Strona 1 z 1
Game Cube - gry dla kilku osób?
Napisano 04 March 2009 - 15:37
Znudziło nam się Mario Party, chcemy czegoś nowego
Tylko nie wiemy co jest warte uwagi. Polećcie coś? (Game Cube obsługuje też gry z innych konsol, więc ograniczenie nie jest takie duże)
Napisano 04 March 2009 - 16:19
Poważnie mówię zainteresujcie się strategiami przez sieć. Komputer, który pociągnie Age Of Empires I (a nawet II) czy jakiegoś Warcrafta można naprawdę kupić za grosze, resztę sprzętu też a i same gry po 20 zł na legalu. Tylko myszy muszą być porządne, żeby palce nie bolały
Zabawa na długie godziny gwarantowana. Można działać każdy ze swojego pokoju albo przy jednym stole, żeby się dodatkowo zabawiać konwersacją 
Albo opcja bardziej hardcorowa - internet, trochę lepszy sprzęt i expić w jakimś WoW-ie drużynowo (nawet można na tym zarobić zdobywając wirtualne przedmioty i sprzedając je za całkiem realną gotówkę innym graczom).
Albo opcja bardziej hardcorowa - internet, trochę lepszy sprzęt i expić w jakimś WoW-ie drużynowo (nawet można na tym zarobić zdobywając wirtualne przedmioty i sprzedając je za całkiem realną gotówkę innym graczom).
Napisano 04 March 2009 - 16:24
ale po pierwsze - nie wszyscy mamy komputery (ja np. mam tylko notebooka MSI Wind a na tym nie poszaleję...), po drugie chcemy czegoś z jajem, czegoś w co da się pograć na szybko, pośmiać się... ja baba jestem, więc żadne WoW'y i tym podobne mnie nie kręcą...
Napisano 04 March 2009 - 20:59
dobra zabawa jest jeszcze na fliperach , nie koniecznie automat na PC tez są i można pograć w kilka osób
z reszta we wszytki gry można pograć w kilka osób po kolei jeśli nie maja multi, nawet takie ze stron internetowych zrobić sobie mistrzostwa
z reszta we wszytki gry można pograć w kilka osób po kolei jeśli nie maja multi, nawet takie ze stron internetowych zrobić sobie mistrzostwa
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 05 March 2009 - 11:54
ale czekanie aż ktoś skończy grać jest nudne... dlatego chcę koniecznie multiplayer...
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie