Forum Lagata.pl: Narciarstwo - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Narciarstwo

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   slenyo 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 1
  • Rejestracja Mon, 04 Oct 10

Napisano 04 October 2010 - 13:47

Wyświetl postUżytkownik sandra.stelf dnia 05 February 2009 - 17:26 napisał

Ja mam takie pytanie narty czy deska? co będzie tańsze?

hey jestem nowy na forum więc w ogóle cześć ;p a ostatnio rozglądam się właśnie za deską, więc pomyślałem że dorzucę swoje trzy grosze. tak jak ktoś pisał, ważne jest to na czym chcesz jeździć :) ja jeździłem dużo na nartach, a teraz na desce - ale ze starej już wyrosłem, i postanowiłem kupić inną. no i po poszukiwaniach, zdecydowałem się na używaną, bo i tak jeżdżę dwa-trzy razy w roku, więc nie ma sensu wydawać masy kasy na nówkę... wiadomo że takie zakupy trzeba uważać, np na allegro nigdy bym nie kupił używki, ale szperałem po forach narciarskich, i sporo się mówi o sklepie dobrenarty.pl, gdzie można właśnie dostać tanie używki, a są to topowe modele w dobrej jakości, sprowadzane z austrii... także zdecyduj co wolisz, a co do ceny to po prostu dobrze poszukaj, i znajdziesz coś na swoją kieszeń ;p

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   aniaisk22 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 15
  • Rejestracja Tue, 14 Sep 10

Napisano 14 October 2010 - 22:58

Uwielbiam jeździć na nartach. Nauczyłam się 5 lat temu. Od tego czasu co roku jeżdżę z rodzicami i bratem na Słowację, niedaleko granicy bo tam jest zawsze najwięcej śniegu :lol:

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   yaska 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 19
  • Rejestracja Wed, 07 Apr 10

Napisano 27 March 2012 - 19:55

wbrew pozorom sezon jeszcze trwa :) Może ktoś jeszcze wybiera się na narty? http://www.tramp.gda...k,sw/wycid,457/

Opcje tematu:

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2