Udinese - Lech
Napisano 16 February 2009 - 23:54
trzymam kciuki za leszka i mam nadzieje ze wygraja no tak 2-1 powiedzmy
Napisano 16 February 2009 - 23:59
Ja mam nadzieję, że mój Kocany Leszek zwycięży, chociaż w Udinese gra dwóch Reprezentantów Włoch - Di Natale i Quagiarella.
Ten ostatni wymiot
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 17 February 2009 - 09:10
Napisano 17 February 2009 - 11:12
myślicie, że to kolejna ściema, czy jednak wybiegną rezerwowi Udine?
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 17 February 2009 - 19:30
Ten ostatni wymiot
ten drugi ?
a Di Natale ?
strzela w Udinese bramkę za bramką
nawet w ostatnim meczu ze Sieną strzelił
a Quagiarella to klasa sama w sobie
będzie ciężko, ale leszek lubi wyzwania i ma duuuużo szczęścia (mecz z Austrią Wiedeń, szczęśliwe wyjście z grupy dzięki temu, że tak się ułożyły inne mecze a nie inaczej). Miejmy nadzieję, że kolejorz ma jeszcze trochę szczęścia w zanadrzu
Napisano 17 February 2009 - 19:34
sciema czy nie ściema grać trzeba i wygrać czy to będą rezerwowi czy podstawowi gracze a Lecha stać na wygraną
Napisano 18 February 2009 - 13:36
Po meczu Polski z Walia licze na fajne widowisko
Wazne zeby wygrac i nie stracic gola, a jak juz to tylko 1, bo w rewanzu moze byc gorzej...
Wierze, ze nie stracili formy i dalej bede grac swoje, a i ze zatrzymanie Piotrka nie wplynie na ich koncetracje...
Napisano 19 February 2009 - 21:09
Napisano 19 February 2009 - 21:20
Napisano 19 February 2009 - 21:26
Napisano 19 February 2009 - 21:27
Napisano 19 February 2009 - 21:35
tylko jak przelaczalem i 2:0 w plechy praktycznie w samej koncowce - to jak to inaczej ocenic
Napisano 19 February 2009 - 22:37
Lewandowski i Stilic pewnie opuszczą drużynę w najbliższym oknie transferowym, bo są warci swojej ceny.
2:2 wynik zasłużony - nie jedziemy do Włoch na wycieczkę, tylko walczyć o 1/8 UEFA
Zauważyliście, że jakoś nie darzyliśmy się szacunkiem z Włochami? Szczególnie Lewandowski i Rengifo ;D
Napisano 19 February 2009 - 23:29
Włosi słyną z prowokatorstwa. Lubią drażnić się z rywalem. Żeby daleko nie szukać : finał mistrzostw świata 2006 Włochy-Francja i "popis" Zidane'a
W każdym razie mecz bardzo słaby. Lech grał bardzo słabo. W pierwszej połowie jedyne 2 strzały jakie zostały oddane przez zawodników Lecha trafiały w kibiców siedzących wysoko nad bramką bramkarza Udinese. Zaczęli grać dopiero po stracie drugiej bramki i groźbie trzeciej. Rengifo w ogóle niewidoczny. Gdyby nie strzelił bramki to bym uznał, że w ogóle go na boisku nie było. Pechowa sytuacja przy 0:2 gdzie trafili w słupek, a po chwili w poprzeczkę.
Stilic nie pokazał też niczego wspaniałego. Jego wolne były tragiczne i nie niosły ze sobą żadnego zagrożenia. Lewandowski dopiero mógł pokazać się przy wejściu na boisko Bandrowskiego. Przeszedł z pomocy na atak i dzięki temu posunięciu Smudy zaczęło się robić gorąco we włoskim polu karnym.
Fajnie, że udało się zremisować ten mecz. Zapowiadało się na wysoką porażkę. Teraz zostaje wygrać na wyjeździe, bo na remis 2:2 i wyżej nie liczę. Chociaż z Lechem wszystko jest możliwe
Użytkownik Szefo edytował ten post 19 February 2009 - 23:30
Napisano 26 February 2009 - 13:30
Jaki wynik? Będzie awans?
Ja jak zawsze zabawie się w "Miśka optymistę"
Napisano 26 February 2009 - 15:10
Napisano 26 February 2009 - 15:25
w remis 3:3 i wyżej jakoś nie wierzę, jeżeli widzę jakąś szansę lecha to tylko w przypadku wygranej
1:0 by mnie uszczęśliwiło ^^

Logowanie