Wasze przedmioty maturalne
Napisano 09 November 2010 - 13:48
polski, angielski , wos i historia.
jakbym zdawala teraz to wzielabym i tak jeden dodatkowy, bo ta mata to żenada. bez nauki łatwo zdac.
jakbym zdawala teraz to wzielabym i tak jeden dodatkowy, bo ta mata to żenada. bez nauki łatwo zdac.
Internet skupia szaleńców.
Napisano 20 November 2010 - 09:08
Trochę to już latek minęło: polski, angielski, geografia, wos
Użytkownik Svirus edytował ten post 20 November 2010 - 09:09
Napisano 11 May 2011 - 20:31
Zdawałam matmę, polski, włoski i angielski na podstawie i hiszpański rozszerzony. Trochę tych egzaminów było bo z każdego języka jest ustny, a z hiszpańskiego musiałam zdawać obowiązkowo też podstawę. Dodatkowo na egzaminy ustne z włoskiego i hiszpańskiego robiłam wycieczki po innych szkołach więc matura ciągnęła się w nieskończoność, na szczęście na wynik nie narzekam. Zaskoczył mnie jedynie hiszpański i pytania w stylu 'uzupełnij archaicznymi formami gramatycznymi księgę historii czegośtam z XVI wieku'. Nieraz się zastanawiam, który Hiszpan by tą maturę napisał

Teraz żałuję, że nie dorzuciłam jeszcze francuskiego, bo poziom matury podstawowej z języków był dość żałosny i w sumie to nawet ja na te 50% bym napisała. A zawsze byłby to dodatkowy haczyk.
Teraz żałuję, że nie dorzuciłam jeszcze francuskiego, bo poziom matury podstawowej z języków był dość żałosny i w sumie to nawet ja na te 50% bym napisała. A zawsze byłby to dodatkowy haczyk.
Użytkownik Dei edytował ten post 11 May 2011 - 20:34
locura de los demás y nunca miro la mía!
Napisano 13 May 2011 - 01:29
Zdawałam polski, matmę, angielski 
+Biologia i chemia rozszerzenia i fizyka podstawa ;P
+Biologia i chemia rozszerzenia i fizyka podstawa ;P
http://www.nasze-marzenia.eu zapraszam serdecznie
#26 Gość_sklave_*
Napisano 14 May 2011 - 06:46
Polski
matma
chemie
biologia
Dwa pierwsze pisemnie i ustnie drugie ustnie.
heh kiedy to było...
jak kwitły kasztany
matma
chemie
biologia
Dwa pierwsze pisemnie i ustnie drugie ustnie.
heh kiedy to było...
jak kwitły kasztany
Użytkownik sklave edytował ten post 14 May 2011 - 06:49

Logowanie