Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
jakie wrazenia po wejsciu 36 i 6?
Napisano 14 czerwiec 2008 - 11:12
znacie te oferte? plus uderzyl z wielka sila w konkurentow, zaproponowal oferte, jakiej nie ma zaden inny operator. trafil do najmlodszej grupy odbiorcow. skad oni ten pomysl wzieli, zapozyczenie czy maja taki sztab mozgowcow u siebie? po tym co czytalem to na prawde heayah i tym podbne nie maja czas w konkurowaniu. w koncu nikt inny nie daje kasy chocby za odsluchanie paru reklam?
Napisano 01 lipiec 2008 - 08:49
Ja nie dawno zmieniłam simplusa na 36i6 i jestem bardzo zadowolona. Na początku miałam wątpiwości czy nie ma żadnych "haków" hehe no ale nie ma.
Co miesiąc można "wygrać" 10 zł, wystarczy zadzwonić pod bezpłatny nr i odsłuchać 3 reklam. Do każdej z nich jest jedno proste (banalne!) pytanie. Za 3 poprawne odpowiedzi dostajemy 1zł, które możemy wykorzystać do WSZYSTKICH SIECI. I warunkiem nie jest wcale brak pieniedzy na koncie.
Za 3zł miesięcznie mamy nieograniczoną ilość smsów do plusa, a zresztą, co ja wam będę opowiadać- to co na stronie www.36-6.pl to prawda
polecam
Co miesiąc można "wygrać" 10 zł, wystarczy zadzwonić pod bezpłatny nr i odsłuchać 3 reklam. Do każdej z nich jest jedno proste (banalne!) pytanie. Za 3 poprawne odpowiedzi dostajemy 1zł, które możemy wykorzystać do WSZYSTKICH SIECI. I warunkiem nie jest wcale brak pieniedzy na koncie.
Za 3zł miesięcznie mamy nieograniczoną ilość smsów do plusa, a zresztą, co ja wam będę opowiadać- to co na stronie www.36-6.pl to prawda
Napisano 05 lipiec 2008 - 09:09
CYTAT(Becius @ 4.07.2008, 11:34) <{POST_SNAPBACK}>
te pytania są zadawane po odsłuchaniu reklam podczas tego samego połączenia ?
i te pytania zadaje automat ?
i te pytania zadaje automat ?
tak, po każdej reklamie jedno pytanie
Napisano 06 grudzień 2008 - 15:37
Napisano 09 grudzień 2008 - 17:39
Jestem... hmm... od maja albo czerwca czy jakoś tak. Nie pamiętam dokładnie. Korzystam głównie z Esów Floresów, ładuje konto za 50zł co 3 miesiące, a i tak zostaje mi ponad połowa na koncie... Teraz mam problem bo nie wiem co zrobić z tymi pieniędzmi
Z Gadki Szmatki nie korzystam wcale, bo nie potrzebuję. Na początku dzwoniłam na Chill Billa, a teraz mi się nie chce. Ogólnie, zero problemów z brakiem kasy, wręcz przeciwnie
Strona 1 z 1
| Trackback URL | Trackback Date | Total Hits |
|---|---|---|
Strona 1 z 1

Logowanie