Strona 1 z 1
Madonna w związku ze zbliżającym się koncertem :)
Napisano 06 May 2009 - 12:41
Lubicie? Słuchacie? Wybieracie się na koncert w sierpniu? I tak ogólnie co o niej sądzicie? 
Napisano 06 May 2009 - 15:20
Madonna? Nie dziękuję
Nie, nie lubię jej dla mnie to beztalencie nie obrażając oczywiście beztaleńć. Nie poszedł bym na jej koncert gdyby mi nawet płacili.
Nie, nie lubię jej dla mnie to beztalencie nie obrażając oczywiście beztaleńć. Nie poszedł bym na jej koncert gdyby mi nawet płacili.
Napisano 07 May 2009 - 10:14
Straho z tym beztalenciem to przesadziłeś
Madonna ma głos, wyczucie rytmu, potrafi zrobić ze swojego koncertu show - to czego potrzeba by na scenie zaistnieć. Są piosenkarze/piosenkarki których chętnie słucham w domu, a są tacy na których koncert pójdę nawet jeśli za nimi nie przepadam ze względu właśnie na to show i otoczkę która nadaje powera
Napisano 07 May 2009 - 11:26
CYTAT(Cynamonka @ Dzisiaj, 11:14)
Madonna ma głos, wyczucie rytmu, potrafi zrobić ze swojego koncertu show
Żebyś słyszała mój głos, moje poczucie rytmu no i jakie ja robię show na imprezach
CYTAT(Cynamonka @ Dzisiaj, 11:14)
Straho z tym beztalenciem to przesadziłeś
E nie
Napisano 19 May 2009 - 18:06
Madonna robi show. Czasem jej się na koncercie głos zachwieje, ale ona nie stoi jak kłoda na scenie i nie pracuje tylko nad przeponą, ale tańczy, rusza się. Ja bym z przyjemnością poszła na jej koncert! Jej trasa koncertowa została uznana za najlepszą w 2008 roku...Chciałabym zobaczyć właśnie takie prawdziwe show, bo jeszcze nie miałam okazji.
Napisano 21 December 2009 - 10:01
Ja do niej nic nie mam, choc nie slucham. Ale dzisiaj znalazlam artykul, gdzie sa jej piekne zdjecia. http://www.fashionnow.pl/ciekawostki/113,3...ce-gabbana.html Moim zdaniem jest przesliczna, jak na ten wiek
Co mnie nie zabiło, to mnie (chcę w to wierzyć) umocniło.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie