Strona 1 z 1
Obuwie wspinaczkowe
Napisano 04 June 2006 - 19:53
Ja osobiscie uzywam produktu naszych wschodnich sasiadow (typowo wspinaczkowych), doskonale sprawdzaja sie na sciankach, sadze, ze do wypadu na skalki tez beda odpowiednie, ale o tym sie jeszcze przekonam w tym roku.
Buty sa wiazane na podeszwie wibramowej, leza swietnie, doskonale dopasowujac sie do stopy.
http://62.121.81.250/triop
Buty sa wiazane na podeszwie wibramowej, leza swietnie, doskonale dopasowujac sie do stopy.
http://62.121.81.250/triop
Napisano 04 June 2006 - 21:04
A ile tak cenowo takie rzeczy kosztuja???
Zmienilem forum i sadze nigdy juz niewroce :D Zegnam. I pozdrawiam tych obludnikow, co uwazaja ze moga sie tutaj wolno wypowiedziec.
Napisano 04 June 2006 - 21:59
Jesli chodzi o pocztakujacych, najlepsze sa Triopy, model Salsa, cena 240 PLN
Dla zaawansowanych, ta sama firma lecz model Tango, cena 265 PLN
Sam jeszcze nie mam zadnych ale jak juz to wybralbym Salse
Dla zaawansowanych, ta sama firma lecz model Tango, cena 265 PLN
Sam jeszcze nie mam zadnych ale jak juz to wybralbym Salse
Napisano 04 June 2006 - 22:13
ja dopiero zaczyna zabawe (inaczej tego nazwac nie mozna) to zle dokonalem wyboru ??
Napisano 16 August 2006 - 17:50
CYTAT(Lukas_79)
ja dopiero zaczyna zabawe (inaczej tego nazwac nie mozna) to zle dokonalem wyboru ??
Jeśli wspina Ci się wygodnie a buty dobrze leżą (a piszesz, że dobrze leżą ) to dokonałeś właściwego wyboru.
Napisano 04 January 2008 - 22:31
Ja się zastanawiam nad poniższymi baletkami na nowy sezon. Macie jakieś doświadczenia z nimi związane?
Napisano 05 January 2008 - 18:37
mordial podobne widziałam u mojego brata, z tego co wiem nie narzekał na nie. Ważne by dobrze leżały Tobie a nie komuś, jednym odpowiadają innym nie.
Wizualnie są ładne, ale to chyba nie wszystko?
Wizualnie są ładne, ale to chyba nie wszystko?
Napisano 07 January 2008 - 17:53
Jasne że osatatecznym egzaminatorem/testerem będę jak jednak model modelowi nie równy. Samo poleganie na marce to nie wszystko.
Napisano 09 January 2008 - 19:37
Ja ostatnio zauważyłam iż jeśli mam dłuzszą przerwę we wspinaczce (ok. 2,5 tygodnia) to buty nie fajnie leżą, srasznie obcierają i pierwszy trening po przerwie opiera się wyłącznie na przyzwyczajaniu się do butów i ćwiczeniu stóp. Nie wiem za czym to idzie...
Jakieś pomysły, sugestie...?
Jakieś pomysły, sugestie...?
Napisano 09 January 2008 - 21:19
W czasie przerwy łazić po domu w butach?
Swoją drogą jest to odwieczny temat dot. obcisłości obuwia. Jedni hołdują zasadzie ciasne jest dobre [spocona stopa nie ślizga się w bucie]. Inni mogą godzinami stać w obuwiu wspinaczkowym mając dodatkowo skarpetki
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie