Forum Lagata.pl: pomysł na biznes - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (5 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

pomysł na biznes

#61 Użytkownik nie jest zalogowany   Gabik 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 159
  • Rejestracja Tue, 10 Feb 09

Napisano 11 January 2010 - 11:30

To fakt, troszkę poszperałam w sieci i widzę, że można ubezpieczyć, można dopasować sobie pakiecik i samemu przy tym być ubezpieczonym.

#62 Gość_julia21_*

• Grupa Goście

Napisano 12 January 2010 - 22:00

CYTAT(Gabik @ 11.01.2010, 10:30) <{POST_SNAPBACK}>
To fakt, troszkę poszperałam w sieci i widzę, że można ubezpieczyć, można dopasować sobie pakiecik i samemu przy tym być ubezpieczonym.

Tutaj moim zdaniem , to jedno z najlepszych rozwiazań i ułatwień dla potencjalnych klientów- czyli nas.

#63 Użytkownik nie jest zalogowany   Gabik 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 159
  • Rejestracja Tue, 10 Feb 09

Napisano 13 January 2010 - 13:48

No tak, bo jak i dom jest przy okazji ubezpieczony i szyby od stłuczenia itp...

#64 Gość_julia21_*

• Grupa Goście

Napisano 20 January 2010 - 21:00

CYTAT(Gabik @ 13.01.2010, 12:48) <{POST_SNAPBACK}>
No tak, bo jak i dom jest przy okazji ubezpieczony i szyby od stłuczenia itp...

Czyli ubezpieczajac firme , masz w tym wszystkim równiez ubezpieczenie mieszkania?
Jaka jest najnizsza kwota miesiecznej opłaty za to ubezpieczenie?

#65 Użytkownik nie jest zalogowany   warsaw66 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 45
  • Rejestracja Fri, 13 Nov 09

Napisano 29 January 2010 - 18:16

Wszystko z tego co na stronie piszą komponujesz sobie niejako indywidualnie więc najlepiej po prostu zadzwonić i dobrać sobie najkorzystniejsze rozwiązanie.

#66 Użytkownik nie jest zalogowany   Budokan 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 12
  • Rejestracja Tue, 26 Oct 10

Napisano 14 December 2010 - 13:32

Dobry pomysł na biznes to już połowa sukcesu :) Najgorzej jest środki na to wytrzasnąć...

#67 Użytkownik nie jest zalogowany   croc 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 3238
  • Rejestracja Mon, 25 Sep 06

Napisano 15 December 2010 - 14:13

ciekawy jestem czy te wypociny komuś pomogły ?? na tej stronie. Wieś na 10 domów i piszą o pizzeriach albo o tortach na wesela he

zależy jaki ten biznes i ile środków, nie każdy jest synem shejka

Użytkownik croc edytował ten post 15 December 2010 - 14:14

Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.

#68 Użytkownik nie jest zalogowany   Anette 

• Ikona Forum
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 6284
  • Rejestracja Wed, 20 Oct 10

Napisano 19 January 2011 - 15:40

Jak założyć biznes on-line

http://www.polorama....biznes_on_line_

#69 Użytkownik nie jest zalogowany   Przymszy 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 7364
  • Rejestracja Tue, 14 Apr 09

Napisano 19 January 2011 - 17:20

Niektórzy mają taki pomysł na zysk.

Dołączona grafika

#70 Użytkownik nie jest zalogowany   frog40 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 1
  • Rejestracja Wed, 23 Mar 11

Napisano 23 March 2011 - 21:04

Wyświetl postUżytkownik croc dnia 23 January 2009 - 18:59 napisał

jak w temacie macie jakieś pomysły na własne biznesy i chcecie się nimi podzielić z innymi piszcie tutaj( może to będzie początek czegoś fajnego), albo szukacie może wspólników

ostatnio jestem na etapie rozwoju swojej firmy i tez szukam jakiś dodatkowych dochodów bo poco zajmować się jednym jak można inwestować w wiele zawsze może to podwoić nasze finanse. Ja generalnie zajmuje się handlem i komisowaniem używanych skuterków. Ale to nie powód co by na tym zaprzestać i tak ostatnio sobie myślałem o produkcji przyczep towarowych. Wszytko jest co potrzeba tylko zastanawiam się czy znajdzie odbiorca na konkurencyjna cenę. z moich wyliczeń wynika ze mógł bym być tańszy od np tych z hipermarketów o 500pln tylko czy warto się w to bawić

witaj szukam wspolnika do dobrego biznesu ,prostego i skutecznego ,na poczatek ze 100 zlotych mozna wyciagnac 500 funtow potrzebuje wspolnika z kasa wklad okolo 2oootys funtow i maszyna pakujaca [ceny sa ruzne] jesli to pana zainteresuje prosze o odpowiedz ,biznes polega na pakowaniu i wszysko pozdrawiam moj emajl[ frog 40 malpa tlen kropka pl]

#71 Użytkownik nie jest zalogowany   Ogicom 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 4
  • Rejestracja Thu, 12 May 11

Napisano 12 May 2011 - 10:45

Skorzystaj z programu dealerskiego Ogicom Sp. z o.o.
Jesteś gotów otworzyć własny biznes i brak Ci pomysłu?
Dysponujesz zespołem zgranych doradców Klienta Biznesowego?

Zostań autoryzowanym dealerem Ogicom Sp. z o.o.
Jako dealer oferujesz usługi pod naszą marką. Korzystasz z pełnego wsparcia marketingowego Ogicom, możesz wykorzystywać naszą stronę internetową, reklamy itp. Zapewniamy szkolenia produktowe i sprzedażowe.
Co równie istotne: odpowiadasz za swój własny wynik sprzedażowy, a cała reszta jest po naszej stronie. To my bierzemy na siebie pełny ciężar obsługi Klienta - zarówno w warstwie technicznej, jak i poprzez nowoczesne Biuro Obsługi Klienta.

W ramach programu dealerskiego zapewniamy:
• Atrakcyjny system prowizyjny
• Obsługa przekazanych klientów
• Sprawdzona metodyka sprzedaży
• praca pod rozpoznawalną Marką Ogicom

Nawiązanie współpracy Partnerskiej to minimum formalności. Już teraz wypełnij formularz kontaktowy, który znajdziesz na stronie www.ogicom.pl

#72 Użytkownik nie jest zalogowany   Viglarz 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 6
  • Rejestracja Tue, 24 May 11

Napisano 24 May 2011 - 18:55

A co myślicie o oparciu biznesu o pomysł innej osoby? Na zasadzie resellara usług. To chyba nie takie głupie. Przeglądałem parę ofert i znalazłem coś takiego. http://www.uti.pl/program-partnerski/ Przeglądałem wstępnie regulamin i są tam postanowienia dotyczące osób fizycznych i działalności gospodarczej. Bo dodatkowa kasa przydałaby się. I nogrody też mają. W sumie calkiem całkiem. Tylko ciekawe ile tak można miesięcznie wyciągnąć z budowania własnych struktur i sprzedając usługi trochę na zasadzie franczezy.

#73 Użytkownik nie jest zalogowany   biznes_kobietka 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 1
  • Rejestracja Fri, 27 May 11

Napisano 27 May 2011 - 14:07

witam, myślę że otworzenie sklepu to dobry pomysł,ja też się do tego przymierzam, polecono mi fajną hurtownię dla sklepów internetowych kecja, praktycznie bez wkładu własnego co jest istotne zwłaszcza gdy interes się dopiero rozkręca, mają duży wybór towarów w tym zabawki itp, oferują ciekawe warunki współpracy, gorąco polecam
http://www.kecja.com/

#74 Użytkownik nie jest zalogowany   stbiznes 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 1
  • Rejestracja Tue, 02 Aug 11

Napisano 02 August 2011 - 19:19

Witam serdecznie wszystkich.

Pozwole sobie dolaczyc do tematu,byc moze informacje ktore tutaj zamieszcze beda przydatne komus,kto poszukuje realny dodatkowy dochod,moze to byc pomysl na biznes lub dodatkowa praca.
Kilka slow o mnie,jestem przedsiebiorca z Wroclawia i prowadze znana hurtownie markowych perfum.
Wiekszosc czasu poswiecam na rozwoj swojej firmy,jednak jestem osoba ,ktora lubi dywersyfikowac swoje zarobki i zawsze chetnie slucham gdy ktos ma ciekawe koncepcje biznesowe..
Nie tak dawno bo ok 3-4/mc temu jeden z moich klientow, ktory robi zakupy w mojej firmie podczas luznej przyjacielskiej rozmowy pochwalil sie, ze zaangazowany jest w nowy bardzo inowacyjny i dochodowy temat biznesowy.
Zapalila sie u mnie lampka ciekawosci,ale nie wypadalo mi wypytywac odrazu o co chodzi.
Przy kolejnym telefonicznym umowieniu odbioru towaru,spytalem czy znajdzie troche czasu i przedstawi mi zarys biznesu,ktorym sie zajal,na co on odpowiedzial-ok.

Ciezko mnie czym zaskoczyc i do wielu tematow podchodze z awersem, ale po tym co uslyszalem od niego o biznesie nie potrafilem przejsc obok takiej szansy obojetnie i zaangazowalem sie rowniez.
Teraz moge smialo powiedziec,ze byla to jedna z Najlepszych decyzji jakie podjalem w zyciu.

Nie jestem w stanie opisac biznesu na lamach forum ,wiec jezeli zaciekawilem kogos z czytajacych ,zapraszam na swoja strone www.st-biznes.pl ,gdzie mozna zapisac sie na moj darmowy Newsletter,w ktorym zawarte sa dokladne informacje dotyczace biznesu.

Pozdrawiam wszystkich.Rafal.

#75 Użytkownik nie jest zalogowany   Ula35 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 12
  • Rejestracja Mon, 10 Oct 11

Napisano 10 October 2011 - 21:17

Zaciekawił mnie Pan ,być może wejdę na stronkę .Ja natomiast też mam fajny sposób na zarobienie ,a mianowicie przez stronę http://pp.szybkafaktura.pl .Dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą,prawda ?

#76 Użytkownik nie jest zalogowany   kaska78 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 10
  • Rejestracja Tue, 11 Oct 11

Napisano 11 October 2011 - 09:37

Kolejny program partnerski z marnymi stawkami?

Ja polecam założyć coś z swojego.
Np. klika sklepów Internetowych z towarem download (szablony, grafiki, kody itd)
Nic się praktycznie nie robi a kasa leci :)

#77 Użytkownik nie jest zalogowany   alejandra 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 6
  • Rejestracja Tue, 01 Nov 11

Napisano 08 November 2011 - 14:31

Wyświetl postUżytkownik Budokan dnia 14 December 2010 - 13:32 napisał

Dobry pomysł na biznes to już połowa sukcesu :) Najgorzej jest środki na to wytrzasnąć...

Można na przykład skorzystać z pomocy Anioła Biznesu. Jest wiele platform zrzeszających inwestorów i pomysłodawców jak na przykład http://wsab.org.pl/ Jest to świetna opcja głównie ze względu na to, że składany przez nas projekt nie zostanie skradziony, a jeśli inwestor się nim zainteresuje możemy liczyć na współpracę i wsparcie. :)

#78 Użytkownik nie jest zalogowany   GosiaMM 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 1
  • Rejestracja Wed, 16 Nov 11

Napisano 16 November 2011 - 16:40

Mi pomysł na biznes przyszedł o spotkaniu z firmą Personal Finance. Kiedyś za radą znajomego poszedłem do nich na forum edukacji finansowej. Prowadzący mówił sensownie o wielu rzeczach, które dały mi dużo do myślenia. Zasadniczo żyłam, z dnia na dzień, nie myślałam o przyszłości. O tym, co może się wydarzyć za dwa, trzy, nie mówiąć już za 10 lat, a zadasniczo jednak powinno się o tym myśleć. Polecam wszystkim, którzy chcieliby dowiedzieć się jak prowadzić ineresy, dbać o zarobki, jak oszczędzać. Można wybrac się na spotkanie z nimi. Wystarczy zarejestrować się w formularzu dostępnych na stronie Personal Finance: http://www.personal-...ce.com.pl/forum

#79 Użytkownik nie jest zalogowany   danuta666 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 1
  • Rejestracja Sat, 31 Dec 11

Napisano 31 December 2011 - 11:14

Ponad 1400 różnych pomysłów na własny biznes.

http://www.biznesysopla.com/

#80 Użytkownik nie jest zalogowany   Osteria 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 20
  • Rejestracja Mon, 18 May 09

Napisano 04 March 2012 - 23:37

Ja teraz zastanawiam sie nad kupnem apartamentu w hotelu nad morzem.

Ktos moze inwestowal w ten sposób? Kupno pokoju - ktory później dzierzawi sie operatorowi.

Opcje tematu:

• (5 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5