no dobrze ok, ale tego sie nigdy nie dowiemy jak jest na prawde bo Kosciol ukrywa przed nammi tajemnice..
- (9 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Czy kościół skrywa tajemnice ??
Napisano 03 grudzień 2007 - 12:55
jak wszyscy bedziemy tak uwazac to napewno nie dojedziemy do prawdy
Napisano 04 grudzień 2007 - 23:19
A cóż takiego Kościół ukrywa przed nami..?!
skad mozna wiedziec jesli to tajemnica :zdziwko kolejny paradoks :zdziwo
Napisano 05 grudzień 2007 - 00:34
Napisano 05 grudzień 2007 - 00:39
Napisano 05 grudzień 2007 - 00:54
Jedyne czego nie ukazuje zwykłym śmiertelnikom, to jakieś zapiski prorocze i objawienia. I to wcale nie w celu, "bo ludzie przestaną wierzyć" a raczej "i tak tego nikt nie zrozumie".
Postać Jezusa, no cóż tutaj też jest wiele dziwnych spekulacji i szczerze nie wiem jak to z nim jest. Na pewno ktoś był, sam fakt całunu Turyńskiego o tym mówi.
Czy jednak został wymyślony pod potrzebę kościoła.....Nie wiem, wiem że jego "postać" działa nie tylko cuda.
Napisano 05 grudzień 2007 - 00:59
cala apokalipsa jest zapiskiem proroczym i jakos tego nie utajniono a co do objawien to ojciec pio mial objawienia od dziecka i jakos kosciol tego tez nie negowal i nie ukrywal
kosciol raczej chroni tajemnicy ktora daje im wladze nad swiatem
Napisano 05 grudzień 2007 - 01:05
Napisano 05 grudzień 2007 - 12:23
a gdzie ktos pisal ze bog ukrywa jakas tajemnice
Napisano 05 grudzień 2007 - 13:15
ja powiedzialam ze KOSCIOL ukrywa tajemnice a nie Bog !!!!!!!!! nauczcie sie czytac ze zrozumieniem.
a gdzie ktos pisal ze bog ukrywa jakas tajemnice
Franz pojęcie "kościół" jest względne w tym wypadku. Co Watykan trzyma te tajemnice, zwykli księża nic nie wiedzą na ten tema.
Napisano 05 grudzień 2007 - 13:42
przeciez juz napisalam ze Franz o tym napisal!!! Sw. Graal , oraz to co kosciol ukrywa - jeste wiele teorii ale nie wiadomo jak na prawde jest wiec mozna podejrzewac ale podobno kosciol ukrywa wiele , wiec nie moge napisac dokladnie co , gdyz jest to UKRYTE-chyba logiczne oprawda?? nie wiadomo czy to prawda ale mi sie wydaje ze tak... nie jestem tego pewna lecz podejrzewam!
Napisano 05 grudzień 2007 - 13:44
Przecież właśnie zadałem pytanie, skądinąd językiem przystępnym, jakiego rodzaju tajemnice Kościół ukrywa wg Ciebie.
wedlug mnie najwieksza tajemnica jaka ukrywa koscil jest ich wiedza o obcych cywilizacjach
Napisano 05 grudzień 2007 - 13:47
- (9 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Logowanie