The Road jest naprawdę dołującym filmem, pokazuje historię ojca i syna którzy w momencie umierania planety szukają bezpiecznego miejsca na ziemi przed tysiącami kanibali(dawniej zwykłych mieszkańców USA) wciąż zostających przy życiu.
Najbardziej dołujące filmy.
Napisano 23 November 2011 - 11:57
Z podanej listy oglądałam m. in. "La stradę" i jest to naprawdę smutny film
A ja sama zawsze ryczę na koniec filmu "Pamiętnik"
Napisano 25 November 2011 - 16:30
Requiem dla snu bardziej mnie poruszył niż zdołował. Ogólnie mówiąc zamiast prawić kazania młodym ludziom na temat narokotyków lepiej im po prostu puścić ten film.
Napisano 29 November 2011 - 01:07
Zdecydowanie London z Jessicą Biel,ponieważ odebrałem go bardzo osobiście .
Napisano 15 December 2011 - 12:26
W kwestii doła to niestety nie przypomnę sobie teraz tytułu, ale taki polski dramat o kobiecie w depresji, która zabija własne dzieci i próbuje popełnić samobójstwo po tym jak ją mąż zostawił. Masakra...
Napisano 22 March 2012 - 14:55
Użytkownik mansell31 dnia 25 November 2011 - 16:30 napisał
Requiem dla snu bardziej mnie poruszył niż zdołował. Ogólnie mówiąc zamiast prawić kazania młodym ludziom na temat narokotyków lepiej im po prostu puścić ten film.
Pytanie tylko brzmi, czy Requiem dla snu to aby na pewno film o narkotykach? Akurat narkotyki się w nim pojawiają jako element, w który uciekają bohaterowie. Tylko czy chodzi o dragi same w sobie? Czy to nie jest bardziej film o ludzkim smutku? O poczuciu pustki? O niepokoju?

Logowanie