Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
Katalogowanie filmów
Napisano 04 luty 2007 - 12:28
Używacie jakiegoś programu do katalogowania filmów ?? Robię właśnie porządek na dysku i pomyślałem, że przydałby mi się taki program. Jakiś czas temu używałem polskiego programu filmoteka, próbowałem też Ant Movie Catalog, ale żaden mnie nie zadowolił
Może wy znacie jakiś mały, fajny i wszystkomający kataloger ?? Najważniejsze jest importowanie informacji z baz danych dostępnych w sieci.
Napisano 04 luty 2007 - 12:41
CYTAT(kris)
bdul zajrzyj TU moze sie cos ci przyda
Heh, w sumie nic nowego tam nie widze. Chyba wrócę do filmoteki.
Napisano 04 luty 2007 - 12:45
CYTAT(Abdul)
Heh, w sumie nic nowego tam nie widze. Chyba wrócę do filmoteki.
hym no coż jedynym co ci jeszcze pozostaje to poszperać w googlach właśnie przegladam listy. :piwo
Napisano 04 luty 2007 - 12:58
CYTAT(kris)
hym no coż jedynym co ci jeszcze pozostaje to poszperać w googlach właśnie przegladam listy.
Tak, wiem GIYF [ Dodano: 2007-02-05, 15:19 ]
Filmoteka mnie fqrfiła :zly . Od 3 lat bez, żadnej aktualizacji, a szkoda bo mogło być tak pięknie. Ściąganie danych z netu idzie jak krew z nosa, i chyba tylko z onetu (też nie zawsze poprawnie). Odniosłem wrażenie, że jest to robione na zasadzie analizy treści strony, nie łączenia się do bazy danych
[ Dodano: 2007-02-05, 15:42 ]
Ant Movie Catalog nie ma opcji wczytania informacji o pliku avi typu rozdzielczość, długość, wielkość pliku, kodek... Ściąganie info z netu też do (_!_)
Strona 1 z 1
Strona 1 z 1
| Trackback URL | Trackback Date | Total Hits |
|---|---|---|
Strona 1 z 1

Logowanie