Forum Lagata.pl: spódniczki mini - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

t.oskar  : (wczoraj, 20:29) Czekam z niecierpliwością :)
maneta  : (30 lipiec 2010 - 09:00 ) Oskar - jutro wznawiamy nasze forumowe gry, proszę ćwiczyć i wytężać umysł :D
t.oskar  : (29 lipiec 2010 - 09:02 ) A ze Świnoujścia pożegluj do Ystad. Tam pozdrów detektywa Wallandera :D
jack66  : (29 lipiec 2010 - 07:35 ) Ja się wybieram do Międzyzdroji ! i skoczę do Dziwnowa no i może do Świnoujścia !
Charlotte  : (29 lipiec 2010 - 03:40 ) Co roku jeździłam do Ostrowa, jednak w tym roku nie rezerwowałam pokoju i zamierzam wybrac się gdzieś nad polskie morze "w ciemno" :)) Myślałam o Kołobrzegu lub Krynicy Morskiej.
jack66  : (29 lipiec 2010 - 02:12 ) A gdzie jedziesz ???
Charlotte  : (29 lipiec 2010 - 12:39 ) ja też wyjeżdzam 16 sierpnia ;)
jack66  : (29 lipiec 2010 - 10:40 ) oskar jak tylko wrócę to napewno zamieszczę fotki :) Ale jadę dopiero 16 sierpnia !!
t.oskar  : (29 lipiec 2010 - 10:31 ) Gdy wrócisz, to swoje wspomnienia (a może i fotki) opublikuj w tym temacie: http://www.lagata.pl...831#entry188831
Charlotte  : (29 lipiec 2010 - 10:21 ) Okay...byliście już gdzies na wakacjach ? Jeśli tak to gdzie ? :) ja się dopiero wybieram w połowie sierpnia,mam nadzieję, że pogoda dopisze ;)
t.oskar  : (28 lipiec 2010 - 01:59 ) Możemy się nawet kłócić, ale kłótnia to także rodzaj rozmowy. :mruga
magia  : (27 lipiec 2010 - 08:16 ) brazylijski serial tu tworzycie? ;) no to poroamawiajmy :P
marshall  : (27 lipiec 2010 - 04:00 ) hmmm strzelić sobie włosy na czarno czy na niebiesko? :D
Tolduś  : (26 lipiec 2010 - 06:18 ) Siema !!!
t.oskar  : (26 lipiec 2010 - 05:21 ) Zaproponuj temat :D
Charlotte  : (26 lipiec 2010 - 04:24 ) To porozmawiajmy o czymś ciekawym :)
t.oskar  : (26 lipiec 2010 - 04:17 ) [quote]Forum w Agoni !! Już nie długo nastąpi śmierć !! Amen[/qoute] A może? http://www.youtube.c...h?v=TniEe4ay_0Y
marshall  : (24 lipiec 2010 - 10:56 ) ej... ja ogladałem :P
Prince  : (24 lipiec 2010 - 10:35 ) Ja nawet założylem dziś temat, ale jak narazie ma zero wyświetleń :D
Charlotte  : (24 lipiec 2010 - 01:49 ) Dziś akurat jest deszczowo więc trzeba znalezc sobie jakąs rozrywkę w domu ;) ja np. ogladam Paranormal Activity :P
Rozszerz pole shoutboxa

Facebook
  • (5 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

spódniczki mini

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   protenar 

• GODLIKE
  • Ikona
  • Grupa Zalogowani
  • Postów 1841
  • Rejestracja wto, 23 maj 06
  • Interests:konie, muzyka

Napisano 09 lipiec 2006 - 21:51

jest lato i straszne upały, więc pogoda sprzyja do pokazywania swojego ciała. No ale właśnie, co wy sądzice na temat panienek latających po mieście w spodniczkach typu: popatrzcie jaką mam bielizne! ? Mini spodniczki ale bez przesady - to nadal ma byc spodnica!! wink.gif Czy wypada wszystkim noszenie takich ubrań?? Teraz "miniówki" noszą nie tylko młode dziewczyny i szczupłe jak patyk kobiety, ale rowniez coraz starcze osoby juz grubo po trzydziestce i starsze. Czy tylko ja mam takie dziwnie poglądy, że to nie wypada, czy wy też tak sądzicie??
"I remember the days you were a hero in my eyes..."
http://img529.images...riderredbt2.png
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   kris 

• GODLIKE
  • Ikona
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 3591
  • Rejestracja pią, 16 cze 06
  • Interests:komputery,
  • Numer GG: 7316680

Napisano 09 lipiec 2006 - 21:56

owszem gdy kobiety ubieraja mini spódniczki jest na co popatrzec,co do ciała kobiety hym po to zostala stwozona aby pokazywac swoje uroki,ale bez przesady starsze kobiety,ja jeszcze sie z tym nie spotkalem,moje zdanie jest takie iz jesli kobiety chca ubierac mini spodniczki to norma wieku powina byc od 20 do 35 lat
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę

Nie udzielam informacji na gg
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   lagata 

• GODLIKE
  • Ikona
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 4957
  • Rejestracja pon, 08 maj 06
  • Interests:dzieciaki, jezyk rosyjski i angielski, ksiazki, jazz ...
  • Numer GG: 8176825

Napisano 09 lipiec 2006 - 22:01

Ja nigdy nie nosilam i nie nosze spodnic mini - akurat to do mojego typu urody :roll: nie pasuje. Ale jezeli dziewczyna ma co pokazac i czym sie pochwalic, to czemu nie. To zwraca uwage, a ktora z nas nie lubi meskich spojrzen, usmiechow i swiadomosci, ze sie podoba. Co do podstarzalych lolitek - zawsze trzeba miec odrobine zdrowego samokrytycyzmu.

//- Puchatku...?
- Tak, Prosiaczku?
- Nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za łapkę.
- Chciałem się tylko upewnić, że jesteś...//
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   scooby 

• Expert Rank
  • Ikona
  • Grupa Zalogowani
  • Postów 630
  • Rejestracja nie, 02 lip 06

Napisano 09 lipiec 2006 - 23:02

Nie przeszkadza mi, gdy z taką tańcze na dyskotece wink.gif

Ale tak naprawdę, to spódniczki typu 20-30 cm noszą dziewczyny, które <hmmm>
mają złą opinie...

Tak krótki komentarz chyba weystarczy do tego co ja o tym sądzę...

pozdro
Uśmieszki dla chmureczki ;) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   tusia 

• Lo-Med rank
  • Ikona
  • Grupa Zalogowani
  • Postów 78
  • Rejestracja sob, 08 lip 06

Napisano 09 lipiec 2006 - 23:12

do tego rodzaju spódniczek trzeba mieć prawie nienaganną figurę.... czasem zakładam, ale nigdy nie bardzo krótkie mini i tylko na specjalne okazje- domowa randka z narzeczonym..... inaczej nie lubię, gdy po pierwsze nie mogę normalnie wysiąść z auta, a po drugie jak wszyscy mijani faceci patrzą 8)
......::::::Roofless ... best of the best:)::::::......
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   scooby 

• Expert Rank
  • Ikona
  • Grupa Zalogowani
  • Postów 630

Napisano 09 lipiec 2006 - 23:30

CYTAT(tusia)
do tego rodzaju spódniczek trzeba mieć prawie nienaganną figurę....

CYTAT(tusia)
tylko na specjalne okazje

CYTAT(tusia)
po pierwsze nie mogę normalnie wysiąść z auta, a po drugie jak wszyscy mijani faceci patrzą 8)

CYTAT(tusia)
po drugie jak wszyscy mijani faceci patrzą 8)

<brawo>

Ujęłaś to wszystko 1 zdaniem, a ja takie krótkie podsumowanie chyba zrobiłęm "do czego służą", "kiedy używać" i "jakie są efekty" używania MiNi wink.gif

pozdro
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   proged 

• Good Rank
  • Ikona
  • Grupa Zalogowani
  • Postów 506
  • Rejestracja wto, 16 maj 06

Napisano 10 lipiec 2006 - 21:01

lubie mini spudniczki podczas wiatru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a tak szczerze to lubie spodnice ale juz tego dluzszego typu... najlepiej takie wyzej jak kolana ale bez przesady... tongue.gif Spodnica powyzej kolan odmladza a dluzsza na odwrot (takie moje osobiste spostrzezenie)... No chyba ze jest to spodniczka do domowego "uzytku" :mrgreen: np. sam na sam D.gif D.gif D.gif D.gif D.gif Zlego slowa niepowiem tongue.gif
Zmienilem forum i sadze nigdy juz niewroce :D Zegnam. I pozdrawiam tych obludnikow, co uwazaja ze moga sie tutaj wolno wypowiedziec.
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Cloud 

• GODLIKE
  • Ikona
  • Grupa VIP
  • Postów 1909
  • Rejestracja pon, 19 cze 06
  • Interests:muzyka, taniec, śpiew, fizyka i masa innych ;)

Napisano 12 lipiec 2006 - 17:42

Rzadko noszę tego typu spódniczki, i chyba nawet nie do końca można nazwać je mini, bo są o wiele dłuższe niż u innych dziwczyn (ale dla mnie to i tak mini, choć sięga za połowę uda). W zeszłym roku na naszego festivalu postanowilam na kolejną z imprez pójść właśnie w mojej mini...ale pech chciał, że tego wieczoru (a raczej nocy) jedna z dziewczyn będących członkami zespołu, którego byłam tłumaczem i pilotem doznała urazu...przyjechała karetka, a ja nie miałam nawet chwili aby się przebrać...i w taki sposób wylądowałam na pogotowiu w spódniczce mini i w za dużym swetrze kolegi z innego zespołu(na szczęście w ostatniej chwili mi go zdążył podrzucić, bo bym zamarzła)...wyglądałam dość dziwnie, była godzina trzecia w nocy lekarz zamiast zainteresować się pacjentką, najpierw dokładnie mi się przyjrzał, a raczej moim nóżkom...nie czułam się z tym zbyt dobrze...dopiero po dłuższej chwili zauważył moją biedną podopieczną...od tamtej pory zawsze dwa razy się zastanawiam jakiej długości spódnicę mam założyć

męskie spojrzenia są bardzo przyjemne, ale niestety nie zawsze... ja wiem jedno...nigdy więcej na pogotowie nie pojadę w mini wink.gif

mówicie tu o wieku osób noszących mini...a ja wcale nie uważam, że wiek ma tu znaczenie... bo wiele dziewczyn w moim wieku, a także młodszych i ciut straszych wygląda w mini o wiele gorzej, niż kobiety, które mogłyby być ich mamami...po prostu trzeba obiektywnie umieć spojrzeć na siebie...
aczkolwiek babć w mini nie trawię wink.gif
...pozwól myślom nieść się, nieść...oddalić się od bzdur...radość w swoje życie wpleść... :D
0

#9 Guest_Lara Croft_*

• Grupa Guests

Napisano 20 lipiec 2006 - 17:17

A ja nie lubie spódniczek mini. Nosze jedynie latem spudniczkę lekko rpzed kolana i dla mnie to juz jest jak mini....
W mini takiej króciutkiej źle bym sie czuła wink.gif
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   ADUNIA 

• Newbie
  • Ikona
  • Grupa Zalogowani
  • Postów 24
  • Rejestracja sob, 22 lip 06

Napisano 31 lipiec 2006 - 18:11

w wakacje spódniczka mini-jak najbardziej jednakże nie aż taka ze znowu wszystko wyłazi, i wszystko pod nia widać....
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   dinozaur 

• Good Rank
  • Ikona
  • Grupa VIP
  • Postów 417
  • Rejestracja wto, 30 maj 06

Napisano 31 lipiec 2006 - 21:10

Otym, czy nosić mini, powinny decydować nogi, nogi, i jeszcze raz nogi. Wiek jest kryterium drugorzędnym, choć denerwują mnie panie, o których można wierszykiem powiedzieć "z tyłu liceum, z przodu muzeum". A więc czasem dodatkowym kryterium powinna byc jeszcze twarz.
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   nikusia 

• Expert Rank
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 625
  • Rejestracja wto, 25 lip 06

Napisano 31 lipiec 2006 - 22:31

CYTAT(dinozaur)
Otym, czy nosić mini, powinny decydować nogi, nogi, i jeszcze raz nogi.

Zgadzam sie tym calkowicie, czasami widzi sie na ulicy nogi grubasne jak u slonia i w mini, bleeee ochydnie to wyglada .
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   jack66 

• GODLIKE
  • Ikona
  • Wyświetl galerię
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 9694
  • Rejestracja śro, 26 lip 06
  • Interests:muzyka sport
  • Numer GG: 3217589

Napisano 01 sierpień 2006 - 06:03

CYTAT(Protenar)
grubo po trzydziestce

wedłog Ciebie to juz stare ?? znam takie po trzydziestce ktore wygladaja lepiej niz
niektore po dwudziestce a jesli chpodzi o te mini jestem za. Bardzo mi sie podoba kobieta w mini oczywiscie jak ma odpowiednia figorke i niezaleznie czy ma 18 czy 25 czy nawet 40 lat jak ma co pokazac to dlaczego nie
W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW W SERCU POZNAŃSKI LECH

Mistrz Polski 2009/2010 !!!

Zobacz co aktualnie słucham :)
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   protenar 

• GODLIKE
  • Ikona
  • Grupa Zalogowani
  • Postów 1841
  • Rejestracja wto, 23 maj 06
  • Interests:konie, muzyka

Napisano 01 sierpień 2006 - 10:25

CYTAT(jack66)
CYTAT(Protenar)
grubo po trzydziestce

wedłog Ciebie to juz stare ?? znam takie po trzydziestce ktore wygladaja lepiej niz
niektore po dwudziestce

nie no moze troszke przesadzilam z ta trzydziestka, ale moze sugerowlam sie wizja pewnej mojej nauczycielki w mini.... wink.gif Wedlug mnie o tym kto moze nosic mini a kto nie powinny decywowac nogie, alenie tylko.... ogolna figura. Choc przyznam sie ze po przekroczeniu pewnego wieku kobiety powinny bardziej uwazac na to co na siebie wkladaja bo choc sa piekne i zgrabne, nie zawsze wypada im ubierac sie jak ich nastoletnie corki
"I remember the days you were a hero in my eyes..."
http://img529.images...riderredbt2.png
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   jack66 

• GODLIKE
  • Ikona
  • Wyświetl galerię
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 9694
  • Rejestracja śro, 26 lip 06
  • Interests:muzyka sport
  • Numer GG: 3217589

Napisano 01 sierpień 2006 - 12:30

CYTAT(Protenar)
po przekroczeniu pewnego wieku kobiety powinny bardziej uwazac na to co na siebie wkladaja bo choc sa piekne i zgrabne, nie zawsze wypada im ubierac sie jak ich nastoletnie corki

a jaki to według Ciebie wiek ???
zreszta teraz tak uwazasz ale jak bedziesz miec te 40 lat i ładna figore
to niewiem czy bedziesz tak uwazac ze Ci nie wypada
W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW W SERCU POZNAŃSKI LECH

Mistrz Polski 2009/2010 !!!

Zobacz co aktualnie słucham :)
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Słonko 

• Medium Rank
  • Ikona
  • Grupa Zalogowani
  • Postów 145
  • Rejestracja nie, 20 sie 06

Napisano 22 sierpień 2006 - 16:00

Moim zdaniem takia rewia mody powinna byc zakazana ludzie na ulicy moga sie zgorszyc!!!Takie spódniczki moga byc noszole na plazy ale po za nia nie widze tego...Jezeli dziewczyna chce pokazac swoje ciało niech to robi dyskretnie a nie publicznie!!!
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   scooby 

• Expert Rank
  • Ikona
  • Grupa Zalogowani
  • Postów 630

Napisano 22 sierpień 2006 - 16:22

CYTAT(Słonko)
Moim zdaniem takia rewia mody powinna byc zakazana ludzie na ulicy moga sie zgorszyc!!!Takie spódniczki moga byc noszole na plazy ale po za nia nie widze tego...Jezeli dziewczyna chce pokazac swoje ciało niech to robi dyskretnie a nie publicznie!!!

He he he smile.gif

Nie należysz do Moherowych Beretów moze ?? tongue.gif

Wg. mnie mini można ubrać, tak jak wszystko inne, tylko trzeba wiedzieć kiedy i jak...
A nie tak jak niektóre panie (sam bym je nazwał inaczej, ale... ), które nie szanują swojego ciała...

A jeśli chodzi o zgorszenie... To uwierz lub nie, ale kto bedzie się miał zgorszyć, to prędzej, czy później się i tak zgorszy tongue.gif
Uśmieszki dla chmureczki ;) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Słonko 

• Medium Rank
  • Ikona
  • Grupa Zalogowani
  • Postów 145
  • Rejestracja nie, 20 sie 06

Napisano 22 sierpień 2006 - 19:51

Do Moherowych Beretów nie naleze mozesz byc pewien!!!Scooby zgodze sie z Toba ze gdyby dziewczyny wiedziały "kiedy i jak" maja ubrac ta mini to moze było by ok.Ale tu gdzie mieszkam i widze chodzace po ulicach pół nagie laski które sie zakładaja z innymi która z nich ubierze skapsza bluzeczke to az mi sie niedobrze robi ..uwierz..a zwłaszcza gdy te laski figur nie maja...
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   Cloud 

• GODLIKE
  • Ikona
  • Grupa VIP
  • Postów 1909
  • Rejestracja pon, 19 cze 06
  • Interests:muzyka, taniec, śpiew, fizyka i masa innych ;)

Napisano 22 sierpień 2006 - 22:19

CYTAT(scooby)
Wg. mnie mini można ubrać, tak jak wszystko inne, tylko trzeba wiedzieć kiedy i jak...
A nie tak jak niektóre panie (sam bym je nazwał inaczej, ale... ), które nie szanują swojego ciała...

zgadzam się!!!! to co dzis widzialam na przystanku jak na busik do domku czekalam przechdzilo ludzkie pojecie...tego nawet mini nazwac nie mozna bylo...to bylo suuuuuuuuuuper mini...czy te dziewczyny nie maja za grosz przyzwoitości??
...pozwól myślom nieść się, nieść...oddalić się od bzdur...radość w swoje życie wpleść... :D
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   meister 

• GODLIKE
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 1743
  • Rejestracja śro, 25 kwi 07
  • Interests:Muzyka, film, troche sportu.
  • Numer GG: 1511725

Napisano 28 kwiecień 2007 - 14:15

Najfajniejsze są i tak spodniczki noszone przez tenisistki :}

"...tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain.
You are young and life is long and there is time to kill today.
And then one day you find ten years have got behind you.
No one told you when to run, you missed the starting gun..."
0

• (5 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »