Witam, mam pytanie, gdyż chciałbym zmienić swój internet z upc na coś, co ma zmienne IP. Mój wybór padł wstępnie na netię i tu moje pytanie do użytkowników tego opa - czy ktoś skorzystał z aktualnej promocji i wybrał sobie nagrodę z katalogu marzeń? jak to wszystko jest zorganizowane? niektóre rzeczy są naprawdę wpyte - snooker, nurkowanie czy szybowiec, co wybraliście?
no i pytanie najważniejsze - jak jakość łącza, nie zrywa? dzięki
Strona 1 z 1
Netia spełnia marzenia Kto skorzystał z promocji?
Napisano 14 January 2009 - 09:23
Mam już sporo czasu netie 1Mb/s na łączu TP. Generalnie problemów nie ma. Raz miałem problem z DNSami. Wydaje mi się, że coś zmienili i mój router nie wyłapał tego. Telefon na infolinię i po paru chwilach już wszystko śmigało
Napisano 14 January 2009 - 15:51
to jak to jest zorganizowane zalezy od tego co wybierzesz;). wiesz oni tam oferuja od masazu hawajskiego po lot szybowcem. wiadomo, ze jesli chodzi o lot, to odbywa sie zapewne w miesiacach wiosennych i letnich, bowiem szybowcem w innych warunkach byloby ciezko i niebezpiecznie. wejdz sobie na strone netii i pewnie masz opisana kazda z nagrod. a, no i lot szybowcem (bo to mnie jara najbardziej z tego), jest przy umowie na dwa lata. tam sa dwie serie tych nagrod
Napisano 19 January 2009 - 23:48
"Mam już sporo czasu netie 1Mb/s na łączu TP. Generalnie problemów nie ma" no to ładnie. a jak było z przechodzeniem? z problemami czy bez?
ciekawe czy jest ktoś na forum kto bral nagrodę z katalogu marzeń?
ciekawe czy jest ktoś na forum kto bral nagrodę z katalogu marzeń?
Spaleni innym słońcem
Napisano 20 January 2009 - 13:27
Nie przypominam sobie jakis wiekszych problemow. Choc bylo trzeba czekac troche czasu az TP ruszy tylek i przelaczy mi linie. Chyba z dwa albo trzy tygodnie. To bylo straszne
Napisano 20 January 2009 - 15:08
no z tego co wiem, to tepsa swego czasu zaliczyla wielomilionowe kary za utrudnianie przejscia klientoz z tp na netie. poza tym kare tez mieli za opoznianie w wysylaniu dokumentow z powrotem do netii
. ale teraz to chyba luzik jest
. w kazdym razie nie wyobrazam sobie, ze mozna zaplacic tyle baniek i jeszcze robic jakies problemy
Napisano 20 January 2009 - 17:15
dorzucę cegiełkę do tej akcji marketingowej, z moich doświadczeń wynika, że zmiana operatora z pozostawieniem numeru telefonu w przypadku tpsa nadal trwa 4 tygodnie.
Napisano 20 January 2009 - 23:18
marshall dzięki za opinie. czytałem że tp robi specjalnie problemy z przejściem na innego operatora ale myślałem że to ściema, z tego co mówicie to może być prawda. miesiąc bez netu? buuu
- pewnie dlatego netia chciała trochę wynagrodzić to oczekującym i zrobiła katalog marzeń
lepsze to niż drukarka...
Spaleni innym słońcem
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie