Strona 1 z 1
Facet z większym czy mniejszym doświadczeniem?
Napisano 24 March 2010 - 23:04
Pytanie kierowane do kobiet:
1. Wolicie być z facetem bardziej czy mniej doświadczonym seksualnie? Wolicie kogoś po kilku przelotnych kontaktach (powiedzmy dyskotekowo-toaletowych) czy po kilku związkach?
2. Macie jakiś limit? (tzn. np. tolerowanie mężczyzn do max 3 doświadczeń z innymi kobietami?)
3. Czego nie akceptowałybyście u bardziej doświadczonych? (tzn. dlaczego nie chciałybyście z takim być)
4. Czy wasza preferencja (mniej lub bardziej doświadczony) znajduje powiązanie z waszym doświadczeniem? ( tzn. wolę mniej doświadczonych bo sama mam małe doświadczenie lub wolę bardziej doświadczonych i sama mam dość dużo doświadczeń)
5. Z jakimi cechami utożsamiacie faceta, który ma dużo doświadczeń i mało (lub w ogóle)?
1. Wolicie być z facetem bardziej czy mniej doświadczonym seksualnie? Wolicie kogoś po kilku przelotnych kontaktach (powiedzmy dyskotekowo-toaletowych) czy po kilku związkach?
2. Macie jakiś limit? (tzn. np. tolerowanie mężczyzn do max 3 doświadczeń z innymi kobietami?)
3. Czego nie akceptowałybyście u bardziej doświadczonych? (tzn. dlaczego nie chciałybyście z takim być)
4. Czy wasza preferencja (mniej lub bardziej doświadczony) znajduje powiązanie z waszym doświadczeniem? ( tzn. wolę mniej doświadczonych bo sama mam małe doświadczenie lub wolę bardziej doświadczonych i sama mam dość dużo doświadczeń)
5. Z jakimi cechami utożsamiacie faceta, który ma dużo doświadczeń i mało (lub w ogóle)?
Napisano 25 March 2010 - 22:08
CYTAT(woman_88 @ Wczoraj, 23:04)
Wolicie być z facetem bardziej czy mniej doświadczonym seksualnie? Wolicie kogoś po kilku przelotnych kontaktach (powiedzmy dyskotekowo-toaletowych)
Faceci z dyskotekowo- toaletowymi doświadczeniami to dla mnie dno moralne i unikam takich egzemplarzy. Nie ma również u mnie szans ktoś kto z uporem maniaka opowiada o swoich zdobyczach i byłych związkach.
Czego nie akceptowałybyście u bardziej doświadczonych?
Cwaniactwa, samczego nastawienia na zaliczanie, nachalności, zbyt dużej pewności siebie.
Z jakimi cechami utożsamiacie faceta, który ma dużo doświadczeń?
j/w
Użytkownik magia edytował ten post 25 March 2010 - 22:09
Napisano 29 March 2010 - 08:15
CYTAT(woman_88 @ 25.03.2010, 0:04) <{POST_SNAPBACK}>
Pytanie kierowane do kobiet:
To wszystko nie ma znaczenia jeśli sie zakochasz. Chyba, że traktujesz to jako dyscyplinę sportową? Nie mylę się?
Napisano 29 March 2010 - 15:27
nie potrafiłabym potraktować tego jako dyscyplinę sportową,
a czy doświadczony czy nie i po ilu związkach nie ma najmniejszego znaczenia dla mnie...
a czy doświadczony czy nie i po ilu związkach nie ma najmniejszego znaczenia dla mnie...
Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód.
— Paulo Coelho
— Paulo Coelho
Napisano 12 January 2012 - 22:58
Ja tam nigdy nie oglądam się za mężczyznę z którym się spotykam, nie interesuje mnie jego przeszłość tylko to że aktualnie jest ze mną
Napisano 24 January 2012 - 16:29
JA WALĘ KONIA NA RENCIE!
Znudziły mi się fora! Siedzę na nich tylko dla zabicia czasu!
Napisano 31 January 2012 - 23:02
cyt: powiedzmy dyskotekowo-toaletowych............... dziewczyno co ty za doswiadczenia masz :-)
Napisano wczoraj, 15:19
Ja przyznam, że jak "szukałam" kandydata do pierwszego razu, to zdecydowanie stawiałam na doświadczenie...
W przypadku stałego związku, małżeństwa to nie ma znaczenia, choć wtedy chyba lepiej to mniej -mniejsze ryzyko ;p
W przypadku stałego związku, małżeństwa to nie ma znaczenia, choć wtedy chyba lepiej to mniej -mniejsze ryzyko ;p
Napisano dziś, 12:26
Użytkownik Burleska dnia 09 February 2012 - 15:19 napisał
Ja przyznam, że jak "szukałam" kandydata do pierwszego razu, to zdecydowanie stawiałam na doświadczenie...W przypadku stałego związku, małżeństwa to nie ma znaczenia, choć wtedy chyba lepiej to mniej -mniejsze ryzyko ;p
No tak mniejsze ryzyko , że zachce mu się bardziej doświadczonej, Racja!.
Myślisz kobieto
Zauważyłaś, że książka po kilkakrotnym przeczytaniu staje się o wiele grubsza, niż była? Jakby za każdym razem coś zostawało między kartkami: uczucia, myśli, odgłosy, zapachy... A gdy po latach zaczynamy ją kartkować, odnajdujemy w niej nas samych, młodszych, innych...
http://www.karmimypsiaki.pl/home
http://www.karmimypsiaki.pl/home
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie