Forum Lagata.pl: Szczescie jednak zawsze przyjdzie :) - miłość .. - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Szczescie jednak zawsze przyjdzie :) - miłość .. szczescie przyjdzie raz pozniej raz szybciej ... :) nei martwcie sie .

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   PrincessEwcia 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 43
  • Rejestracja Mon, 22 Dec 08

Napisano 24 December 2008 - 12:12

myslalam ze bede zawsze miala pecha ... mieskzalam sama z mama ... nie mielismy kasy .. mialam natomiast i nadal mam dwie przyjaciolki obydwie mialy problemy ... ale ... wszystko zazelo sie odwracac .. wprowadzil sie do nas tata .. moj prawdziwy ktorego nie widzialam od urodzenia .. a mam teraz 15 lat .. meiskzmay razem od 4 lat ... kasa nam przyplynela .. moze nie meiskzamy w domku jednorodzinnym ale jest lepiej .. ale niestety ... mialam kolejny problem .. chlopacy .. nie moglam nikogo znalesc zadreczalam sie .. o jestem brzydka bla bla ... ale miesiac temau poznalam chlopaka moze glupio bo przez fotke.pl ale zawsze jakos ... spotkalismy sie ... i odrazu wiedzialam ze to ten .. gadalismy jak bysmy znali sie od neiwoadomo ilu ... jestemy ze soba .. i jestem naprawe szczesliwa .. smile.gif zaczelam wierzyc ze szczescie kazdego spotka wink.gif naprawde ... smile.gif zawsze znajda sie problemy bo od tego nigdy nei uciekniemy tak samo ja mam .. ale nigdy nei bedzie tak ze bedziemy przez neioszczescie otaczani wink.gif treba rbic tez cos w tym kierunku smile.gif

POzdrawiam wszystkich ... przepraszam za bledy troche sie spiesze wink.gif a i jestem tu nowa .. smile.gif hehe

wesolych Swiat i super prezentow wink.gif boks.gif boks.gif

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10311
  • Rejestracja Wed, 13 Jun 07

Napisano 24 December 2008 - 17:35

CYTAT(PrincessEwcia @ Dzisiaj, 11:12)
POzdrawiam wszystkich

Zapachniało mi nieco promocją D.gif

O tym, czy szczęście przyjdzie zawsze, powinien się wypowiedzieć ten, do którego kilkadziesiąt lat nie przychodzi cool.gif
Po piętnastu może być jeszcze problem, aby trafnie osądzić smile.gif

Użytkownik Prince edytował ten post 24 December 2008 - 17:41

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   ewczak 

• Praktykujący
  • PipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 82
  • Rejestracja Fri, 19 Dec 08

Napisano 24 December 2008 - 18:58

Ojej nie badzmy pesymistami. Szczescia doswiadcza kazdy ale nie kazdy potrafi je dostrzec. Jezeli w naszym zyciu spotyka nas szereg tragedii takich jak np. brak pieniedzy czy przyslowiowej "polowki jablka" to kazdy naogol koncentruje sie na tych wlasnie faktach.
Byc moze nie kazdy z dnia na dzien moze sie zakochac, wygrac w lotto czy spelnic jakies marzenie. Ale przeciez jest wiele drobnych radosci ktore takze zasluguja na uwage bo przeciez nawet glupich 15 minut szczescia jest czyms niezwykle cennym smile.gif

Wesolych swiat D.gif
Jeżeli chcesz,
żeby Twoje dzieci wyrosły na ludzi,
przeznaczaj na nie dwukrotnie więcej czasu
i dwukrotnie mniej pieniędzy.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10311

Napisano 24 December 2008 - 19:32

Pesymizm czasem myli się z realizmem smile.gif

Jeżeli szczęścia doświadcza każdy, to ciekawe jakiego szczęścia doświadcza dziecko w Afryce, które żywot pędzi na agonii z głodu i chorób zakaźnych.

Pieniądze szczęścia nie dają, a zakochać się można zawsze.. ale nie piszmy o katastrofach przy święcie D.gif

Użytkownik Prince edytował ten post 24 December 2008 - 19:40

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   ziggy 

• Praktykujący
  • PipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 85
  • Rejestracja Thu, 11 Dec 08

Napisano 24 December 2008 - 23:52

CYTAT(PrincessEwcia @ Dzisiaj, 11:12)
myslalam ze bede zawsze miala pecha ... mieskzalam sama z mama ... nie mielismy kasy .. mialam natomiast i nadal mam dwie przyjaciolki obydwie mialy problemy ... ale ... wszystko zazelo sie odwracac .. wprowadzil sie do nas tata .. moj prawdziwy ktorego nie widzialam od urodzenia .. a mam teraz 15 lat .. meiskzmay razem od 4 lat ... kasa nam przyplynela .. moze nie meiskzamy w domku jednorodzinnym ale jest lepiej .. ale niestety ... mialam kolejny problem .. chlopacy .. nie moglam nikogo znalesc zadreczalam sie .. o jestem brzydka bla bla ... ale miesiac temau poznalam chlopaka moze glupio bo przez fotke.pl ale zawsze jakos ... spotkalismy sie ... i odrazu wiedzialam ze to ten .. gadalismy jak bysmy znali sie od neiwoadomo ilu ... jestemy ze soba .. i jestem naprawe szczesliwa .. smile.gif zaczelam wierzyc ze szczescie kazdego spotka wink.gif naprawde ... smile.gif zawsze znajda sie problemy bo od tego nigdy nei uciekniemy tak samo ja mam .. ale nigdy nei bedzie tak ze bedziemy przez neioszczescie otaczani wink.gif treba rbic tez cos w tym kierunku smile.gif

POzdrawiam wszystkich ... przepraszam za bledy troche sie spiesze wink.gif a i jestem tu nowa .. smile.gif hehe

wesolych Swiat i super prezentow wink.gif boks.gif boks.gif

Ale fajny post:))))
Juz wiem,czemu tu bede czasem zagladal smile.gif

duzo pozdrowien:).
latwo powiedziec komus koniec...co wcale nie oznacza przestac kochac...

<a href="http://pl.youtube.com/watch?v=_9ZGpwxmnss" target="_blank">:(-...</a>

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   PrincessEwcia 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 43
  • Rejestracja Mon, 22 Dec 08

Napisano 25 December 2008 - 00:40

hmm D.gif fajny post .. ? dlaczego ? tongue.gif

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   ewczak 

• Praktykujący
  • PipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 82
  • Rejestracja Fri, 19 Dec 08

Napisano 25 December 2008 - 01:02

CYTAT(Prince @ 24.12.2008, 18:32) <{POST_SNAPBACK}>
Jeżeli szczęścia doświadcza każdy, to ciekawe jakiego szczęścia doświadcza dziecko w Afryce, które żywot pędzi na agonii z głodu i chorób zakaźnych.

No ok fakcik fakcik tylko mi chodzilo o takie drobnostki ktore sprawiaja nam chwilowa radosc. I owszem mysle ze nawet takim dzieciom sie to przytrafia np. ktoregos dnia dostanie cukierka od jakiegos obcokrajowca z jakiejs tam sobie organizacji zwalczajacej glod na swiecie dry.gif i chocby mialby to byc jego jedyny cukierek w zyciu to zapewne odrobiny radosci doswiadczy.
Jeżeli chcesz,
żeby Twoje dzieci wyrosły na ludzi,
przeznaczaj na nie dwukrotnie więcej czasu
i dwukrotnie mniej pieniędzy.

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10311

Napisano 25 December 2008 - 02:10

CYTAT(ewczak @ Dzisiaj, 0:02)
i chocby mialby to byc jego jedyny cukierek w zyciu to zapewne odrobiny radosci doswiadczy.

Wszystko to prawda, ale w tym temacie mowa jest o nadejściu szczęścia, a na to nawet pięć cukierków może nie wystarczyć smile.gif

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   ziggy 

• Praktykujący
  • PipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 85
  • Rejestracja Thu, 11 Dec 08

Napisano 25 December 2008 - 12:00

CYTAT(PrincessEwcia @ Dzisiaj, 0:40)
hmm D.gif fajny post .. ? dlaczego ? tongue.gif

Lubie jak sie komus uklada w zyciu, pracy- nie lubie nigdy zawisci i tej typowo polskiej zazdrosci,ze jemu/jej sie udalo a mnie, nie i bede narzekac...
Zycie mamy naprawde jedno, w dodatku jest krotkie,ze szkoda czasu na takie pierdoly, dlatego fajne ze na swiecie sa tacy ludzie jak Ty miedzy innymi:))

pozdrawiam
latwo powiedziec komus koniec...co wcale nie oznacza przestac kochac...

<a href="http://pl.youtube.com/watch?v=_9ZGpwxmnss" target="_blank">:(-...</a>

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   get 

• Praktykujący
  • PipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 81
  • Rejestracja Mon, 06 Oct 08

Napisano 02 March 2009 - 12:24

a ja uważam, ze trzeba wierzyć, że może nam się przytrafić coś dobrego. Zawsze to lepsze niż załamywać się i myśleć, że nic dobrego nam się w życiu nie przytrafi bo nie zasługujemy na to.

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   grazyna0952 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 27
  • Rejestracja Wed, 21 Jan 09

Napisano 02 March 2009 - 15:21

CYTAT(ziggy @ 25.12.2008, 11:00) <{POST_SNAPBACK}>
Lubie jak sie komus uklada w zyciu, pracy- nie lubie nigdy zawisci i tej typowo polskiej zazdrosci,ze jemu/jej sie udalo a mnie, nie i bede narzekac...
Zycie mamy naprawde jedno, w dodatku jest krotkie,ze szkoda czasu na takie pierdoly, dlatego fajne ze na swiecie sa tacy ludzie jak Ty miedzy innymi:))

pozdrawiam

kiedy ludzie stają się źli naprawdę ,
jedynym uczuciem ,
jakie im pozostaje,
jest radość z cudzej krzywdy.
jak wspomniałeś to najgorsza cecha polaków
z zawiści gotowi są zniszczyć boks.gif wszystko wokół.

Użytkownik grazyna0952 edytował ten post 02 March 2009 - 15:25

czasem niesłusznie narzekamy na los,,
trafiliśmy szczęśliwie,
ale nie zgłosiliśmy się po wygraną...

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   marshall 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa VIP
  • Postów 2764
  • Rejestracja Mon, 09 Oct 06

Napisano 02 March 2009 - 20:14

Czy ja wiem czy tylko polaków? To już chyba taka ludzka cecha z którą jedni w stanie są sobie poradzić, a innych ona wręcz definiuje. Szanujmy sami siebie jako naród bo przecież polak to wcale nie jest taki zły jakim go sami malujemy wink.gif
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Opcje tematu:

Strona 1 z 1