Strona 1 z 1
Szchtar - Legia
Napisano 09 August 2006 - 13:56
Dzisiaj mecz Szchtar - Legia. więcej szans maja drużyna naszych sąsiadów. Przemawiaja za nią lepsze nazwiska i lepsza gra. Legia wiosna nie prezentowała sie zbyt dobrze. Nie grzeszy skutecznością co dobitnie było widac w rewanzu z Islandczykami.
Ja jednak trzymam kciuki za legię, ale jesli mialbym obstawiac wynik to 2:0 dla Szachtara. Chyba, że legionistą uda sie wywalczyc jakiś rzut wolny w pobliżu pola karne wtedy Edson może strzelic bramkę
Ja jednak trzymam kciuki za legię, ale jesli mialbym obstawiac wynik to 2:0 dla Szachtara. Chyba, że legionistą uda sie wywalczyc jakiś rzut wolny w pobliżu pola karne wtedy Edson może strzelic bramkę
Napisano 09 August 2006 - 15:12
z racji tego, ze jestem w warszawie (chociaz pilka sie srednio interesuje) - jestem w temacie - to wiodacy dzisiaj temat w pracy
- nastawienie jest rozne - satysfakcjonujacy bylby remis - wygrac bedzie ciezko
Napisano 09 August 2006 - 19:22
no to co widze po pierwszej poowie to Legia nie ma szans
juz jest 1:0 z rzutu karnego choc nie było faulu w obrebie pola karnego
ja stawiam ze legia przegra 3:1
i mysle ze jak juz to bywa Polska druzyna nie bedzie grac w fazie grupowej
juz jest 1:0 z rzutu karnego choc nie było faulu w obrebie pola karnego
ja stawiam ze legia przegra 3:1
Napisano 09 August 2006 - 22:12
Legianie zaprezntowa nic szczegolnego. Szachtar zreszta też ale stworzyli więcej sytuacji i zasłużenie wygrali.
W rewanżu może by różnie. chciałbym by Legia awansowała, ale to będzie niezmiernie trudno
W rewanżu może by różnie. chciałbym by Legia awansowała, ale to będzie niezmiernie trudno
Napisano 10 August 2006 - 00:48
Nie było tak źle, bałam się, że nakopią nam różnicą dwóch, trzech bramek. Myślę, że w rewanżu u siebie mamy szansę.
Napisano 10 August 2006 - 10:55
CYTAT(dinozaur)
Nie było tak źle, bałam się, że nakopią nam różnicą dwóch, trzech bramek. Myślę, że w rewanżu u siebie mamy szansę.
Gdyby Szchtar był skuteczniejszy to by Legii strzelił parę bramek więcej. Na szczęście dobrze dysponowani byli Choto i Fabiański. Legia po za dwoma sytuacjami w drugiej połowie sam na sam i strzałem Balde nie zagroziła rywalowi. Wynik jednak jeszcze niczego nie rozstrzyga zobaczymy co będzie w rewanżu. Jesli nie awansują to zaprzepaszczą ogromną szansę na Ligę Mistrzów, która ponownie może sie nie powtórzyc.
Napisano 10 August 2006 - 15:24
bedzie im strasznie ciezko - moim zdanie grali cieniutko - gdyby nie bramkarz nawtykali by im do wiwatu
Napisano 23 August 2006 - 21:18
no LEGIA dzis pokazuje klase hahahaha ale baty dostaja juz 3:1 w łeb
tak jak przypuszczałem ze nie bedzie Polskiej druzyny w lidze mistrzow
tak jak przypuszczałem ze nie bedzie Polskiej druzyny w lidze mistrzow
Napisano 24 August 2006 - 23:27
Polski standard ... chociarz w szachtarze gra lewandowski to bedzie jeden z nielicznych polskich rodzynkow CL : )
Trance 4EVER ! : )
Napisano 25 August 2006 - 21:22
Niestety, polska piłka sięgnęła DNA!!!! Nie przypuszczałem, że nasz mistrz polski tak sromotnie przegra z przeciętniakiem z europy.
Pozdr.
Pozdr.
Napisano 26 August 2006 - 09:28
Zobaczymy jak nasze drużyny poradzą sobie w kolejnej rundzie Pucharu UEFA. Przeciwnicy nie są zbyt silni, ale też nie sa to kelnerzy. Zarówno drużyna z Austrii jak i z Grecji mają zbliżony potencjał do Legii i Wisły. Większe szanse daję jednak Wiślakom, bo z taką grą jaką prezentuje Legia to nie wróżę jej sukcesu.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie
Temat jest zamknięty