czasem z młodym siedzę sam i mam jakiegoś pecha bo zawsze jak zemną jest to się posruta, niestety mam tak że jak pomyśle o przebieraniu go to zara mi się śniadanie cofa i cały czas sie zastanawiam jak moja żona to robi że jej nic nie jest . generalnie jestem mniej brzydli wy od niej ale jak sobie pomyśle to mnie ciary przechodzą. Zauważyłem ze to nie tylko ja z płci brzydszej tak mam.
Panie moje miłe jak wy to robicie ??? ja już próbowałem różnych sposobów i nie pomaga.wiem ze ktoś musi to robić ale jej to wcale nie przeszkadza tak samo moja córa prędzej młodego przebierze niż ja znaczy chodzi bez skutków ubocznych . To już chyba jakoś w genach czy jak
Strona 1 z 1
śmierdząca sprawa
Napisano 09 January 2009 - 13:07
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 09 January 2009 - 13:16
hehe, ja przewijam córę bez niczego (; tzn. bez owych „skutków ubocznych” (;
Napisano 09 January 2009 - 14:26

Ja kocham Dolcan - i to na życie całe
Ja kocham Dolcan - i nigdy nie przestane
Ja kocham Dolcan - z moich całych sił
Ja kocham Dolcan - dopóki będę żył
___
Yamaha F310
Napisano 09 January 2009 - 14:45
no to raczej wcale pocieszające nie jest , ja normalnie przechodzę katorgi jak mam to zrobić
fakt faktem ze nie którzy maja pomysły niezłe
fakt faktem ze nie którzy maja pomysły niezłe
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 09 January 2009 - 15:13
hehe croc nie przejmuj sie duzo ludzisków tak ma
ja nie miałem z tym problemu moze troche z poczatku ale ogolnie nic mi sie nie cofało
robiłem to codziennie
gorzej by to chyba wygladało jakby to było dziecko nie moje wtedy chyba bym miał cofke choc nie moge tego powiedziec na 100%
robiłem to codziennie
Napisano 09 January 2009 - 15:27
Oj panowie na prawdę zgodzę się z tym co ktoś kiedyś powiedział że faceci są z Marsa
Oczywiście nam kobietom przychodzi to z łatwością bo mamy już tak skonstruowaną psychikę i nasz instynkt macierzyński nam pomaga.
Ale wiele panów robi to bez mrugnięcia.
Jestem mamą i faktycznie nawet przez moment mi do głowy nie przyszło żeby czuć jakiekolwiek obrzydzenie przy przewijaniu córeczki kiedy była maleńka czy nawet później.
Trudno więc mi zgłębić ten temat - dzieci kocha się bezwarunkowo, a pewne rzeczy robi odruchowo - ooo nawet mi się zrymowało.
Oczywiście nam kobietom przychodzi to z łatwością bo mamy już tak skonstruowaną psychikę i nasz instynkt macierzyński nam pomaga.
Ale wiele panów robi to bez mrugnięcia.
Jestem mamą i faktycznie nawet przez moment mi do głowy nie przyszło żeby czuć jakiekolwiek obrzydzenie przy przewijaniu córeczki kiedy była maleńka czy nawet później.
Trudno więc mi zgłębić ten temat - dzieci kocha się bezwarunkowo, a pewne rzeczy robi odruchowo - ooo nawet mi się zrymowało.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie