pomysł na biznes
Napisano 11 January 2010 - 11:30
#62 Gość_julia21_*
Napisano 12 January 2010 - 22:00
Tutaj moim zdaniem , to jedno z najlepszych rozwiazań i ułatwień dla potencjalnych klientów- czyli nas.
Napisano 13 January 2010 - 13:48
#64 Gość_julia21_*
Napisano 20 January 2010 - 21:00
Czyli ubezpieczajac firme , masz w tym wszystkim równiez ubezpieczenie mieszkania?
Jaka jest najnizsza kwota miesiecznej opłaty za to ubezpieczenie?
Napisano 29 January 2010 - 18:16
Napisano 15 December 2010 - 14:13
zależy jaki ten biznes i ile środków, nie każdy jest synem shejka
Użytkownik croc edytował ten post 15 December 2010 - 14:14
Napisano 23 March 2011 - 21:04
Użytkownik croc dnia 23 January 2009 - 18:59 napisał
ostatnio jestem na etapie rozwoju swojej firmy i tez szukam jakiś dodatkowych dochodów bo poco zajmować się jednym jak można inwestować w wiele zawsze może to podwoić nasze finanse. Ja generalnie zajmuje się handlem i komisowaniem używanych skuterków. Ale to nie powód co by na tym zaprzestać i tak ostatnio sobie myślałem o produkcji przyczep towarowych. Wszytko jest co potrzeba tylko zastanawiam się czy znajdzie odbiorca na konkurencyjna cenę. z moich wyliczeń wynika ze mógł bym być tańszy od np tych z hipermarketów o 500pln tylko czy warto się w to bawić
witaj szukam wspolnika do dobrego biznesu ,prostego i skutecznego ,na poczatek ze 100 zlotych mozna wyciagnac 500 funtow potrzebuje wspolnika z kasa wklad okolo 2oootys funtow i maszyna pakujaca [ceny sa ruzne] jesli to pana zainteresuje prosze o odpowiedz ,biznes polega na pakowaniu i wszysko pozdrawiam moj emajl[ frog 40 malpa tlen kropka pl]
Napisano 12 May 2011 - 10:45
Jesteś gotów otworzyć własny biznes i brak Ci pomysłu?
Dysponujesz zespołem zgranych doradców Klienta Biznesowego?
Zostań autoryzowanym dealerem Ogicom Sp. z o.o.
Jako dealer oferujesz usługi pod naszą marką. Korzystasz z pełnego wsparcia marketingowego Ogicom, możesz wykorzystywać naszą stronę internetową, reklamy itp. Zapewniamy szkolenia produktowe i sprzedażowe.
Co równie istotne: odpowiadasz za swój własny wynik sprzedażowy, a cała reszta jest po naszej stronie. To my bierzemy na siebie pełny ciężar obsługi Klienta - zarówno w warstwie technicznej, jak i poprzez nowoczesne Biuro Obsługi Klienta.
W ramach programu dealerskiego zapewniamy:
• Atrakcyjny system prowizyjny
• Obsługa przekazanych klientów
• Sprawdzona metodyka sprzedaży
• praca pod rozpoznawalną Marką Ogicom
Nawiązanie współpracy Partnerskiej to minimum formalności. Już teraz wypełnij formularz kontaktowy, który znajdziesz na stronie www.ogicom.pl
Napisano 24 May 2011 - 18:55
Napisano 27 May 2011 - 14:07
http://www.kecja.com/
Napisano 02 August 2011 - 19:19
Pozwole sobie dolaczyc do tematu,byc moze informacje ktore tutaj zamieszcze beda przydatne komus,kto poszukuje realny dodatkowy dochod,moze to byc pomysl na biznes lub dodatkowa praca.
Kilka slow o mnie,jestem przedsiebiorca z Wroclawia i prowadze znana hurtownie markowych perfum.
Wiekszosc czasu poswiecam na rozwoj swojej firmy,jednak jestem osoba ,ktora lubi dywersyfikowac swoje zarobki i zawsze chetnie slucham gdy ktos ma ciekawe koncepcje biznesowe..
Nie tak dawno bo ok 3-4/mc temu jeden z moich klientow, ktory robi zakupy w mojej firmie podczas luznej przyjacielskiej rozmowy pochwalil sie, ze zaangazowany jest w nowy bardzo inowacyjny i dochodowy temat biznesowy.
Zapalila sie u mnie lampka ciekawosci,ale nie wypadalo mi wypytywac odrazu o co chodzi.
Przy kolejnym telefonicznym umowieniu odbioru towaru,spytalem czy znajdzie troche czasu i przedstawi mi zarys biznesu,ktorym sie zajal,na co on odpowiedzial-ok.
Ciezko mnie czym zaskoczyc i do wielu tematow podchodze z awersem, ale po tym co uslyszalem od niego o biznesie nie potrafilem przejsc obok takiej szansy obojetnie i zaangazowalem sie rowniez.
Teraz moge smialo powiedziec,ze byla to jedna z Najlepszych decyzji jakie podjalem w zyciu.
Nie jestem w stanie opisac biznesu na lamach forum ,wiec jezeli zaciekawilem kogos z czytajacych ,zapraszam na swoja strone www.st-biznes.pl ,gdzie mozna zapisac sie na moj darmowy Newsletter,w ktorym zawarte sa dokladne informacje dotyczace biznesu.
Pozdrawiam wszystkich.Rafal.
Napisano 10 October 2011 - 21:17
Napisano 08 November 2011 - 14:31
Użytkownik Budokan dnia 14 December 2010 - 13:32 napisał
Można na przykład skorzystać z pomocy Anioła Biznesu. Jest wiele platform zrzeszających inwestorów i pomysłodawców jak na przykład http://wsab.org.pl/ Jest to świetna opcja głównie ze względu na to, że składany przez nas projekt nie zostanie skradziony, a jeśli inwestor się nim zainteresuje możemy liczyć na współpracę i wsparcie.
Napisano 16 November 2011 - 16:40
Napisano 04 March 2012 - 23:37
Ktos moze inwestowal w ten sposób? Kupno pokoju - ktory później dzierzawi sie operatorowi.

Logowanie