Jak wam się podoba dotychczasowy sezon?
Strona 1 z 1
Formuła 1-2009
Napisano 14 July 2009 - 23:09
można powiedzieć że zaskakujący ! Robert Kubica nie istnieje w tym sezonie zresztą BMW chyba przespał zime już nic nie zdziałają w tym sezonie
chodzą plotki że Robert ma w następnym sezonie przejść do GP Brawn jak by się tak stało to może walczyć o mistrzostwo jak na moje za długo już siedzi w tym BMW czas na zmiany !!!
chodzą plotki że Robert ma w następnym sezonie przejść do GP Brawn jak by się tak stało to może walczyć o mistrzostwo jak na moje za długo już siedzi w tym BMW czas na zmiany !!!
Napisano 17 July 2009 - 02:57
W BMW inżynierowie chyba śpią. Problemem nie są kierowcy, a bolidy. Przydał by się jakiś sukces Kubicy, tak dla podniesienia na duchu
Napisano 17 July 2009 - 06:27
CYTAT(Luphis @ Dzisiaj, 2:57)
Przydał by się jakiś sukces Kubicy, tak dla podniesienia na duchu
W tym sezonie już na to bym nie liczył ! jak zdobędzie jeszcze punkty choć by jeden to już będzie sukces
Napisano 31 July 2009 - 06:51
Stało się BMW wycofało się z F1 i bardzo dobrze teraz Robert przejdzie do innego teamu z tego co słyszałem ma to być Renault !
nie wykluczone też jest GP Brawn to drugie chyba dało by Robertowi większe możliwości !
nie wykluczone też jest GP Brawn to drugie chyba dało by Robertowi większe możliwości !
Napisano 07 October 2009 - 13:37
I stało się Robert Kubica jest w Renault tak jak przypuszczałem
zobaczymy co będzie ? myślę że będzie dobrze i przeżyjemy wspaniałe chwile
Napisano 07 October 2009 - 14:38
W Renault moze bardzo duzo zdzialac - maja niezly bolid i ambicje na czolowke.
A Heidfeld? Moze trafic do Toyoty
A Heidfeld? Moze trafic do Toyoty
Love is the fruit of friendship <3
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie