Forum Lagata.pl: Nowy antywirus od ArcaBit - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Nowy antywirus od ArcaBit

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   kris 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 3780
  • Rejestracja Fri, 16 Jun 06

Napisano 08 August 2006 - 09:22

Nowy antywirus od ArcaBit

ArcaMicroScan Pro to nowy program antywirusowy firmy ArcaBit Sp. z o.o., który pojawi się na polskim rynku we wrześniu br.

CYTAT
W skład pakietu ArcaMicroScan Pro wejdą monitor antywirusowy , skaner antywirusowy, heurystyka oraz moduł wykrywający spyware, adware, riskware i dialery.

Nowy program ma wyróżniać się prostą instalacją oraz niekłopotliwą obsługą. Ponadto - jak zapewnia producent - główną zaletą ArcaMicroScan Pro będzie bardzo niskie obciążenie komputera, które nie będzie miało wpływu na pełne leczenie systemu Windows (98/Me/2000/2003/XP) w momencie stwierdzenia infekcji.

Z informacji podanej przez ArcaBit wynika, że ArcaMicroScan Pro będzie wymagał do działania 26 MB pamięci RAM, a na dysku zajmie 18 MB. Program będzie kosztował około 115 zł.

Żródło: ArcaBit
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę

Nie udzielam informacji na gg

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   dr_idea 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 15
  • Rejestracja Thu, 24 Aug 06

Napisano 24 August 2006 - 09:32

Miałem swego czasu ArcaBit. Niczym specjalnym się nie wyróżnia, tylko tym, że cholernie zwalnia komputer, a syf i tak przepuszcza, sprawdzałem na paczce wirusów. Szczerze, to wolę żeby mi komputer zamulał KIS 6.0.303, ale przy okazji go chronił.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   opentany 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 6
  • Rejestracja Tue, 08 Dec 09

Napisano 18 December 2009 - 23:13

CYTAT(dr_idea @ 24.08.2006, 8:32) <{POST_SNAPBACK}>
Miałem swego czasu ArcaBit. Niczym specjalnym się nie wyróżnia, tylko tym, że cholernie zwalnia komputer, a syf i tak przepuszcza, sprawdzałem na paczce wirusów. Szczerze, to wolę żeby mi komputer zamulał KIS 6.0.303, ale przy okazji go chronił.

a ja wolę, żęby mi i chronił i NIE zamulał kompa. więc mam F-Secure'a IS 2010 i mam to co chcę. ;p

Opcje tematu:

Strona 1 z 1