Nasza Klasa
Napisano 10 June 2009 - 13:29
Napisano 10 June 2009 - 14:20
niestety, z biegiem czasu po prostu zaczęła się robić fotka.pl z tego serwisu. Można wyróżnić dwóch ojców tego sukcesu
Dzieci neo, którym podoba się pomysł oceniania zdjęć, płacenia za różne udogoniednia biorąc pieniądze z portfela rodziców. Z drugiej strony są programiści i pomysłodawcy, którzy wpadają na takie debilne rzeczy. I koło się zamyka, jedni zarabiają, inni kupują sobie dostęp do jakiś bonusów.
Jednak dalej spełnia najważniejszą funkcję, powiadamia mnie o urodzinach znajomych ^^
Napisano 10 June 2009 - 14:51
Napisano 10 June 2009 - 15:25
ze się ból w czyjejś nie zagnieździł duszy;
nie wiesz, jak często nieraz walczyć trzeba
nim się jęk śmiechem zdławi i zagłuszy."
K. Przerwa-Tetmajer
Napisano 10 June 2009 - 15:35
Napisano 10 June 2009 - 16:06
http://www.youtube.com/watch?v=qu7Y-Ww6s0w
http://www.youtube.com/watch?v=lZ737QZtrzE
Napisano 10 June 2009 - 20:01
bo po co jakies ocenianie zdjec?
po co albumy? wiecej czasu zajmuje przechodzenie do zdjec ;x
i w ogole po co ludzie robia miliony takich samych kont fikcyjnych?
przez to jest tam tylko [sorki za wyrazenie] burdel.!
dzieciaki traktuja to jako fotka.pl lub jakis fbl
maja po 200 zdjec i licza tylko na komentarze ;x
az mnie mdli jak ktos mi na gg wysyla link na swoj profil z dopiskiem "prosze o komentarzyk"
normalnie grono pokemonow nam sie zwieksza...
ok... nie jestem jakas tam dorosla czy cos...
mam te swoje 20 zdjec....
ale mam w nosie czy mam 30 czy 15 czy 3 czy w ogole komentarzy...
lubie pokazywac dalszej rodzinie, znajomym z ktorymi dawno sie nie widzialam jak sie zmieniam, jak fajnie spedzam czas lub pokazywac jakie zdjecia udaly mi sie...
denerwuje mnie tez jak jakies maniaki gier online fascynuja sie swoja postacia... i w ogole nie maja swoiich zdjec tylko tych postaci
albo osoby ktore maja 800 znajomych, a tak naprawde znaja garstke z nich
moim zdaniem na nk teraz liczy sie tylko to ile kto ma znajomych i ile ma komentarzy
ogolnie nk zostalo stworzone dla osob doroslych aby mogli nawiazac kontakt ze znajomymi z mlodzienczych lat...
przynajmniej tak mowiono na poczatku...
a teraz?
a teraz tak naprawde to tylko zarabiaja na dzieciakach ktore wykupuja jakies pakiety albo glupie prezenty ;x
' Jeżeli nie potrafisz mnie zaakceptować, odejdź. '
' Psychologicznie dość skomplikowana '
Napisano 10 June 2009 - 21:01
Zdanie mam takie, że nie warto tam wchodzić.. trzymając się tej opinii nigdy tam nie zajrzałem, pomijając jedno czy dwa przypadkowe wejścia na piękną stronę główną.
Kurt Tucholsky
Napisano 11 June 2009 - 00:25
dokładnie! wg. mnie wszystkie konta fikcyjne powinny być usuwane! bez przesady, żeby było 500kont Britney Spears czy konto Pana Gąbki
ja na dzień dzisiejszy mam równo 500 i sama jestem wkurzona
Ogólnie nigdy nie wykupiłam na nk zadnych dziwnych pakietów, raz jedyny prezent za 1zł dla jaj dla chłopaka, on mi potem coś wysyłał to zła jak osa byłam bo to głupota te prezenty czy wykupywanie pakietu: kto mnie oglądał... beznadzieja
Napisano 11 June 2009 - 08:55
Proszę, proszę.. to mają tam Pakiet Wenery
Użytkownik Prince edytował ten post 11 June 2009 - 09:23
Kurt Tucholsky
Napisano 11 June 2009 - 10:49
hahaha no tak, zawsze muszę napisać coś co dwuznacznie brzmi
Napisano 11 June 2009 - 12:01
no ok ale napisalas ze wszystkich znasz i utrzymujesz kontakt, a mi raczej chodzilo o takich ktorzy maja kogos w znajomych tylko dlatego ze mijali sie kiedys na korytarzu w szkole, a teraz jak widza sie na miescie to nawet czesc sobie nie mowia bo sie nie znaja ;]
' Jeżeli nie potrafisz mnie zaakceptować, odejdź. '
' Psychologicznie dość skomplikowana '
Napisano 11 June 2009 - 13:00
hehe właśnie takich wywaliłam
ja mam bardzo dużo osób bo chodziłam do wielu szkół: znajomi z przedszkoli, z 2 podstawówek, gimnazjum, liceum, z poznania, z obecnej uczelni, dużo rodziny mojej i Kamila, znajomi od Kamila, sąsiedzi, przyjaciele z sieci i tak się nazbierało
Napisano 23 November 2009 - 19:49

Ja kocham Dolcan - i to na życie całe
Ja kocham Dolcan - i nigdy nie przestane
Ja kocham Dolcan - z moich całych sił
Ja kocham Dolcan - dopóki będę żył
___
Yamaha F310
Napisano 23 November 2009 - 23:45
Napisano 22 March 2010 - 09:34
Denerwują mnie tylko tzw "podglądacze" i ich żyłka łowcy. Ignoruję takie zaczepki....
Napisano 11 August 2010 - 19:09

Logowanie