10:18
Napisano 14 May 2009 - 18:18
zero szczegółów
tylko aluzje leciały, Piróg zaprzeczał
odcinek genialny, dużo gadania o seksualności Piróga, ale do niczego się nie przyznał jeśli chodzi o Piaska
Użytkownik Szefo edytował ten post 14 May 2009 - 18:18
Napisano 14 May 2009 - 21:22
Świat się kończy - ja plotkuję o Piasku i Pirogu!!!! :hahaha:
Napisano 14 March 2011 - 23:42
Napisano 14 March 2011 - 23:49
a teraz kiedy jej słucham, to już mniej mi się podoba.
Napisano 15 March 2011 - 18:53
Napisano 15 March 2011 - 19:02
Były inne, nawet łatwe,
Łatwo przyszły, poszły z czasem
Wątpię aby tekst był adresowany do faceta.
No i nie ma pewności, że Piasek jest gejem.
Napisano 15 March 2011 - 19:35
Napisano 15 March 2011 - 19:38
I z tego co wiem nie było żadnej afery gejowskiej tylko zwykła plotka. Co z tego, że jej nie zaprzeczył? Ważne, że nie potwierdził. Gdyby ludzie show biznesu mieli dementować każdą plotkę o sobie to zamiast grać, śpiewać itd. siedzieliby tylko i dementowaliby plotki o sobie.
Dziwne, że tak łatwo kupiłaś tą plotkę.
Użytkownik Przymszy edytował ten post 15 March 2011 - 19:40
Napisano 15 March 2011 - 19:47
Użytkownik Przymszy dnia 15 March 2011 - 19:38 napisał
I z tego co wiem nie było żadnej afery gejowskiej tylko zwykła plotka. Co z tego, że jej nie zaprzeczył? Ważne, że nie potwierdził. Gdyby ludzie show biznesu mieli dementować każdą plotkę o sobie to zamiast grać, śpiewać itd. siedzieliby tylko i dementowaliby plotki o sobie.
Dziwne, że tak łatwo kupiłaś tą plotkę.
Jesli Piróg celowo sugeruje swój związek z Piaskiem, to dlaczego mam obsesyjnie temu zaprzeczać. Nie moj facet nie moje łózko. Nie jest to dla mnie temat az tak istotny, a gdyby Piaskowi takie deklaracje nie pasowały mógł go oskarżyć o zniesławienie.
Napisano 15 March 2011 - 20:12
Z tego co wiem to będąc u Kuby Wojewódzkiego w programie Piróg był taką sugestią zdziwiony. Zna on Piaska, bo był choreografem w jego teledyskach. Reszta to raczej tylko plotka.
Może i Piasek jest gejem - jego sprawa - ale potwierdzenia na to nie ma, więc nie rozumiem Twojej postawy.
Napisano 15 March 2011 - 20:38
Użytkownik Przymszy dnia 15 March 2011 - 20:12 napisał
To przeczytaj ponownie temat jak dobrze pamietam ktoś juz wspominał o tej sugestii.
Cytat
Ale jak sam stwierdziłeś... 'W każdej plotce jest ziarnko prawdy'
Cytat
A ja nie rozumiem Twojego oburzenia, przestała mi sie podobać piosenka co nie oznacza, że skreślam Piaska jako człowieka bo okazał sie gejem. Po raz kolejny wysuwasz fałszywe wnioski.
Napisano 15 March 2011 - 20:50
Wybacz ale to Ty powinnaś temat wnikliwie przeczytać
Zobacz tylko:
Dzisiaj radio wawa mowilo ze Piróg z Piaskem znali się znacznie lepiej, niż tylko ze sceny i bankietów, podobno u Wojewódzkiego Piróg sporo opowiadał na ten temat - muszę dorwać ten odcinek na YT
Czyli nie Piróg sugerował tylko radio puściło plotkę, że podobno tak było. Po czym mamy w temacie sprostowanie:
aż tyle to on nie opowiadał o tym
zero szczegółów
tylko aluzje leciały, Piróg zaprzeczał
odcinek genialny, dużo gadania o seksualności Piróga, ale do niczego się nie przyznał jeśli chodzi o Piaska
Ale jak sam stwierdziłeś... 'W każdej plotce jest ziarnko prawdy'
Dokładnie. W tej prawdą na pewno jest to, że obaj panowie się jakiś czas znają, ponieważ ze sobą współpracowali.
A ja nie rozumiem Twojego oburzenia, przestała mi sie podobać piosenka co nie oznacza, że skreślam Piaska jako człowieka bo okazał sie gejem. Po raz kolejny wysuwasz fałszywe wnioski.
Co takiego? Jakie "po raz kolejny"?
Z tego co kojarzę to Ty wielokrotnie wysnuwałaś fałszywe czy też zbyt daleko idące wnioski. Ja mogę podać na to przykłady nawet
Przykładem zresztą jest ten temat, bo ja tutaj nie jestem oburzony. Od kiedy to zdziwienie = oburzenie?
Nie twierdzę też, że skreślasz Piaska jako człowieka. Dziwi mnie jednak, że piosenka przestała Ci się podobać w oparciu o plotkę, która jest niczym nie potwierdzona. To tyle
Napisano 15 March 2011 - 23:34
Cytat
Piosenka może przestac sie podobac z wielu powodów, złe skojarzenia, sugestia czy też nadmierne osłuchanie...dlaczego akurat mój przypadek tak bardzo Cie intryguje? To tyle.
Napisano 16 March 2011 - 16:45
Opcje tematu:
- (4 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Logowanie