Niewiem czy tylko ja mam taki problem. Od wczoraj nie jestem sie wstanie zalogować na poczte na portalu Interia.pl oraz na konto Allegro. Ani na moim komputerze ani na innym
Strona 1 z 1
Nie można sie zalogowac
Napisano 19 March 2009 - 20:43
Witam
Niewiem czy tylko ja mam taki problem. Od wczoraj nie jestem sie wstanie zalogować na poczte na portalu Interia.pl oraz na konto Allegro. Ani na moim komputerze ani na innym
Macie taki sam problem? Zaczynam miec podejżenia ze mógł mi sie ktos włamać
Napisano 19 March 2009 - 21:12
sprawdź swoje zabezpieczenia,no i czy oby na pewno dobrze wszystko wpisujesz.
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę
Nie udzielam informacji na gg
Nie udzielam informacji na gg
Napisano 19 March 2009 - 21:17
Wszystko wpisuje jak należy, co do zabezpieczeń to sprawdzałem z 5 razy. We wtorek jeszcze było wszystko wporządku. Wczoraj nie sprawdzałem. Dzis chciałem sie zalogować i nic.. Nie daje sie..
Napisano 19 March 2009 - 22:12
Jak mniemam jedziesz na Internet Explorerze. Wchodzisz tam sobie Narzędzie|Opcje internetowe.
1. Zakładka Prywatność-suwaczek na poziom średni powinien być ok.
2. Zakładka Zabezpieczenia-wszystko na domyślne.
OK i wszystko bangla.
1. Zakładka Prywatność-suwaczek na poziom średni powinien być ok.
2. Zakładka Zabezpieczenia-wszystko na domyślne.
OK i wszystko bangla.
Napisano 19 March 2009 - 23:10
zrobiłem tak i dalej nic
próbowałem na laptopie u brata i to samo
hm
Wszystkie inne strony mi normalnie działają, tylko nie jestem wstanie sie zalogowac na Interia i Allegro. Problem w tym że mam przedmioty kupowane i sprzedawane na Allegro i nie mam żadnego kontaktu
Mam nadzieje że to może jakaś awaria
Napisano 20 March 2009 - 09:58
Może ktoś ci się wpierdzielił na konto allegro i mail. Pozmieniał hasła, a za jakiś czas wystawi na allegro jakieś towar. Zrobi przekręt życia. Zarobi na tym kupę kasy, a ty będziesz za to odpowiedzialny
na mailu spróbuj odzyskiwania hasła, i skontaktuj się z allegro nigdy nic nie wiadomo
z mailem miałem podobny przypadek ale to było na tlenie kazali mi zeskanować dowód osobisty wypełnić odpowiedni formularz i im przesłać
na mailu spróbuj odzyskiwania hasła, i skontaktuj się z allegro nigdy nic nie wiadomo
z mailem miałem podobny przypadek ale to było na tlenie kazali mi zeskanować dowód osobisty wypełnić odpowiedni formularz i im przesłać
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie