Forum Lagata.pl: Salony urody - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Salony urody

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   eliza_uy 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 1
  • Rejestracja Mon, 28 Jun 10

Napisano 28 June 2010 - 17:12

Czy uważacie, że konsultanci w salonach piękności dają naprawdę profesjonalne rady? Czy tylko nabijają nas w butelkę. Proszę o opinię.

cityedeal
citydeasl

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   HaveFun 

• Wtajemniczony
  • PipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 110
  • Rejestracja Tue, 03 Aug 10

Napisano 08 August 2010 - 11:04

Cóż, na pewno sa i tacy co radzą profesjinalnie oraz ci nieuczciwi, którzy chca np. sprzedać produkty oferowane przez salon. To tak jak w każdej branży, niestety!

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   tygrysica1 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 3
  • Rejestracja Sat, 06 Nov 10

Napisano 06 November 2010 - 09:59

witajcie,
Odiwedzając salony kosmetyczne równiez mam wrażenie że czesc nabija w butelkę...ale na szczeście są też salony które bardzo profesjonalnie podchodzą do klietów i o nich zabiegaja i dbają.Właśnie niedawno miałam bardzo sympatyczne doświadczenie w B&B Clinic w Warszawie.
Zapisałam się na zabiegi i już uczęszczam. Tam odrazu kompleksowe profesjonalne podejscie do klienta, a nie mydlenie oczu jak to w innych...czego niestety doświadczyłam;/

Sądzę że warto przejsc się po salonach, i wybrać najlepszy dla siebie. w którym dobrze się czujesz i az chcesz skorzystać z zabiegów i rad kosmetyczki.Tym bardziej że ja w B&B Clinic, poszłam najpierw na bezpłatną konsultację...a jak już się przekonałam co nie było trudne:) po tym jak zostałam profesjonalnie obsłużona.
pozdrawiam i życze powodzenia w poszukiwaniu ..:)

Opcje tematu:

Strona 1 z 1