Strona 1 z 1
Najlepszy "dziennik" to ..
Napisano 16 September 2007 - 09:28
No wlasnie...ktora codzienna gazeta wg was jest najrzetelniejsza ?
Ja kupuje prase codzienna przewaznie jak jestem poza domem (brak dostepu do internetu) i zdecydowanie stawiam na Rzeczpospolita albo Dziennik.
Ja kupuje prase codzienna przewaznie jak jestem poza domem (brak dostepu do internetu) i zdecydowanie stawiam na Rzeczpospolita albo Dziennik.
Listopad 2007 - Forum Lagata - [*]
Napisano 16 September 2007 - 09:51
Codziennie kupuję i przeglądam "Gazetę Wyborczą". Jednak najlepszym dziennikiem jest dla mnie internet - mogę wybrać te informacje i komentarze, które mnie interesują i dzięki googlom szybko je znajduję.
Rzadko na moich wargach, Niech dziś to warga ma wyzna Jawi się krwią przepojony Najdroższy wyraz: Ojczyzna.
Widziałem, jak do Jej kolan – Wstręt dotąd serce me czuje – Z pokłonem się cisną i radą Najpospolitsi szuje.
Jan Kasprowicz
Widziałem, jak do Jej kolan – Wstręt dotąd serce me czuje – Z pokłonem się cisną i radą Najpospolitsi szuje.
Jan Kasprowicz
Napisano 16 September 2007 - 23:31
Dziennik jest najlepszy
Marcin - Człowiek o tym imieniu posiada twórczy umysł, jest dobrym organizatorem, może być trybunem ludu, bowiem zdobywa wielki autorytet.
Cyprian - Jest to człowiek kierujący się zmysłami i namiętnościami.
Starting - 17.03.2007
100 postów - 22.03.2007
To be Continue ...
Cyprian - Jest to człowiek kierujący się zmysłami i namiętnościami.
Starting - 17.03.2007
100 postów - 22.03.2007
To be Continue ...
Napisano 16 September 2007 - 23:50
Lubię poczytać właściwie tylko Wybiórczą i Metro na uczelni bo darmowe
.
A poza tym moim głównym źródłem informacji jest Internet, argumentacja podobna jak u Dinozaura
.
A poza tym moim głównym źródłem informacji jest Internet, argumentacja podobna jak u Dinozaura
Napisano 17 September 2007 - 16:13
Może to zabrzmi jak wypowiedź człowieka ograniczonego - ale gazet ogólnopolskich, codziennych nie czytam. Stwierdziłem, że wcale nie są takie tanie jeżeli chciałbym je kupować codziennie. Nie przeczytam całej Wyborczej w jeden dzień, więc szkoda makulatury.
Kupuję raczej tygodniki i regionalny tygodnik. Na codzień posługuję się internetem. Staram się też maksymalnie wykorzystywać dobrodziejstwo wydań internetowych np. Dziennika, czy Newsweeka.
Kupuję raczej tygodniki i regionalny tygodnik. Na codzień posługuję się internetem. Staram się też maksymalnie wykorzystywać dobrodziejstwo wydań internetowych np. Dziennika, czy Newsweeka.
Łajno ma to do siebie, że chce być na wierzchu. Jak się będziesz z nim bił to poczujesz różnicę
Napisano 17 September 2007 - 16:16
CYTAT(Dishman)
Nie przeczytam całej Wyborczej w jeden dzień, więc szkoda makulatury.
hehe
Listopad 2007 - Forum Lagata - [*]
Napisano 18 September 2007 - 04:59
Wstyd mi to mowic, ale nie kupuje i nie czytam prasy codziennej (powod - brak czasu), czasem u rodzicow przejrze Wyborcza... natomiast staram sie systematycznie kupowac angore - to taki zbior najciekawszych artykulow z roznych gazet w ostatnim czasie wydanych... taka pigulka wiadomosci dla zabieganych
Napisano 16 October 2007 - 21:24
Ja wolę portale internetowe od gazet - niestety czytając gazetę nawet o 7 rano wiele jest w niej już nieaktualne a portale aktualizują się na bieżąco.
Napisano 16 January 2008 - 18:30
ja jak tu wiekszosc nie czytam dziennikow
co nieraz mi wpadnie fakt jak ktos zostawi w pracy ot co
Napisano 11 February 2009 - 17:39
Jestem za Gazetą Wybiórczą ... ale to raczej przyzwyczajenie jakieś ... lubię od czasu do czasu coś innego przeczytać
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie